„Ultima mea apariție în calitate de actriță!” Christina Applegate, momente emoționante la SAG Awards

.

Clipe emoționante pentru Christina Applegate, duminică seara, la SAG Awards 2023, din Los Angeles.

În vârstă de 51 de ani, Christina a mărturisit că evenimentul de premiere este, cel mai probabil, ultimul din cariera ei de actriță.

Vedeta s-a dus la ceremonie însoțită de fiica sa, Sadie Grace LeNoble, în vârstă de 12 ani. Îmbrăcată într-o rochie lungă, neagră, tip pardesiu, din catifea, cu trenă, sprijinindu-se într-un baston și ținându-și strâns de mână fata, Christina Applegate a încercat să-și mascheze tristețea și fragilitatea. Actrița a fost diagnosticată în 2021 cu scleroză multiplă. Pe baston, erau inscripționate literele “FU MS” (n.r. – f*&# multiple slerosis / la naiba cu scleroza multiplă!).

Christina Applegate, la SAG Awards 2023: „Este ultima mea apariție!”

Citeşte şi: Zendaya, apariție spectaculoasă pe covorul roșu al SAG Awards. Cele mai frumoase ținute / VIDEO

Sadie, fiica vedetei pe care o are cu soțul Martyn LeNoble, s-a asortat cu mama ei, purtând tot o ținută neagră formată dintr-o pereche de pantaloni, un blazer negru și o șapcă.

“Este, probabil, ultima mea aparițe la o decernare de premii în calitate de actriță. Deci, da, contează enorm. În acest moment mi-e imposibil să mă trezesc la 5 a.m și să stau 12-14 ore pe paltourile de filmare. Nu pot face asta acum ” – a declarta actrița, pentru Los Angeles Times, înainte de eveniment.

Citeşte şi: Şocant: De ce seamănă Renee Zellweger cu Christina Applegate?

Christina Applegate a fost nominalizată a șasea oară la SAG Awards pentru prestația din “Dead to me”, o producție Netflix în care interpretează rolul văduvei Jen Harding. Nominalizarea a fost pentru “Performanța remarcabilă a unui actor într-un serial de comedie”. Din păcate, Christina nu a câștigat premiul, acesta fiindu-i înmânate actriței Jean Smart.

Christina Applegate, diagnosticată cu scleroză multiplă

Diagnosticul Christinei a venit după ani de simptome ignorate de actriță, precum probleme de echilibru/mobilitate sau furnicături și amorțeală în brațe și picioare.

Ea încearcă acum să meargă fără sprijinul unui baston, pe care anterior l-a descris drept „noua ei normalitate”. Tratamentul și lipsa de mobilitate au dus la creșterea în greutate.

Christina s-a luptat și cu cancerul de sân în 2008, actrița fiind atunci nevoită să facă o dublă mastectomie. În 2017, i s-au îndepărtat ovarele și trompele uterine.

„Am luat 40 de kilograme din cauza inactivității și a medicamentelor. Nu mai arătam ca mine și nu mă simțeam ca mine. La un moment dat, am reușit să mă distanțez de propriul meu ego și să-mi dau seama cât de frumos se vede totul la televizor” – a spus ea despre rolul din “Dead to me”, porivit Daily Mail.

În noiembrie, Christina a primit o stea pe Hollywood Walk Of Fame, iar evenimentul a fost marcat drept „prima ei ieșire de când a fost diagnosticată cu scleroză”.

Citeşte şi: Christina Applegate, într-o creaţie semnată Lorena Sârbu

„Am făcut lucruri cu adevărat interesante în viață. Dar viața a început când eram mică și așteptam la rând pentru a vedea primul Star Wars pe această stradă la acel teatru. Și privind la aceste lucruri (n.r. stele) mă gândeam: „Cine sunt acești oameni? Ce sunt aceste lucruri? Au făcut ceva bine? Au făcut ceva greșit? Orice ar fi, vreau și eu una. Vreau una”, a spus Christina Applegate, la momntul respectiv.

Foto – captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton