Vedete de prim rang, invitate la petrecerea de logodnă a lui Gwyneth Paltrow cu Brad Falchuk

.
Vedete de renume precum Jennifer Aniston, Cameron Diaz şi Benji Madden, Demi Moore, Kate Hudson şi Steven Spielberg au fost invitate la petrecerea de logodnă a actriței Gwyneth Paltrow cu producătorul TV Brad Falchuk.

La petrecerea ce a avut loc sâmbătă seară la Teatrul din Los Angeles au mai participat realizatorul TV James Corden şi actriţele Liv Tyler, Reese Witherspoon şi Julia Roberts, soţul acesteia, Danny Moder, precum şi mama lui Paltrow, actriţa Blythe Danner, relatează E! News.

La petrecere, Paltrow a purtat o rochie lungă de culoare maronie, iar Falchuk, un smoching alb şi pantaloni negri.

Citește și: Gwyneth Paltrow, votată cea mai frumoasă femeie din lume!

La începutul lunii ianuarie, actriţa americană Gwyneth Paltrow, în vârstă de 45 de ani, a anunţat că s-a logodit cu producătorul de televiziune Brad Falchuk, în vârstă de 46 de ani, cu care are o relaţie de trei ani. Informaţia a fost făcută publică într-un interviu pentru revista de lifestyle a actriţei, Goop.

Falchuk a mai fost căsătorit, cu producătoarea TV Suzanne Bukinik, între 1994 – 2013, cei doi având împreună doi copii.

Gwyneth Paltrow, desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul „Seven”, în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt care mai apoi i-a devenit partener de viaţă.

Citește și: Gwyneth Paltrow, superbă într-o rochie cu paiete

În 1997 și 1999 a avut o relaţie cu Ben Affleck. După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar („Shakespeare îndrăgostit”, 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, în 2003, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi şi reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune.

În 2014, Paltrow şi Martin, care au doi copii împreună, Apple, născută în 2004, şi Moses, născut în 2006, şi-au anunţat despărţirea, divorţul fiind pronunţat în 2016.

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton