Un actor celebru de la Hollywood și-a înjunghiat de 20 de ori fosta iubită. A fost arestat când încerca să fugă din ţară

.

Nick Pasqual, actorul din serialul „How I Met Your Mother” şi-a înjunghiat de 20 de ori fosta iubită şi a fost prins de autorităţi în timp ce încerca să fugă în Mexic. Acesta a fost încarcerat într-o închisoare dintr-un orăşel din Texat şi aşteaptă să fie extrădat înapoi în California.

Nick Pasqual și-a înjunghiat de 20 de ori fosta iubită

Nick Pasqual, în vârstă de 34 de ani, a fost acuzat de tentativă de omor, violare de domiciliu și violență domestică, după ce a realizat un atacul înfiorător asupra lui Allie Shehorn, fosta sa iubită, în vârstă de 35 de ani, pe data de 23 mai, la primele ore ale dimineții.

Deși procurorul districtual din Los Angeles, George Gascon, a promis că actorul de la Hollywood va fi adus înapoi pentru a-și plăti faptele, potrivit surselor DailyMail, Nick Pasqual încă se află încă în închisoarea comitatului Hudspeth din Sierra Blanca, Texas, iar pentru moment nu s-a stabilit o dată exactă în ceea ce priveşte procedurile de transfer.

După atacul violent, Nick Pasqual a fost prins la aproximativ 35 de mile de sediul comitatului Hudspeth, în timp ce încerca să fugă în Chihuahua peste podul internațional Fort Hancock.

Săptămâna trecută, procurorul districtual din Los Angeles, George Gascon a descris atacul brutal ca fiind „hidos” și a spus că va avea grijă ca actorul să plătească pentru faptele sale.

„Această incident hidos este un memento puternic al pericolelor violenței domestice. Ne vom asigura că individul responsabil pentru acest act deosebit de grav își va plăti faptele”, potrivit dailymail.co.uk.

În ce stare se află fosta iubită, Allie Shehorn, acum

Allie Shehorn încă se află în spital, pentru a se recupera, după atacul terifiant. După ce a fost mutată din ATI, make-up artista face progrese vizibile. Potrivit celei mai recente actualizări de pe pagina GoFundMe creată pentru a o susține în timpul recuperării, prietenii au declarat că ea face „pași pozitivi” către vindecare.

La scurt timp după ce au apărut ştirile despre atacul înfiorător, s-au strâns mai mult de 110.000 de doalri pentru îngrijirea acesteia.

Fosta iubită a fost terorizată de Nick Pasqual de-a lungul timpului

DailyMail a dezvăluit că Shehorn a suferit luni de abuzuri din partea lui Pasqual și a obținut un ordin de restricție împotriva lui pe 18 mai, după un incident în care acesta ar fi bătut-o și ar fi încercat să spargă o ușă din casa lor din Sunland.

Potrivit declaraţiilor făcute de Allie Shehorn, la momentul respecțiv, actorul s-a enervat în jurul orei 3 dimineaţa şi a început să urle la aceasta, lucru care s-ar fi întâmplat frecvent atunci când se afla sub influenţa substanţelor interzise.

„M-a lovit peste față și în timp ce încercam să fug pe hol, mi-a apucat părul și m-a tras înapoi și am lovit podeaua lovind spatele capului de pământ.”, a mărturisit make-up artista, potrivit sursei menţionate anterior.

Tânăra a încercat să se ascundă în camera mamei vitrege, Christine White, în vârstă de 62 de ani, dar actorul a reuşit să spargă uşa, aruncând-o pe fosta iubită la pământ şi lovind-o pe aceasta cu capul de podea.

Potrivit lui Shehorn, incidentul i-a provocat o contuzie cerebrală, iar în timp ce mama vitregă suna la 911, actorul o ameninţa cu moartea pe aceasta.

Cu toate că agresorul a fost arestat și acuzat de violență domestică de gradul întâi conform înregistrărilor de la LAPD, a putut să iasă pe cauțiune în aceeași zi – fiind liber să o reatace oe Shehorn trei zile mai târziu.

Conform cordinului de restricţie obţinut de Shehorn, Pasqual ar fi atacat-o de mai multe ori. Pe 29 ianuarie a bătut-o cu o curea, spărgând mai multe uși în casa lor, pe 6 martie ar fi violat-o, iar pe 14 aprilie a sufocat-o.

Sursa foto: profimediaimages.ro şi Captură Video

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton