Unde vor petrece luna de miere Daniel Pavel și Ana Maria Pop: „Rar mai găsești oameni atât de diferiți care se și căsătoresc” / Exclusiv

.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop se căsătoresc astăzi, 8 iunie, după doi ani de relație. Cei doi s-au cunoscut de ziua de naștere a prezentatorului, pe 8 septembrie 2022, la un eveniment monden, iar de atunci au fost de nedespărțit. Invitat la Fresh by Unica, înainte de marele eveniment, Domnul Dan a dezvăluit ce planuri are cu Ana pentru luna de miere, precum și care sunt, în general, destinațiilor lor de vacanță preferate.

Ce destinație au ales Daniel Pavel și Ana Maria Pop pentru luna de miere

După ce s-au logodit în noiembrie 2023, ziua cea mare a venit pentru Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop. Cei doi se vor cununa atât la starea civilă, cât și la Biseică, iar la petrecere sunt invitate peste 400 de persoane. Invitat la Fresh by Unica cu puțin timp înainte de nuntă, îndrăgit prezentator a vorbit despre planurile pe care le are pentru luna de miere. Mai exact, acesta a explicat că nu are nimic pus la punct, întrucât s-a concentrat asupra emisiunii Survivor, care s-a încheiat pe 30 mai.

„Mireasa m-a mai întrebat chestia asta. N-avem niciun plan deocamdată, chiar am spus că Survivor first, apoi imediat nunta și apoi, tentația mea e să spun, o improvizație. Ea, dacă ar fi aici, e îndelung pregătită, dar să vedem care sunt opțiunile. Urmează o perioadă în care cel puțin ar trebui să reducem motoarele și dacă asta ar coincide cu o lună de miere ar fi ideal. Sau o săptămână de miere. Dar n-avem, chiar nu e pe radar deocamdată”, a precizat Daniel Pavel.

Citește și: Daniel Pavel, prezentatorul Survivor All Stars, și Ana Maria Pop, nuntă cu 400 de invitați: „Va fi lux. Dar lux în limba latină înseamnă lumină” / Exclusiv

Citește și: Ce a găsit Daniel Pavel la Ana Maria Pop, viitoarea soție, și nu a avut în vechile relații: „Ea nu se abține să fie calmă” / Exclusiv

Citește și: Fiica Iuliei Albu și a lui Mihai Albu a strălucit la banchet. Mikaela a purtat o rochie creată de celebra mamă și i-a împrumutat pantofii Valentino: „M-am simțit ca o prințesă”

Citește și: Imagini noi de la nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. Cum au apărut Ana Bodea și Valentin Butnaru la eveniment

Cum arată vacanța ideală pentru prezentator și soția lui

Deși formează un cuplu și se completează unul pe celălalt, Daniel Pavel a mărturisit că el și iubita lui nu prea ajung la un numitor comun atunci când vine vorba de destinațiile de vacanță.

„Rar mai găsești oameni atât de diferiți care se și căsătoresc”, a spus prezentatorul râzând.

Acesta a explicat că Ana Maria preferă vacanțele liniștite, la plajă, în timp ce el își dorește să exploreze și să învețe cât mai multe lucruri.

„Ea este tot ce e frumos pe o plajă, ea e turistă, eu sunt călător. De exemplu vorbeam de Bali, această destinație. Eu nu am ajuns în partea de Asia. Și pentru că m-a citit, a spus uite: ce-ar fi să stăm un pic într-o zonă, erau niște piscine, niște infinity pools, niște chestii din astea, și apoi mi-a arătat și the real Bali undeva mai înnord. Am înțeles că acolo sunt cluburi de arte marțiale thailandeze, unde poți să lucrezi cu niște meșteșugari. Mie astea îmi plac. Să mai învăț ceva, să mai aflu ceva. Îmi place și mie să stau tolănit la soare sau să văd un peisaj montan, dar simt că suntem pe timp împrumutat, nu-ți mai dă nimeni minutele și secundele astea înapoi și aș vrea să învăț ceva. Și atunci ea a înțeles asta și cel mai probabil, dacă n-o să fie Bali, o să fie o destinație din care vom avea și bucata asta și cealaltă”, a precizat Daniel Pavel.

Prezentatorul este mire pentru prima dată. Deși are un fiu, Antoniu, în vârstă de 19 ani, acesta nu a mai fost însurat până acum, Ana Maria Pop fiind prima lui soție.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Daniel Pavel și Ana Maria Pop

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton