Unde va locui fiica lui Irinel Columbeanu când va veni în România: „O invit în casa mea”

.

Irinel Columbeanu urmează să se reîntâlnească cu fiica lui şi a Monicăi Gabor. Adolescenta este stabilită de şase ani în America, iar pentru că tatăl ei locuieşte într-un azil de bătrâni, aceasta va fi nevoită să stea în casa altcuiva atunci când va veni în vizită la fostul afacerist.

Unde va locui fiica lui Irinel Columbeanu când va veni în România

Chiar înainte de Paşte, Irinel Columbeanu a fost anunţat de fiica sa că va veni în România, pentru scurt timp, pentru a-l vizita. Fostul milionar aşteaptă cu nerăbdare momentul în care o va vedea pe adolescentă, mai ales după ce s-a stabilit într-un azil de bătrâni de câteva luni bune.

Cel care şi-a pus casa la dispoziţie pentru Irinuca este chiar Ion Cassian, directorul azilului în care locuieşte Irinel Columbeanu. Acesta i-a sărit în ajutor prietenului său şi s-a oferit să o găzduiască pe Irinuca.

Citeşte şi: Irina Columbeanu, schimbată total după ce s-a tuns scurt. Cum arată fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor la 17 ani

Citeşte şi: Cum vrea Irinel Columbeanu să facă bani în azil, la 66 de ani. Afaceristul a pierdut toată averea: „Am multe subiecte”

„Nu știu pe ce perioadă dorește Irinuca să stea în România, eu o invit să locuiască în casa mea, care e chiar în curtea azilului, pentru a fi aproape de tatăl ei. Depinde ce zice și ea, depinde cum dorește și Irinel să se organizeze. Și de Paște, pe Irinel l-am invitat, la noi, ca să mai schimbe atmosfera. Am stat cu toții la masă, am mâncat cozonaci, friptură de miel”, a declarat Ion Cassian, conform Playtech.ro.

De ce Irinel Columbeanu nu o poate vizita pe Irinuca în America

Chiar dacă a făcut de câteva ori drumul România-America, pentru a o vizita pe fiica sa pe care o are din mariajul cu Monica Gabor, în prezent, Irinel Columbeanu are interdicţie de la medici în ceea ce priveşte călătoria cu avionul, după ce a suferit un AVC. Tocmai de aceea, de data aceasta, Irinuca este cea care a decis să îl viziteze, pentru a nu i se agrava starea de sănatate.

Citeşte şi: Irinel Columbeanu trăiește din banii fiicei și visează la o viață de lux la azil: „Irinuca este chelneriță în Los Angeles”

Din cauza atacului vascular cerebral suferit, Irinel Columbeanu întâmpină greutăţi. Acesta nu îşi poate ţine ochiul drept complet deschis şi are dificultăţi în a duce paharul la gură.

Ce pensie are Irinel Columbeanu

De la viaţa de lux pe care o ducea, Irinel Columbeanu a ajuns să se întreţină dintr-o pensie atât de mică încât nici chiria de la azilul de bătrâni nu o poate plăti în totalitate. Potrivit declaraţiilor oferite de Ion Cassian, directorul căminului unde locuieşte fostul milionar, acesta nu a beneficiat de majorarea pensiei la începutul anului 2024 aşa cum ar fi fost normal.

”Nu i-au mărit pensia, Irinel Columbeanu nu a beneficiat de această majorare, de la începutul anului, ca alți români. El are în prezent până în 2.000 de lei, mai exact 1.970 de lei. Cazarea la noi costă peste 4.500 de lei. O să îl ajutăm, însă, indiferent de cât primește pensie. Nu știu dacă își va mai reveni vreodată financiar, dar, în viață, nimic nu este exclus. Vila din Izvorani nu știu dacă o va mai recupera, a luat foc, totul e distrus. Nu are cum să intre acolo, e proprietatea altcuiva”, a spus Ion Cassian pentru playtech.ro

Sursă foto: Profimediaimages.ro şi Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton