Trick or Treat? 13 vedete din România și copiii lor de Halloween. Cum s-au îmbrăcat Valentina Pelinel, Anca Serea și Andreea Bănică

.

Halloween-ul a devenit una dintre cele mai atractive sărbători și în România, în ultimii ani tot mai multe vedete alegând să se costumeze și să se distreze alături de copiii lor. Și anul acesta, mai multe celebrități autohtone și-au ales costumele, iar unele chiar au primit micii colindători, îmbrăcați care mai de care mai înfricoșător, cum cere tradiția.

De la mic la mare, oamenii au îmbrățișat Halloween, ce se sărbătorește anual pe data de 31 octombrie și a fost preluată de mai multe popoare din lumea occidentală. În România, mai multe vedete, printre care Loredana Groza, Sore, Andra și Andreea Bănică, s-au deghizat și chiar și-au aranjat casele cu dovleci și alte decorațiuni.

Cum s-au costumat copiii vedetelor de Halloween

Fie că au fost acasă sau în deplasare, vedetele nu au vrut ca cei mici să rateze distracția, astfel că au ales costume pe gustul fiecăruia și s-au deghizat în fantome, supereroi, vrăjitoare și multe altele.

Nicole Cherry și fiica ei, Anastasia, au ales să se tgransforme în supereroine, în timp ce Adela Popescu le-a făcut celor trei băieți ai ei costume de fantome.

Sienna, fiica Andreei Antonescu, a fost o adevărată vrăjitoare celtică, iar Eva Măruță a ales un costum cu adevărat înfiorător, fiind pictată pe față.

Akim și Dominic, băieții lui Alex Velea și ai Antoniei au speriat toți trecătorii cu costumele lor de clovni înfiorători.

Nici Valentina Pelinel nu a ratat ocazia de a se distra alături de copiii ei, astfel că gemenele s-au transformat în mici vrăjitoare drăgălașe, în timp ce fiul ei cel mare a devenit, pentru o zi, Iron Man.

Sofia, fiica Andreei Bănică, a ales un costum alb cu aripi, arătând ca un adevărat înger, în timp ce s-a fotografiat împreună cu celebra ei mamă în fața casei lor pregătite de Halloween.

Citește și: Poreclele primite de copiii regali, George, Charlotte și Louis la școală. Cum se alintă William și Kate Middleton

Citește și: Cum arată casa lui Matthew Perry de 6 milioane de dolari, unde actorul a trăit ultima perioadă a vieții / Foto

Citește și: Mirela Retegan dezvăluie secretele din spatele celor 17 ani de Gașca Zurli. Cine e descoperit-o, de fapt, pe Fetița Zurli / Exclusiv

Citește și: Când s-a rupt legătura dintre Gabriela Cristea și părinții ei: „Am decis să îmi iau viața în mâini” / Video

Vedetele, în cele mai inedite costume

De Halloween nici adulții nu se dau în lături de la distracție, astfel că și aceștia s-au gândit din timp ce costumație să aleagă pentru cea mai înfricoșătoare seară a anului.

Anca Serea și Adrian Sînă, alături de copiii lor s-au transformat în familia Addams, în timp ce Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au ales să se deghizeze în Justin și Hailey Bieber.

Mario Fresh și Alexia Eram au devenit personaje de joc video, Mario și Peach, cu influencerița scriind pe Instagram mesajul: „De Halloween, si nu numai , el e Super Mario-ul meu si eu sunt Printesa Peach a lui”.

Andreea Antonescu a ales să fie Cleopatra, iar Mira a optat pentru un costum în care a fost cu adevărat de nerecunoscut.

Loredana Groza a devenit, în seara de Halloween, o vampiriță sexy, atrăgând complimentele tuturor internauților.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum s-au îmbrăcat vedetele de Halloween 2023

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton