Trucuri pentru o vacanță reușită

.
Vacanța se apropie, așa că peste 100 de cititoare ale revistei Unica au venit la ParkLake Shopping Center pentru a afla cele mai bune trucuri de călătorie de la invitatele unei noi ediții Atelierele de Idei Unica.

Fabuloasele Diana Enciu și Alina Tanasă, jurnalista de travel Ana-Maria Caia și Alina Eremia au povestit despre vacanțele lor, o bună ocazie de a afla cum e să călătorești cu prietena cea mai bună sau să-ți dai seama că, uneori, dacă nu te trezești la timp, e posibil să pleci într-o destinație îndepărtată doar cu un mic bagaj de mână.

Trucuri pentru o vacanță reușită

Raluca Hagiu, redactor-șef Unica

Trucuri pentru o vacanță reușită

Atelierele de Idei Unica, la ParkLake Shopping Center

Cum e să mergi în vacanță cu prietena cea mai bună

Trucuri pentru o vacanță reușită

Fabuloasele Diana Enciu și Alina Tanasă călătoresc de ani buni împreună, și, chiar dacă merg într-o destinație pentru un proiect de business, de fiecare dată găsesc timp și pentru hobbyurile lor. „E plăcut să călătorești cu prietena ta cea mai bună și să îmbini utilul cu plăcutul. Să ai și întâlniri, și treabă și shootinguri speciale, dar să ai și momente de relaxare, să mergi la shopping, să mergi la film. Avem noi un fetiș să mergem în fiecare oraș la câte un cinema, ni se pare nouă așa foarte cool”, a spus Alina. „Da, e rupt din filme, e foarte Woody Allen. Și tot timpul ne spunem: să găsim un cinematograf vechi și un film subtitrat în limba engleză”, a completat Diana

Descoperă povești în călătoriile tale!

Trucuri pentru o vacanță reușită

Ana-Maria Caia, jurnalist de travel, a povestit despre experiențele ei din călătorii în țări îndepărtate. Unul dintre sfaturile ei este să stai de vorbă cu localnicii, căci de la ei vei afla o sumedenie de povești interesante și astfel te vei familiariza cu acele locuri. De asemenea, Ana-Maria a povestit cu umor despre cum a plecat doar cu bagajul de mână într-o destinație îndepărtată, deoarece nu s-a trezit la timp și a ajuns cu întârziere la aeroport. Ascultând-o, ne-am dat seama că, așa cum spunea și ea, te poți adapta oricărei situații, important este să fii relaxat.

Bagajul de vacanță al Alinei Eremia

Trucuri pentru o vacanță reușită

„Totdeauna ajung să-mi iau ceva din locurile unde ajung. Chit că pornesc de la o bentiță pe care o vreau când ajung într-un oraș, sau poate încălțări. Oricum, cert este că plec cu un bagaj și mă întorc cu altul”, a povestit, râzând, Alina. În privința bagajului, artista a spus că este pregătită mereu cu destul de multe ținute pentru vacanță. „Schimb două-trei ținute pe zi. Ajungi să faci lucrul ăsta pentru că, dacă-ți faci un itinerar, un program, dimineața mergi într-un loc, iar seara poate vrei să frecventezi un local mai fancy și ai nevoie de o astfel de ținută la tine”.

Tombolă cu premii

Trucuri pentru o vacanță reușită

Toți invitații au participat la o tombolă cu premii. Au fost câștigate 10 vouchere de cumpărături în ParkLake Shopping Center, în valoare de 50 de lei fiecare, și două trolere oferite de Mirano. În plus, toți cei prezenți au plecat acasă cu un cadou oferit de www.soleshop.ro. La finalul evenimentelor, participanții au savurat o cafea Nescafe Dolce Gusto, au stat de vorbă cu invitatele și s-au fotografiat cu vedetele lor preferate.

Trucuri pentru o vacanță reușită

Câștigătoarele celor două trolere

Vă așteptăm la o nouă ediție Atelierele de Idei Unica, pe 8 iunie, la ParkLake Shopping, căruia îi mulțumim pentru găzduire.

Foto: The Bucharest’s

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton