Vedete: Marius Moga traieste visul american

.

Cand nu isi antreneaza echipa de la „Vocea Romaniei“ (PRO TV), Marius Moga lupta sa ajunga tot mai sus. Cum la noi in tara a atins demult culmile succesului, noua sa tinta este peste Ocean, in America.
In fiecare seara de marti, am vazut cum isi antrena echipa, cum dadea sfaturi si incerca sa-i ajute pe concurentii sai sa isi indeplineasca un vis, acela de a deveni vocea Romaniei. In ultimii ani, insa, si el a a muncit pentru a-si atinge un vis. Marius Moga (30) si-a dorit ca muzica sa sa devina cunoscuta in Statele Unite, iar pentru asta a intreprins numeroase calatorii peste Ocean. In timpul vacantelor de lucru in Los Angeles sau New York, a inceput sa cunoasca oameni importanti din industria muzicala, sa lege prietenii si colaborari, sa construiasca proiecte si sa isi faca planuri. Iar anul acesta, munca sa a dat roade, motiv pentru care si-a petrecut ultima luna din toamna in New York, locul unde visele pot deveni realitate, daca ai ta­lent si esti neclintit de la drumul ales.


De la Vocea la The Voice

Timp de 10 zile, atentia intregii lumi s-a indreptat catre coasta de Nord-Est a Americii, unde uraganul Sandy a facut ravagii nemaivazute, la sfarsitul lunii octombrie. Strazile celebrului cartier Manhattan au fost inundate, masinile au fost acoperite de ape, cladirile au ramas fara curent electric si milioane de oameni s-au adapostit si si-au restrans activitatea, asteptand sa treaca furia uraganului. Printre acestia s-a aflat si Marius Moga, aflat la New York chiar in momentul in care Sandy a lovit orasul. Din fericire, zona in care locuia compozitorul roman nu a fost afectata, iar artistul a putut sa isi res­pecte programul si sa mearga nu doar in studioul de inregistrari, ci si la eveni­mente caritabile: „New York. Tocmai m-am intors de la un charity event. Uraganul Sandy nu a ajuns la mine”, scria Marius Moga pe pagina oficiala de Facebook.

Citeşte continuarea pe Viva.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton