Unul din cei mai vechi prieteni ai Prințului Harry, dezvăluiri despre ducele de Sussex: „Îi lipsește cu disperare”

.

Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit viața ca membri ai familiei regale în urmă cu patru ani și s-au mutat în însorita Californie, însă lucrurile „nu au mers așa cum și-a dorit” ducele de Sussex, potrivit unui vechi prieten de-al acestuia. Dezvăluirile vin la câteva zile după ce Meghan și Harry s-au întors din Columbia, unde el a fost umbrit de soția sa.

Un vechi prieten de-al Prințului Harry susține că ducelui îi lipsește viața din Marea Britanie

Prințul Harry este un „băiat supărat” și își dorește aceeași dragoste din partea publicului pe care o primește fratele său, Prințul William, susține un vechi prieten de-al Ducelui de Sussex.

După ce a părăsit viața de la Palat, în 2020, Ducele de Sussex, în vârstă de 39 de ani, s-a mutat în America împreună cu soția sa Meghan Markle pentru a-și crește copiii, Archie, în vârstă de cinci ani, și Lilibet, în vârstă de trei ani. Cuplul locuiește acum în Montecito, la mii de kilometri distanță de familia regală.

De atunci, Harry a călătorit doar de câteva ori în Marea Britanie, asistând la înmormântările Prințului Philip și a regretatei Regine și l-a vizitat pe tatăl său, Regele Charles, după ce acesta a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer.

Ducele insistă că nu se simte în siguranță când își aduce familia în țara natală, dar prietenii îndepărtați susțin că se simte „izolat” și „i-ar fi dor” de vechea lui viață.

Citește și: Expert regal: Prințul Harry „s-a plictisit și simte lipsa vechii vieți”. Ce ar plănui să facă ducele de Sussex

Citește și: Meghan Markle, cu bijuterii în valoare de 52.000 de dolari, în Columbia. Ducesa de Sussex și Prințul Harry au uitat de protocol și s-au sărutat în public

Potrivit Sunday Times, Ducele tânjește după aceeași adorație ca și fratele și cumnata lui, Prințesa Kate. Publicația a citat o sursă care este „unul dintre cei mai vechi prieteni ai lui Harry” și care a trimis un mesaj în care a susținut că ducele de Sussex „este un băiat supărat. Lucrurile nu au ieșit așa cum și-a dorit”.

Prințul Harry și-ar dori să se întoarcă în Marea Britanie

Potrivit acestui vechi prieten, care a preferat să-și păstreze anonimatul, Harry ar prefera să fie în țara sa anatală, înconjurat de oamenii dragi și adorat de public.

„Cred că îi lipsește cu disperare să fie aici (n.r. în Marea Britanie) și vrea să fie admirat mai mult. Oricine îl cunoaște simte că ar prefera să fie aici, cu toată lumea iubindu-l, așa cum se întâmplă cu William și Kate”, a susținut sursa respectivă.

Citește și: Mobilizare de forțe pentru protecția Ducilor de Sussex în Columbia. Prințul Harry și Meghan Markle, criticați pentru noul turneu: „Este culmea ipocriziei”

Citește și: Prințul Harry a dezvăluit de ce nu o ia cu el pe Meghan Markle în Marea Britanie: „Este încă periculos”

Între timp, un alt prieten a spus publicației: „Știu cât de important este pentru el să aibă o viață de familie fericită, așezată, dar trebuie să faci mai mult decât atât dacă ești el. A ajuns să fie izolat de familia lui și majoritatea dintre vechii săi colegi, într-un mediu în care prieteniile sale nu sunt ca cele pe care le-a făurit în tinerețe”.

„Obișnuia să iubească o seară în pub și să iasă la țară cu prietenii. Poate că a devenit o altă persoană, dar cred că s-ar potrivit cu adevărat stilului de viață californian? Nu! După ce s-au întâmplat toate aceste lucruri, ce i-a rămas? La suprafață, un stil de viață de invidiat, dar pentru Harry pe care îl cunosc, nu îmi pot imagina că exilul aurit din California este locul în care a vrut să ajungă”, a precizat prietenul Prințului Harry.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Prințul Harry

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton