Vedetele din România care şi-au făcut liposucţie. Antonia se numără printre ele: „Sunt mulţumită acum”

.

Când vine vorba de obţinerea unei siluete ideale, vedetele din România apelează la fel şi fel de trucuri pentru a arăta impecabil. Printre cele care au apelat la liposucţie pentru a-şi redefini formele se numără Antonia, Bianca Drăguşanu, Cristina Spătar şi Mirabela Dauer.

Ce vedete din România au apelat la liposucţie

Cu toate că imaginea lor este deseori prezentată ca fiind impecabilă şi fără cusur, vedetele din România nu ezită să împărtășească publicului lor că și ele au nevoie uneori de mici ajustări pentru a se simți mai încrezătoare și mai confortabile în propriul corp.

Antonia

Antonia nu s-a făcut remarcată doar graţie talentului muzical, ci şi datorită faptului că este un etalon al frumuseţii. Chiar şi aşa, artista a recunoscut că de când a devenit mamă pentru a treia oară, i s-au instaurat anumite insecurităţi legate de fizicul ei, motiv pentru care a decis să apeleze la intervenţii pentru a-şi păstra silueta de invidiat.

Foarte deschisă faţă de marea ei comunitate din mediul online, Antonia a dezvăluit că silueta ei a avut de suferit după cele trei naşteri, astfel că a apelat la operaţia de liposucţie pentru a avea din nou un corp bine definit.

„Nici nu-mi pot aminti cum îmi arăta abdomenul înainte să am copii. Trebuie să fie drăguț să ai o talie subțire, naturală, fără vergeturi pe piele, totul neted. Și doar ca să vă dau o idee de cât de obsedată și perfecționistă sunt când vine vorba despre antrenamente și mâncat sănătos, toate astea nu au fost suficiente. Am mers și am făcut liposucție și sunt mulțumită acum. Sunt bine, dar sunt obsedată de detalii. Asta e problema mea. Cred că odată ce corpul tău trece prin schimbări după ce naști, începi să te simți nesigură pe tine. Cred că este natural.„, a spus Antonia pe Instagram, în urmă cu ceva timp, pe pagina sa de Instagram.

Mirabela Dauer

Printre vedetele care au apelat la liposucţie pentru a-şi modela silueta se numără şi Mirabela Dauer. Artista muzicii româneşti a mărturisit singurul motiv pentru care nu îşi face intervenţii şi operaţii estetice este din teama de anestezie. Mai mult decât atât, celebra cântăreaţă a mărturisit că are foarte mare grijă de pielea sa, fiind o clientă fidelă saloanelor de cosmetică.

„Eu aş face toate operaţiile din lume dacă nu mi-ar fi frică de anestezie. Mi-e frică să nu mă mai trezesc. Am două operaţii : Mi-am scos guşa şi mi-am făcut o liposucţie. Eu am grijă de mine. Nu pierd nopţile, nu fumez, fac masaj de 3 ori pe săptămână, mă duc la cosmetică în fiecare lună”, i-a spus Mirabela Dauer Andreei Berecleanu, potrivit okmagazine.ro

Cristina Spătar

Mamă a doi copii, Cristina Spătar şi-a dorit să revină la silueta tonifiată şi abdomenul plat pe care îl avea înainte de cele două naşteri, astfel că şi-a făcut liposucţie pentru a scăpa pentru totdeauna de burtică. După ce a văzut rezultatele miraculoase ale vedetelor din showbiz după aceeaşi intervenţie estetică, cântăreaţa a s-a şi programat la medic, chiar dacă băieţelul ei, Albert, nu a fost de acord cu această procedură.

„Băiețelul meu zice: «Mami, dar de ce pleci la spital? Ce-ți faci la burtă? Dar de ce trebuie? Că nu ești grasă! Ești o egoistă, vrei mereu să fii frumoasă și la noi nu te gândești, dacă nu te mai trezești?». A zis că sunt o egoistă și o lașă.”, a declarat Cristina Spătar pentru viva.ro

În ciuda temerilor fiului ei, intervenţia a fost un real succes, iar vedeta a declarat că se simte mai linişită, dat fiind că nicio altă metodă nu a scăpat-o de surplusul de grăsime de pe abdomen şi talie.

Bianca Drăguşanu

Bianca Drăguşanu se numără printre vedetele care îşi doresc o imagine perfectă, astfel că face orice intervenţie estetică o poate duce mai aproape de rezultatul dorit. Dacă în trecut şi-a făcut cat eyes, şi-a topit acidul hialuronic pe care îl avea în buze, ca să şi-l injecteze din nou, fosta soţie a lui Alex Bodi a apelat şi la liposucţie în zona abdomenului, pentru a scăpa de un mic surplus de grăsime care o deranja foarte tare.

Pe contul său de instagram, modelul le-a mărturisit urmăritorilor săi de pe social media că şi-a dorit o bună bucată de vreme să apeleze la intervenţia de liposucţie, însă niciodată nu a avut timp.

„Am venit la o consultație pentru o eventuală liposucție dacă domnul doctor îmi permite și consideră că este ok. Am venit până la Cluj fiindcă am de gând să fac mai multe proceduri astăzi, iar consultația de liposucție se afla printre primele lucruri pe lista mea de priorități. Pe mine mă deranjează o anumită porțiune a abdomenului meu. Deși lucrez la el de ani de zile, fac sport, abdomene, nu se duce. Un pic de piele, un pic de burtă. (…)’, a spus Bianca Drăgușanu pe pagina ei de Instagram.

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton