Va participa Kate Middleton la Trooping the Colour? Răspunsul oficial al Palatului Kensington

.

Kate Middleton anunța, în luna martie, că se va retrage pentru o perioadă din viața publică, în timp ce urmează un tratament cu chimioterapie pentru a elimina orice urmă de cancer din organism. Zilele trecute, Ministerul Apărării din Marea Britanie spunea că Prințesa de Wales își va face apariția la Trooping the Colour, pe data de 8 iunie, când au loc repetițiile pentru ziua monarhului. Acum, Palatul Kensington a dat răspunsul oficial cu privire la participarea soției Prințului William la eveniment.

Ce spune Palatul Kensington de participarea lui Kate Middleton la Trooping the Colour

La câteva zile după ce Ministerul britanic al Apărării vorbea despre apariția lui Kate Middleton la repetițiile pentru Trooping the Colour, Palatul Kensington a făcut anunțul oficial, iar Prințesa de Wales nu va fi văzută atunci în public, spre dezamăgirea fanilor regali.

Pe 30 mai, Palatul Kensington a confirmat că Prințesa de Wales nu își va îndeplini rolul obișnuit de ofițer de inspecție la tradiționala evaluare a colonelului din 8 iunie.

Prințesa Catherine a menținut un profil scăzut de când a dezvăluit pe 22 martie că are cancer și urmează chimioterapie. Cu toate acestea, ea a fost văzută recent împreună cu familia ei, dar și singură, făcând comisioane, au declarat recent surse pentru People.

Citește și: Copiii Prinților de Wales, nevoiți să facă armata. Ce decizie a luat premierul britanic, în timp ce Kate Middleton luptă cu cancerul

Citește și: Kate Middleton, văzută pentru prima dată în public, după ce a anunțat că suferă de cancer

Nu se știe, însă, dacă Kate Middleton va participa sau nu la Trooping the Colour, pe 15 iunie. Participarea membrilor familiei regale va fi confirmată mai aproape de marele eveniment.

Regele Charles va fi prezent la Trooping the Colour

Regele Charles, care și el a fost diagnosticat cu cancer la începutul acestui an, va fi prezent la ceremonia organizată în onoarea lui.

Monarhul britanic va călători cu o trăsură Landau Ascot alături de soția sa, Regina Camilla.

Anul trecut, suveranul a mers călare la evenimentul patriotic, moment în care a reînviat tradiția ecvestră după 37 de ani.

Citește și: Regula de aur a Prințesei Diana pe care Kate Middleton o respectă cu strictețe. Stilul de parenting adoptat de Prinții de Wales

Citește și: Obiceiul Prințului William care o scoate din sărite pe Kate Middleton: „Ești un coșmar cu asta”

Regina Elisabeta a fost cea care a mers ultima dată în procesiune pe calul ei, Burmese, în 1986, iar în anii următori a optat pentru trăsură.

Regele Charles și-a reluat îndatoririle publice la finalul lunii aprilie, după ce Palatul Buckingham anunța în luna februarie că monarhul urmează un tratament pentru cancer.

Trooping the Colour vine după ce Regele Charles și Prințul William au anulat angajamentele publice săptămâna trecută, după ce prim-ministrul britanic Rishi Sunak a anunțat pe 22 mai că vor avea loc alegeri generale în iulie. La acea vreme, Palatul Buckingham a spus că familia regală va amâna ieșirile „care pot părea să distragă atenția de la campania electorală”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Kate Middleton

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton