Vedetele au luat cu asalt Neversea. Andreea Esca, Delia și Cătălin Botezatu, printre celebritățile care au participat la festival

.

Vedetele au luat cu asalt plaja din Constanța pentru trei zile pline de muzică, oferite de festivalul Neversea. Pe scenă au urcat nume mari atât din România, cât și din afară, precum Inna, Delia, AMI, Antonia și Maluma, iar publicul s-a distrat de minune. Printre cei care au decis să petreacă clipe de neuitat pe litoralul românesc s-au aflat Alexia Eram, Andreea Esca, Elwira și Mihai Petre, Cătălin Botezatu, Andreea Ibacka și Giulia Anghelescu.

Vedetele s-au distrat pe plaja Neversea

Mai multe nume celebre din România au petrecut câteva seri pline de distracție la unul din cele mai așteptate festivaluri de muzică ale anului: Neversea. Litoralul românesc s-a umplut de vedete care au dansat pe muzica unora dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști.

Pe rând, pe scenă au urcat Delia, Inna, AMI, Antonia, Alex Velea, Alina Eremia, Bebe Rexha, Maluma, Nick Carter, HVNDS, G-Eazy și mulți alții.

În fața scenei a existat o zonă VIP și asta datorită faptului că o mulțime de vedete autohtone au decis să își facă prezența anul acesta la celebrul festival de muzică.

„Neversea înseamnă fix un loc de joacă în care ne permitem din nou să fim copii“, a afirmat Cabral care a mers la festival alături de soția lui, Andreea Ibacka, și fiica lor, Namiko.

„Neversea o să aibă de acum încolo un loc foarte special în programul meu anual“. – Elwira Petre”, a spus și Elwira Petre, care a fost însoțită de Mihai Petre și cele două fete ale lor.

Citește și: Pretențiile artiștilor pentru Neversea: află cerințele lui MALUMA, Nick Carter, Bebe Rexha 

Citește și: Ce vicii și frici are Catinca Roman: „Majoritatea problemelor de genul au un fond psihologic” / Exclusiv

Amalia Enache și Alex Dima au fost și ei prezenți la ediția din acest an a Neversea, precum și colega lor Andreea Esca, care a venit în grup mare. Prezentatoarea Știrilor Pro TV a mers la mare alături de soțul ei, Alexandre Eram, copiii lor, Aris și Alexia Eram, dar și de iubitul Alexiei, Mario Fresh.

Antonia și Alex Velea, sărut pasional pe scena festivalului

Alexia Eram a profitat de ocazie pentru a-și crea noi amintiri alături de familia ei, dar și de iubitul ei, care a însoțit-o la Neversea. În timp ce seara au dansat la festival, ziua cei doi s-au bucurat de câteva ore de plajă.

„Neversea este o afacere de familie”, a scris Andreea Esca în mediul online, unde a distribuit câteva imagini de la festival.

Anul acesta, la Neversea au mai fost Cătălin Botezatu, Amalia Năstase, Andreea Perju și Elena Gheorghe, care a și urcat pe scenă.

Citește și: Alina Sorescu, neschimbată la aproape 38 de ani. Cum se menține: „Este modul meu preferat de a mă mișca” / Exclusiv

Citește și: Gina Pistol, sfat pentru mămicile care călătoresc alături de copii: „Am descoperit cu bărbată-miu” / Exclusiv

La rândul ei, Giulia Anghelescu a fost și ea prezenta la festivalul de la malul Mării Negre, împreună cu soțul ei, Vlad Huidu.

Un show de neuitat au făcut și Alina Eremia, Inna și Delia, dar și Antonia și Alex Velea, care s-au sărutat pasional în timp ce se aflau în mijlocul scenei, sub aplauzele fanilor.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum au apărut vedetele la Neversea 2024

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton