Vanessa Hudgens a născut. Primele imagini cu bebelușul actriței și al lui Cole Tucker

.

Vanessa Hudgens (35 ani) a devenit mamă pentru prima dată, în urmă cu câteva zile. Actrița a fost văzută părăsind spitalul cu bebelușul în brațe pe 3 iulie, fiind însoțită de soțul ei, Cole Tucker.

Vanessa Hudgens a născut

Vanessa Hudgens a adus pe lume primul ei copil zilele trecute, însă până în prezent aceasta nu a anunțat oficial venirea pe lume a bebelușului ei. Actrița a fost văzută părăsind un spital din Santa Monica pe 3 iulie, într-un cărucior cu rotile și cu nou-născutul în brațe, în timp ce soțul ei, Cole Tucker, ducea un cărucior cu bagaje.

Ziua în care Vanessa a fost externată din spital este și ziua în care soțul ei a împlinit 28 de ani. Aceasta a împărtășit pe Instagram un mesaj pentru Cole, alături de câteva fotografii de cuplu.

„La mulți ani pentru bucățica mea de rai! Faci lumea un loc mai bun doar prin a fi tu”, a scris actrița pe rețelele de socializare, fără a spune ceva despre bebelușul lor.

Momentan nu se știe nici ziua exact când aceasta a născut și nici sexul copilului.

Citește și: Motivul pentru care Sorin Bontea și soția lui nu gătesc împreună: „Lucrurile nu stau chiar pe roze” / Exclusiv

Citește și: Tori Spelling a ajuns piele și os. Cum a fost fotografiată „Donna” din „Beverly Hills 90210”, pe plajă, în costum de baie

Vanessa Hudgens și jucătorul de baseball Cole Tucker s-au căsătorit în decembrie 2023, iar actrița a dezvăluit că este însărcinată pe covorul roșu al premiilor Oscar 2024, când și-a expus burtica de gravidă.

Actrița s-a măritat în Mexic

Vanessa Hudgens și Cole Tucker s-au căsătorit în Tulum, Mexic, în cadrul unei ceremonii private. Hudgens și Tucker au făcut schimb de jurăminte la Hotel Azulik, pe care actrița spune că l-a descoperit pe Instagram.

Inițial, ea și-a dorit să meargă acolo în luna de miere, dar când a văzut locul și-a dat seama că acolo trebuie să se căsătorească.

Citește și: Cum a amenajat Ana Baniciu camera copilului: „E mândria mea”. Artista a ales un pătuț cu totul special

Citește și: Promisiunea pe care William i-a făcut-o mamei sale, Prinţesa Diana, înainte să moară. Nu a reuşit să şi-o respecte

„Să-mi scriu propriile jurăminte a fost important pentru mine”, a spus Hudgens pentru Vogue.

„De asemenea, aș spune tuturor: scrieți-vă propriile jurăminte și citiți-le. Este cel mai frumos lucru într-o relație să fii atât de deschis, vulnerabil și sincer în fața tuturor oamenilor pe care îi iubești, care își proclamă dragostea. Este pur și simplu frumos. Mi-a plăcut”, a afirmat ea.

Cei doi formează un cuplu din noiembrie 2020, iar în februarie 2023 au anunțat logodna.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus primele imagini cu bebelușul actriței Vanessa Hudgens

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton