Vedetele cucerite de cizmele de cauciuc cu care Delia a creat isterie! Cum au ajuns cel mai râvnit accesoriu: „Lumea modei devine puțin ridicolă”

.

Delia este o artistă complexă, căreia nu-i este teamă să experimenteze nici muzical, nici vestimentar. Recent, în mediul online, cântăreața a publicat mai multe fotografii cu o pereche de cizme care au creat isterie în întreaga lume. Cizmele sunt rezultatul unei colaborări între brandurile MSCHF și Crocs și au devenit rapid unul dintre cele mai râvnite accesorii de vedete. Până acum au fost purtate de nume celebre precum Victoria Beckham, Paris Hilton și Maluma.

Cizmele rezultate din colaborarea brandurilor MSCHF și Crocs costă 450 de dolari, însă sunt sold out. Zilele acestea au ajuns și în colecția de accesorii a Deliei, care a publicat un TikTok și mai multe fotografii cu ele în mediul online. Cumulat, cele două postări au peste 80.000 de aprecieri în doar câteva zile de la publicare. Paris Hilton a făcut parte din campania de promovare a cizmelor din cauciuc galben.

Cum au ajuns cizmele supradimensionate din cauciuc de la MSCHF și Crocs cel mai râvnit accesoriu de vedete

MSCHF și Crocs au lansat o pereche de cizme galbene supradimensionate, din cauciuc, în valoare de 450 de euro. Până acum, celebrități internaționale precum Victoria Beckham, Paris Hilton și Maluma s-au fotografiat purtând accesoriul. În România, prima care a achiziționat accesoriul atipic a fost Delia.

„Lumea modei devine puțin ridicolă, dar aceasta este ideea”, spune J’Nae Phillips, specialist în comportamentul consumatorilor la Canvas8, pentru Euronews Culture. „Moda este plină de ea, mândră și face o declarație. Este virală, impresionantă și pe cât de captivantă pe atât de suprarealistă”.

„Sunt menite să provoace agitație și să submineze normele când vine vorba de încălțăminte, injectând un pic de viață și de personalitate din nou în modă – toate pornind de la oamenii care doresc să se distreze și să experimenteze cu moda în moduri mai puțin convenționale”, a mai declarat J’Nae Phillips, pentru sursa citată.

Citește și: MSCHF a creat o geantă Louis Vuitton microscopică, verde-neon

Citește și: 9 modele de pantofi în care merită să investești. Nu se demodează niciodată

Delia a creat isterie online cu o pereche de cizme de cauciuc supradimensionate, purtate de Victoria Beckham și Paris Hilton

Alegerea vestimentară a Deliei n-a trecut neremarcată și necomentată de urmăritorii ei de pe Instagram și Facebook. „Cizmele alea sunt pregătite pentru o inundație de complimente? Dacă și această ținută e ceva wow, nu mai zic nimic”; „Cu părere de rău, dar cred că nu mai avem șanse de revenire. Lumea a luat-o razna de tot. Cred că suntem pe primul loc la cumpărat haotic și fără folos”; „Ce faci maică, mergi la pescuit?”; „Oribili e puțin spus, grotești e mai corect”, sunt doar câteva dintre comentariile negative.

Au fost însă și multe comentarii pozitive. „Dintotdeauna știm că Delia este mai excentrică. Dar ei îi stă bine, în comparație cu alte persoane. Avem și noi o Lady Gaga a României”; „Ești mortală! Îmi place nonconformismul tău”; „Ești top pe fashion!”, „Supeeer cizmele! Aș vrea și eu, dacă erau un pic mai accesibile la preț! PS.. Am mărimea 37 la picior, dacă vreodată te plictisești de ele”, acestea au fost câteva dintre comentariile pozitive.

Citește și: Vedete la Milan Fashion Week. Naomi Campbell, Kate Moss și Winnie Harlow au făcut un adevărat show de modă

Citește și: 7 modele de genți mereu la modă. Se potrivesc pentru orice ocazie și nu se demodează niciodată

Delia, adepta unui stil ieșit din tipare

De-a lungul carierei sale, Delia a fost adesea criticată pentru stilul ei vestimentar. Indiferent de abordarea look-urilor ei, sexy, casual sau ieșite din tipare, cântăreața s-a confruntat întotdeauna cu reacții negative la ținutele sale, într-atât încât a și vorbit public despre acest lucru, de mai multe ori.

„Dar hai să vorbim, că n-am mai vorbit demult. Cam ce aș mai putea să răspund la întrebarea: «Hei, Delia! De ce nu te îmbraci și tu ca un om normal?”». Orice ar însemna asta! Pentru că nu sunt un om normal!! E nevoie de o subtitrare, e nevoie să scrii, în momentul în care se postează un artist într-o ținută, el trebuie să specifice: «Hei, nu uita, sunt artist! Mă duc la concert! Concertul e ăla unde este o scenă, sunt lumini, reflectoare, oameni care plătesc un bilet și vor să vadă ceva spectaculos». Ceva spectaculos, nu un civil pe scenă, îmbrăcat normal!! «De ce nu te îmbraci normal?» Normal cum? Cam cât de normal? Ce înseamnă?”, declara Delia în mediul online, la sfârșitul anului 2022.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton