Un expert în limbajul trupului a analizat prima apariție publică avută de Kate Middleton, de când a anunțat că are cancer. Ce a observat

.

Kate Middleton a apărut plină de energie în timp ce a revenit la viața publică, la parada Trooping the Colour, sâmbătă, însă un expert regal a susținut că Prințesa de Wales ar fi fost „emoționată”. Un alt expert în limbajul trupului a precizat că soția Prințului William a moștenit calmul și stoicismul regretatei Regine Elisabeta.

Cum s-a simțit Kate Middleton la prima apariție publică de la diagnosticul de cancer

Kate Middleton a experimentat probabil „nervozitate” la Trooping the Colour, dar a fost „fericită” să revină la două lucruri pe care le-a lipsit în timp ce urma tratamentul pentru cancer, susține un expert regal.

Fostul majordom regal și comentator regal, Grant Harrold, a sugerat că Prințesa de Wales s-ar fi putut simți nerăbdătoare pentru prima ei apariție publică de când a dezvăluit că luptă cu cancerul. Kate Middleton, a întors capetele la sosirea la Palatul Buckingham însoțită de soțul ei, Prințul William și de copiii lor – Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Pentru marea ei reapariție în îndatoririle publice, Kate a fost îmbrăcată elegant într-o rochie Jenny Packham, completată de o pălărie Philip Treacy și de broșa regimentală a gardienilor irlandezi, un simbol al statutului ei de colonel al regimentului.

„Kate va fi fericită să revină în ochii publicului. Întotdeauna și-a luat îndatoririle regale foarte în serios și le îndeplinește și ea cu atâta încredere. Sunt sigur că și-a dorit să se implice cu publicul și să-și îndeplinească îndatoririle, așa că s-a gândit să se întoarcă acolo astăzi, fără îndoială că va fi mulțumită”, a afirmat Harrold, înainte de apariția Prințesei Catherine la paradă.

Citește și: Ce semnificație au cerceii și broșa purtate de Kate Middleton. Mesajul Prințesei de Wales după prima apariție publică de la diagnosticul de cancer

Citește și: Kate Middleton, anunț emoționant la două luni de când a dezvăluit că suferă de cancer: „Există zile bune și zile proaste”

„Este cu siguranță un moment important pentru ea și pentru familia ei și sigur că va fi un element de nervozitate simțit printre toți – în special Kate. Cred că, pe cât de încântată va fi să revină acolo, va fi și precaută. Sper că nu vor exista eșecuri și este grozav să o vezi la prima ei ieșire publică. Primirea pe care a avut-o din partea publicului și mulțimile adunate a fost uimitoare. Să o revadă alături de ceilalți mebri ai familiei regale înseamnă foarte mult pentru public și, cunoscând-o, înseamnă foarte mult și pentru ea”, a mai spus expertul regal.

Prințesa de Wales a „îmbrățișat” calmul și stoicismul Reginei Elisabeta

Prințesa de Wales a îmbrățișat „stoicismul și calmul” regretatei Regine, în timp ce aceasta a arătat „determinare și încredere” în timpul paradei Trooping the Colour, a susținut un expert în limbajul trupului.

„Limbajul corpului lui Kate în timpul acestui prim pas a fost un curs de master în ceea ce înseamnă a fi regal. Avea deja șablonul de la regretata Regină și acesta include stoicism și calm. Abordarea lui Kate față de public pare să fie una similară cu cea pe care trebuie să o fi luat-o cu proprii ei copii: una de determinare, încredere, liniștire și chiar sprijin”, a afirmat Judi James pentru Daily Mail.

Citește și: Primele imagini cu Kate Middleton de când a anunțat că are cancer. Prințesa de Wales, la Trooping the Colour cu familia sa

Citește și: În spatele ușilor închise. Cum se descurcă Prințul William cu diagnosticul de cancer al lui Kate Middleton

„În cazul în care cineva avea îndoieli, această apariție a arătat că este moștenitoarea de drept a titlului de regină”, a subliniat experta.

Kate s-a relaxat în timp ce a zâmbit și a făcut semn cu mâna mulțimilor încântate, având o revenire triumfală la viața publică.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Kate Middleton la prima ei apariție publică din ultimele șase luni

Sursă foto: Profimedia

Sursă video: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton