Val de reacții după ce Iulia Albu și Mike au fost eliminați de la „America Express”: „Orice urmează de-acum, pentru noi va fi o bucurie”

.

Au luptat pentru fiecare obiectiv, s-au certat și s-au împăcat, dar în ediția de miercuri, 13 decembrie, înainte de semifinală, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, au părăsit competiția America Express- Drumul Soarelui, sezonul șase.  

Cursa pentru ultima șansă s-a încheiat cu verdictul de eliminare dat de Zeul Soare. Iulia Albu și Mike au fost eliminați de la America Express, emisiune care i-a făcut să se vadă cu alți ochi și le-a încercat din plin povestea de amor pe care o trăiesc.

Iulia Albu și iubitul ei, Mike, au părăsit America Express

Concursul i-a aliniat la start pe Aris și Alexia Eram, Iulia Albu și Mike, dar și pe Romică și Cătălin Țociu, cea de-a treia echipă fiind votată de ceilalți să intre în această întrecere. Scopul principal al misiunilor din cursă a fost o cauză nobilă: în Cordoba, un oraș argentianian universitar, fiecare echipă a ajutat un student nevoiaș să-și organizeze petrecerea de absolvire.

La finalul întrecerii, Iulia Albu și Mike au ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor, prezentatoare a emisiunii America Express. Iar soarele răsărit din cufăr a fost roșu, culoarea care a spus ”stop joc” pentru cei doi concurenți. Astfel, Iulia și Mike au părăsit miercuri, 13 decembrie, competiția, înainte de semifinală. ”Mulțumim pentru această experiență tuturor. Suntem, cu siguranță, mai bogați. Această experiență ne-a făcut să ne cunoaștem mai bine”, a mărturisit Iulia Albu, după ce a aflat că ea și partenerul sunt eliminați de la America Express.

Citeşte și: Vedetele se îmbogățesc de Revelion. Câți bani cer pentru o cântare Vlăduța Lupău, Loredana, Inna sau Irina Rimes

Citeşte și: Hilary Duff, însărcinată din nou! Primele imagini cu burtica: „Cam atât cu nopțile liniștite”

Citeşte și: Cât costă geanta Prada cu care fiica Andreei Bănică a făcut senzație la un eveniment

Citeşte și: Cum arată bradul de Crăciun al Adelinei Pestrițu. „În sfârșit, un brad normal!” / Foto & video

Echipele care continuă să se lupte în competiția America Express

Cele patru echipe care au intrat în semifinala celui mai dur reality show din România sunt: Giulia și Vlad Huidu, Romică și Cătălin Țociu, Aris și Alexia Eram, Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

„Orice urmează de-acum, pentru noi va fi o bucurie”, a declarat Giulia. ”Pentru mine și Cătălin înseamnă că mai avem resurse pentru semifinală, înseamnă că încă nu ne-am spus ultimul cuvânt și că am fost o echipă foarte tare”, a spus cu entuziasm Romică Țociu.

„Noi suntem puternice și putem să facem față unei competiții între cei mai puternici”, a punctat Sânziana Negru. De partea cealaltă, Alexia Eram și-a mărturisit îngrijorarea, nemulțumită fiind de parcursul ei și al lui Aris la ultima șansă: ”Dacă nu ne revenim, sigur nu mai rezistăm în această competiție”, a spus fiica Andreei Esca.

 În semifinală se trece la următorul nivel de dificultate: începe întrecerea campionilor în țara unde fotbalul este un sport venerat. Continuarea aventurii de pe Drumul Soarelui va putea fi urmărită la Antena 1 duminica aceasta, de la ora 21:00.

Iulia Albu și Mike, despărțiți de America Express

Iulia Albu și Mihai Alexandru Iacob (Mike) au făcut echipă la America Express 2023. După încheierea filmărilor, cei doi au stat  despărțit timp de o lună și jumătate. Mike și Iulia Albu au luat o pauză în relația lor de aproximativ șase ani. Potrivit Iuliei, ea și Mike erau aproape de o separare înainte de începerea filmărilor.

„O iubesc pe Iulia și nu cred că America Express și nicio altă experiență ar fi putut să ne dezbine, cu toate că am avut un moment în care am fost separați. Nu cred că ne-a separat America Express. Cred că ne-a separat bunul simț și un moment… de repaus. Am avut amândoi un moment de introspecție. Eu mi-am luat perna și am plecat”, a spus Mike, în podcastul „La Țocii”.

Iulia Albu și Mike, o relație greu încercată

Mike a declanșat o revoltă în mediul online din cauza felului în care și-a tratat partenera de viață la filmările America Express 2023. În urma valului de comentarii negative de pe rețelele sociale, bărbatul și-a cerut iertare public față de Iulia.

Iulia Albu și Mike s-au cunoscut printr-o prietenă comună, după divorțul vedetei de primul soț, Mihai Albu. Prima întâlnire a fost, însă, un eșec. Atât Iulia, cât și Mike s-au considerat unul pe celălalt aroganți. Cu toate acestea, două luni mai târziu, Mike i-a propus Iuliei să se revadă. A doua întâlnire a fost un succes, iar de atunci formează un cuplu.

„Ne-am împăcat în pat, pur și simplu. M-a sunat într-o zi că are nevoie să mute ceva în dormitor”, a mai spus Mike. „Îți dai seama ce scuză penibilă (râde)”, a completat Iulia. „Bineînțeles că am mers să mut ceva în dormitor și am dărâmat totul. Asta a fost și ne-am împăcat”, a încheiat Mike.

Foto: Pr, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton