Unde își petrece Ilinca Vandici primele sărbători după divorțul de Andrei Neacșu: „Am o mică vacanță”

.

Ilinca Vandici își va petrece primele sărbători singură, fără Andrei Neacșu. Vedeta a divorțat anul acesta de tatăl fiului ei, iar acum are planuri mari pentru sărbătorile de iarnă. Aceasta intenționează să își petreacă Crăciunul acasă, împreună cu băiețelul ei, Zian.

Prezentatoarea de la Kanal D a făcut tot posibilul să își salveze căsnicia, declarând la un moment dat că i-ar ierta orice lui Andrei Neacșu, însă în cele din urmă cei doi au ajuns la divorț. De vină a fost infidelitatea bărbatului, care în timpul căsniciei le dădea mesaje altor femei, pe rețelele de socializare.

Unde își va petrece Ilinca Vandici sărbătorile de iarnă

Ilinca Vandici a trecut peste divorțul de Andrei Neacșu și se pregătește acum de sărbătorile de iarnă, având deja programul bine pus la punct. Aceasta a dezvăluit că își va petrece Crăciunul acasă cu micul Zian, în timp ce de Revelion va prezenta un eveniment la Palatul Parlamentului.

După aceea, Ilinca Vandici și Zian vor pleca în vacanță, într-o țară în care vor să se bucure de căldura soarelui.

„De Crăciun rămân, de Revelion o să fiu tot la Palatul Parlamentului, pentru că o să muncesc în noaptea dintre ani. Iar după asta, o să plec la mare și la soare, da, abia aștept. Am o mică vacanță deja plănuită”, a dezvăluit Ilinca Vandici pentru Cancan.

Vedeta nu va pleca singură în vacanță, ci împreună cu „prietenele mele și copiii lor”.

Citește și: Ilinca Vandici, dezvăluiri despre revenirea pe micul ecran și viața alături de fiul ei: „Urmează surprize!” / Exclusiv

Citește și: Ilinca Vandici, despre câștigurile din TV și online. „Știu ce merit” / Interviu exclusiv

Citește și: Tudor Chirilă, despre parada de Ziua Națională. Antrenorul de la Vocea României și-a exprimat nemulțumirea: „E pentru hoți”

Citește și: Laura Giurcanu, între Aris Eram și Cezar Bîtlan. Dezvăluirile făcute la America Express: „Când am plecat de acasă…”

Prezentatoarea l-a iertat pe Andrei Neacșu

În urmă cu câteva luni, Ilinca Vandici anunța că a semnat actele de divorț, iar Andrei Neacșu a părăsit casa în care a locuit cu fosta sa soție și copilul lor. La scurt timp după aceea, bărbatul a fost surpins în compania unei alte femei, la plajă.

Totuși, vedeta a declarat că l-a iertat pe Neacșu și că au o relație civilizată, ocupându-se împreună de creșterea fiului lor.

„Fiecare ne aducem aportul atât cât putem și cât considerăm de mult. Cred că e foarte important ca Zian să aibă echilibru, parte feminină și masculină încorporate în dezvoltarea și în educația lui. Nu-l vom priva de asta niciodată. Ne dăm interesul foarte tare, suntem alături de el. Modalitatea în care l-am crescut a fost cu foarte multă atenție, dragoste și afecțiune în permanență”, a dezvăluit Ilinca Vandici pentru Unica.ro.

Cei doi au ales să divorțeze în secret, fără a face mare vâlvă, totul petrecându-se în fața unui notar. Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au fost căsătoriți timp de aproximativ șase ani.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ilinca Vandici

Sursă foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton