Vacanțele vedetelor, „stricate” de companiile aeriene. Oana Ioniță, Dan Bitman și Sanda Ladoși, blocați pe aeroport

.

În ultimele zile tot mai multe vedete autohtone s-au confruntat cu probleme atunci când au călătorit cu avionul. Fie că voiau să plece sau să revină în țară, celebritățile au avut parte de momente nu tocmai plăcute pe aeroport.

Dan Bitman, Sanda Ladoși, Maria Dragomiroiu și Oana Ioniță au rămas blocați pe aeroporturi, așteptând cu orele să poată reveni acasă.

Vacanțele vedetelor, „stricate” de companiile aeriene

Mai multe companii aeriene au avut întârzieri sau anulări de zboruri zilele acestea. Și câteva vedete din România au avut ghinionul de a călători în această perioadă. Unele zburau în interes de serviciu, altele în vacanță, însă toate s-au lovit de aceeași problemă: ore și ore de așteptat în aeroport.

Zilele trecute, Sanda Ladoși și Maria Dragomiroiu au plecat în Germania, la Nurnberg, unde au susținut un concert. Însă, la întoarcere au aflat că, din cauza unor probleme tehnice, zborul lor a fost anulat. Au urmat 48 de ore de așteptare, întrucât compania nu dispunea de o altă aeronavă care să o înlocuiască pe cea care s-a defectat.

Pasagerii au fost cazați la un hotel pentru o noapte, însă nici a doua zi nu a fost una cu vești bune.

„A doua zi, iar au venit la aeroport, au făcut din nou toate formalitățile și s-au urcat iar în avion. Dar surpriză, din nou nu au plecat! „Nu știm dacă plecăm azi sau nu dacă mergem iar la hotel. Ne plimbă ca pe oi. De ieri (n.r. 3 iunie), de la ora 4  dimineața, trebuia să plecăm. Am urcat în avion, dar a apărut o eroare la computer. Am stat o oră în avion. Era cald, copii mici care plângeau. Au zis să ne ducem la un hotel și să venim la 5 dimineața. Ne-am trezit cu noaptea-n cap, am urcat iar în avion și când au pornit motoarele a apărut, din nou, acea eroare. Suntem tot aici la aeroport și nimeni nu ne spune nimic. Ce să spun, este foarte obositor, nu e deloc ok să ne facă așa ceva”, a povestit Maria Dragomiroiu, potrivit Click.

Artistele au reușit să revină în țară după două zile de așteptare.

Dan Bitman, probleme în avion

Și Dan Bitman a dezvăluit pe rețelele de socializare că s-a confruntat cu câteva probleme. Artistul călătorea din Cluj-Napoca la București, dar nu se aștepta ca zborul său să aibă întârziere.

După ce a fost nevoit să aștepte o oră și jumătate în aeroport pentru a putea decola, la aterizare solistul trupei Holograf a rămas blocat în avion pentru o perioadă de timp.

„După ce că au întârziat o oră pe ruta Cluj – București, acum caută o scară ca să ne dea jos din avion. Felicitări Taron. Am scris voit cu N”, a scris Dan Bitman pe rețelele de socializare.

Citește și: Cea mai înaltă femeie din lume a zburat pentru prima dată cu avionul. Cum a fost călătoria pentru Rumeysa Gelgi

Citește și: Mirela Vaida a vrut să își ducă la Disneyland copiii. Prețul exorbitant al biletelor de avion: „Pare o misiune imposibilă”

Citește și: Al Bano, incident jenant în avion. „Am fost operat de prostată, aveam nevoie la baie!” Ce i s-a întâmplat artistului

Citește și: Denisa Tănase, momente de panică în avion: „Am tensiunea 20, nu pot să mă opresc din tremurat”

Oana Ioniță, blocată pe aeroport

Oana Ioniță a avut și ea o experiență neplăcută cu compania aeriană. Fosta bebelușă a ales să își petreacă vacanță alături de familie în Portugalia. Zilele petrecute acolo au fost unele frumoase, însă în ziua în care trebuia să revină în România, aceasta a avut parte de o surpriză de proporții.

„Aseară trebuia să zburăm spre casă la 20:30, ora locală din Lisabona.După ce am făcut check-in-ul și am trecut de controlul de securitate, au început întrebările: De ce nu s-a afișat zborul deși decolăm în 10 minute? Ni s-a comunicat să mergem la poartă 212 și, după controlul documentelor, am stat ca refugiațîi îngrădiți. Spațiul era restrâns pentru cei aproape 200 de români care trebuiau să se îmbarce în avion”, a povestit Oana Ioniță pe rețelele de socializare.

„Am așteptat așa o oră, timp în care nu ni s-a comunica nimic. Femei cu copii mici, oameni în vârstă stând în picioare sau pe jos. Din păcate nu puteam să ne întoarcem să cumpărăm apă sau ceva de mâncare. Nici măcar la toaletă nu puteam merge pentru că toți făcusem deja check-in-ul.  Trebuia doar să ne preia autobuzul pentru a face îmbarcarea în avion”, a continuat ea.

„La 9:42 (n.r. seara) ni s-a spus că avionul nu mai poate decola din motive tehnice. De atunci a început nebunia! Trebuia să ne luăm bagajele de cală și apoi să ajungem în Terminalul 1 pentru mai multe detalii”, a mai spus fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor.

Au închiriat un apartament în Lisabona pentru a nu petrece noaptea pe aeroport. A doua zi dimineață, când se pregăteau să plece din nou spre avion, Oana Ioniță a primit un nou mesaj de la compania aeriană, prin care era anunțată că zborul este amânat.

„Dimineață când să ieșim pe ușa, am primit un mesaj că avionul va decola la 12:00. Apoi a urmat un alt mesaj că decolăm la 15:00. Am zis să mai facem un drum până la ocean măcar să vedem podul ce traversează râul Tagus. Pregătite să luăm un Uber, m-am uitat încă o dată pe aplicația de la WizzAir. Am remarcat că avionul era, totuși, la 12:00”, a povestit ea.

„Pentru că nimeni la telefon nu ne putea da informații de la WizzAir, ne-am grăbit să plecăm la aeroport cu riscul să pierdem zborul. Aici ne-am întâlnit cu aceiași români care așteptau de aseară zborul. Acum suntem din nou la aceeași coadă care nu se mișcă. Stăm în același loc de aproape o oră, la check-în în drum posibil spre Roma unde vom face escală, probabil, spre București”, a comentat supărată Oana Ioniță pe Facebook.

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton