Tudor Chirilă, despre vizitele dese la biserică și psiholog: „Cu inteligența emoțională sunt praf!”

.

Tudor Chirilă a fost invitat în podcastul moderat de Răzvan Exarhu, „Ac de siguranță”, și a vorbit acolo, printre altele, despre spiritualitate și despre ședințele lui la psiholog.

În vârstă de 49 de ani, artistul a povestit că a mers în trecut la psiholog, unde a vorbit foarte mult despre familia și copilăria sa. Tudor Chirilă are un frate mai mare ca el cu opt ani, Ionuț, iar în copilărie, relația lor era destul de tensionată din cauza diferenței de vârstă, a rivalității, dar și că fiind copilul cel mic, Tudor primea ceva mai multă atenție din partea părinților. Artistul i-a mărturisit acum lui Răzvan Exarhu că nu mai merge de ani buni la psiholog.

„Trebuie să exersez empatia, recunosc!”

„Nu mai merg la terapeut acum. Cred că la un moment dat trebuie să întrerupi, pentru că altfel nu îţi poţi da seama dacă funcţionează. Terapeutul e ca un duhovnic, nu o poţi lua de la capăt cu altul. La terapie eşti mult mai ajutat să găseşti singur nişte răspunsuri, în timp ce la duhovnic eşti mai subordonat. Duhovnicul e o figură morală şi superioară.

Terapia la psiholog, însă, e o formă de a discuta mai mult cu tine. Am vorbit foarte mult timp la terapie despre părinţi şi despre copilăria mea. Am considerat mereu că am avut o copilărie fericită. Eu cu inteligenţa emoţională sunt destul de praf, trebuie să exersez empatia, recunosc. Am făcut terapie cu un psiholog” – a explicat el, adăugând că mergea și la biserică în paralel cu vizitele la terapeut.

„Tot timpul am mers la biserică, de prin 1992. La părintele Marchiş (la Stavropoleos)” – a mai spus.

Tudor Chirilă: „Eram și mai băgat în seamă de ai mei!”

Legat de tensiunile din copilărie cu fratele lui, într-un alt podcast, Chirilă a povestit un episod în care s-a răzbunat pe Ionuț aruncându-i bilețelele de dragoste pe care le-a primise de la fata de care era îndrăgostit la acea vreme.

Citeşte şi: A fost sau nu Andreea Raicu agresată fizic de Tudor Chirilă? Vedeta a spus adevărul în emisiunea lui Denise Rifai

Citeşte şi: Tudor Chirilă, revoltat că se fumează în instituțiile publice! A surprins o angajată de la Teatrul de Comedie cu țigara și a luat atitudine

Citeşte şi: Un an fără Gabriela Duțescu de la „Vocea României”. Tudor Chirilă: „Mi-a fost prieten, mentor, m-a certat și m-a iubit”

Citeşte şi: Tudor Chirilă, iritat de comportamentul unei fane: „Este lipsă de bun simț” / Video

„În relația cu frate-meu, am aflat că cel mai important pentru un băiat, bărbat, e să știi s-o încasezi! Am luat bătaie multă. Eram și mai băgat în seamă de ai mei. Era diferență de 8 ani între noi, probabil primeam mai multă atenție. Frate-meu avea o iubire a vieții lui, așa cum se întâmplă între 16 și 20 de ani.

Și avea o pungă plină cu bilețele de dragoste, la care eu nu aveam acces, nici nu mă interesa prea mult. Bilețele primite de la iubita lui, puse frumos într-o pungă, legate cu elastic. Eu știam unde sunt. Am fost bătut din nu știu ce motiv, probabil justificat din punctul de vedere al fratelui meu. Am decis să mă răzbun. Am luat punga de bilețele și le-am aruncat pe geam!

Mă duc la dulapul tatei, iau toți pantofii din casă și-i ascund acolo! Și pantofii lui frate-meu, și ai mamei, toți. Am plecat pe la ora 2.00-3.00 după-amiază, m-am întors la ora 9.00 seara. Sun la ușă. Tata, un munte de om, iar frate-meu ca un câine în spatele meu: „Dă-te că-l omor, dă-te că-l omor!”. M-a salvat tata. A fost o victorie a mea. Trebuia să se ducă la întâlnire și n-a mai putut. S-a dus doar în picioarele goale până jos, să culeagă bilețele. Asta a fost răzbunarea mea”. – a povestit Tudor Chirilă, în podcastul moderat de Mihai Bobonete.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton