Unde locuiește Mircea Badea și cum a ales numele fiului său. Teo Trandafir, surprinsă în propriul podcast

.

Mircea Badea a fost primul invitat de Teo Trandafir în podcastul „Gând la Gând cu Teo”, iar cei doi au profitat de această reîntâlnire pentru a-și aminti de cele mai importante momente din vieților lor. Totodată, prezentatorul de la „În Gura Presei” a făcut dezvăluiri despre fiul lui, Vlad, pe care preferă să îl țină departe de luminile reflectoarelor.

În cadrul podcastului, Mircea Badea și Teo Trandafir au povestit cum, la începuturile carierei lor, erau plătiți cu 100 de euro pe lună și au existat chiar perioade când nu și-au primit deloc salariile. De asemenea, prezentatorul a povestit de ce a ales să fie alături de prietena lui la Viena, când aceasta se afla într-o situație gravă, în loc să se prezinte la serviciu.

Care a fost primul job al lui Mircea Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea de la televizor. A prezentat timp de mai mulți ani câteva emisiuni matinale cu Teo Trandafir, după care drumurile lor s-au separat, iar el a ajuns la Antena 3, unde este realizatorul emisiunii „În Gura Presei”. Dar nu mulți știu că acesta a avut un cu totul alt job la început.

„Toate poveștile mele încep cu muream de foame. Și eram la Facultatea de Matematică, la Universitatea din București. Mă dusesem la Facultatea de Matematică pentru că știam că o să intru fără să învăț. Primul an nici nu am dat pe la facultate. Nu am trecut pe acolo decât la examene, pe care le-am și luat. Și m-am angajat, ca să mănânc, bodyguard la o casă de schimb valutar, la magazinul Eva”, a dezvăluit el.

Mircea Badea a povestit că mama sa era nefericită din cauza locului lui de muncă și i-a povestit unei prietene despre supărarea sa. Iar acea prietenă era jurnalista Jeana Gheorghiu, director de programe al Radio Total.

„Și mama era nefericită, că de ce să fie copilul bodyguard la casa de schimb valutar. Dar erau și perioade destul de complicate atunci, era o activitate tumultoasă. Și atunci Jeana Gheorghiu, care era prietenă cu mama din facultate, mai vorbea cu mama care s-a plâns. Și i-a zis, „uite, eu fac acum un radio” era Radio Total, zice „trimite-l pe fi-tu să vedem dacă e bun de ceva”. Și am crezut că mă duc să mă angajez bodyguard la Radio Total. Eu m-am dus și am întrebat „unde stau?„. Și mi-au zis, „păi stai puțin, să dai o probă”. M-au trimis pe teren din prima zi, mi-au zis să fac o relatare și am relatat despre alba-neagră. Și râdea lumea și așa am intrat la radio”, a povestit Mircea Badea.

Mircea Badea s-a mutat în casa lui Carmen Brumă

Mircea Badea și Carmen Brumă formează un cuplu de peste 20 de ani și întotdeauna au ales să își trăiască povestea de iubire departe de ochii curioșilor. Cei doi au locuit o bună perioadă de timp în chirie însă, acum, realizator tv a dezvăluit că partenera sa și-a achiziționat un apartament în care locuiesc împreună cu fiul lor.

„Nu mai stau în chirie. Stau într-un apartament al colegei de apartament. Este prin Plevnei. Sună istoric și glorios. M-am hotărât să mă așez la casa ei”, a afirmat Mircea Badea.

Citește și: Oreste duce dorul prieteniei cu Mircea Badea: „Nu am nicio amintire legată de el care să îmi producă altceva decât un zâmbet”/ Exclusiv

Citește și: Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Mircea Badea. Ce spune mama prezentatorului TV despre el: „Are simțul datoriei”

Citește și: Reacția fiicei lui Teo Trandafir când a auzit că renunță la televiziune și revine la radio. „Am zăpăcit-o!” / Exclusiv

Citește și: Victoria Raileanu este însărcinată cu al doilea copil, la 35 de ani! „Mulțumesc din inimi.” Primele imagini cu burtica

Cum a ales numele fiului său: „Am vrut să-l botez Comarnic”

Carmen Brumă și Mircea Badea au împreună un fiu, pe care l-au numit Vlad, care în luna mai va împlini 10 ani. Deși este un tată protector și nu obișnuiește să vorbească despre băiatul lui, de data aceasta prezentatorul de la Antena 3 a făcut o excepție și a dezvăluit câteva lucruri despre el.

„Am vrut să-l botez Comarnic, dar n-a vrut (n.r. Carmen Brumă). Am vrut să-i zic Massachusetts ceea ce nu era rău. Maică-sa în mod ciudat, nu era de acord. Și când am ajuns la primărie, doamna ne-a zis așa: „cum o să-l cheme? Că ne așteaptă lumea la coadă”. „Doamnă, jur că nu știm”. Și atunci, pentru că pe el îl cheamă Badea Brumă, pe copil, am zis să aibă un prenume scurt. Și atunci am ales Vlad”, a povestit Mircea Badea.

Se pare că Vlad a moștenit o parte din calitățile tatălui său, inclusiv inventivitatea, astfel că și-a creat propriul nume.

„Dar e un tip foarte interesant și cred că este natural talentat să meargă la apă mare ceea ce pentru mine este destul de înspăimântător. Și și-a creat el nume. Și se și semna pe lucrările dela școală cu acel nume. Spunea că îl cheamă Alprin. Și și-a făcut și o firmă, Auto Alprinescu, care să fie despre mașini. Este un tip foarte interesant”, a mai spus Mircea Badea.

Mircea Badea a fost alături de Teo Trandafir în cele mai grele momente

În anul 2011, Teo Trandafir a suferit o pancreatită acută și cum starea ei a fost una gravă, medicii au decis să o transfere la o instituție medicală din Viena, unde a fost indusă în comă. Starea ei a fost atât de gravă, încât doctorii nu i-au dat multe șanse de supraviețuire. Iar în acele momente a fost alături de ea Mircea Badea.

„M-am tăvălit în chinuri de atâtea ori în viața asta, știu cum e, mă pot tăvăli… Mă duc la apă mare, fără să ezit. Este o vorbă pe care tu (Teo Trandafir – n.r.) o folosești, dar care depășește metafora. Când te duci la apă mare, riști să nu te mai întorci”, a afirmat Mircea Badea.

Teo Trandafir l-a întrebat pe atunci pe colegul său de ce a mers la ea la Viena, atunci când medicii nu i-au mai dat multe șanse la viață.

„Tu erai în niște filme! Erai la apă mare, urâtă, neagră, foarte urâtă. Eu mi-am dat seama pentru că erai într-o zonă în care aveai senzația că mulți oameni vor să-ți facă rău. Și erai și disperată, pe mine asta m-a speriat, erai disperată și ziceai „ajută-mă că aici vor să-mi facă unii rău”. Ei nu voiau să-ți facă rău, ei voiau să-ți facă bine. Și atunci au fost niște momente de intensitate și chiar de disperare”, a răspuns el.

Atunci, Teo Trandafir și-a amintit cum l-a prins pe colegul său de mână.

„Nu-ți mai dădeam drumul să pleci. Și gândindu-mă ulterior, mi-am dat seama că tu ai emisiune în seara aia și că tu ai avut de făcut o alegere între a-mi da mie drumul mâinilor și a nu te duce la emisiune. Și m-ai ales pe mine”, a spus ea.

Deși în majoritatea timpului era conștientă, Teo TRandafir a avut și clipe de confuzie.

„Eu eram absolut convinsă că oamenii de la Viena vor să mă omoare, să îmi ia organele pentru că făceam parte dintr-o înșiruire religioasă de la Moise și că vor să-mi ia organele pentru că ele reprezintă ceva pentru societatea de astăzi pentru că eu fac parte dintre ultimii”, a mărturisit ea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Teo Trandafir și Mircea Badea

Sursă foto: Captură video, Facebook, Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton