Tributul emoționant pe care Kate Middleton i-l aduce Prințului William. 7 momente pe care le-ai ratat în clipul Prințesei de Wales

.

Kate Middleton (42 ani) a publicat un nou video în care apare alături de Prințul William și cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, în care sărbătoresc încheierea tratamentului cu chimioterapie al Prințesei Catherine. Familia Prinților de Wales nu a mai fost văzută niciodată așa în public, iar viitoarea Regină a Marii Britanii a făcut un gest emoționant soțului ei. Șapte lucruri pe care le-ai ratat în cel mai sincer și emoționant clip realizat de Kate și William.

Tributul emoționant pe care Kate Middleton i-l aduce Prințului William

Kate Middleton a publicat un clip personal în care a oferit informații despre starea ei de sănătate, pe fondul luptei cu cancerul. Prințesa de Wales a dezvăluit că a terminat tratamentul cu chimioterapie și că în prezent se concentrează asupra recuperării complete.

„Pe măsură ce vara se apropie de sfârșit, nu pot să vă spun ce ușurare este că am terminat în sfârșit tratamentul cu chimioterapie. Ultimele nouă luni au fost incredibil de grele pentru noi ca familie”, a spus Prințesa Catherine.

Și este clar că tânăra ei familie a fost ancora ei de-a lungul luptei ei pentru sănătate, deoarece videoclipul o vede pe Kate radiantă alături de soțul ei Prințul William, precum și cu Prințesa Charlotte, Prințul Louis și Prințul George.

În videoclip, Kate și William pot fi văzuți așa cum nu s-au mai afișat vreodată în public. Cei doi sunt filmați întinși pe nisip pe plajă chicotind, cu brațul lui Kate așezat peste umărul soțului ei. Un alt cadru îl arată pe William mângâind cu tandrețe mâna lui Kate, în timp ce ea vorbește cu curaj despre recuperarea sa.

De asemenea, Prințesa de Wales a explicat că în urma acestor luni dificile, atât ea cât și William au învățat să se bucure de lucrurile simple din viața lor.

Citește și: Kate Middleton, apariție surpriză la Balmoral. Prințesa de Wales l-a însoțit pe Prințul William la Biserică

Citește și: Kate Middleton are un cod secret pentru momentul în care copiii au un comportament inadecvat: „Reacția lui Kate a fost lăudată”

Șapte lucruri pe care le-ai ratat în clipul emoționant al Prințesei de Wales

Deși videoclipul îi prezintă predominant pe Kate, William, George, Charlotte și Louis, mai sunt doi membri ai familiei care apar în clipul Prințesei Catherine: părinții ei, Carol și Michael Middleton.

Carole și Michael pot fi văzuți în clip bucurându-se de un joc distractiv de cărți cu fiica, ginerele și nepoții lor, însă cadrul este atât de scurt, încât oricine îi poate rata dacă nu privește cu atenție.

Un alt membru îndrăgit al familiei care face și apariții trecătoare pe parcursul videoclipului este câinele familiei, Orla. Cocker Spanielul englez negru a fost un însoțitor constant al familiei de mulți ani, iar în videoclipul emoționant poate fi văzut plimbându-se cu ei pe plajă și este mângâiat de Kate Middleton, pe plajă.

Citește și: Pantofii preferați ai lui Kate Middleton. Prințesa de Wales are o colecție impresionantă

Citește și: Ce reguli de viaţă ar fi impus Kate Middleton, Casei Regale, încă de la începutul căsătoriei cu Prinţul William: „Necesită mult curaj”

La începutul clipului de trei minute, Kate poate fi văzută la volanul mașinii sale mergând prin mediul rural. În timp ce își sprijină mâna stângă pe schimbătorul de viteze, se văd inelele și se pare că nu poartă inelul de logodnă cu safir care i-a aparținut în trecut Prințesei Diana. În clip, ea poartă un alt inel uimitor, cu diamante și pietre prețioase.

Într-un moment emoționant al videoclipului, Kate îl împinge jucăuș pe Louis într-un leagăn, cu vocea ei pe fundal. Arătând cât de importanți au fost copiii ei în timpul recuperării ei, singura dată când cuvintele puternice ale lui Kate se întrerup în videoclip este pentru a le auzi pe cele ale copiilor ei.

Filmarea trece la modul selfie, unde George, Charlotte și Louis sunt așezați pe o pătură de picnic alături de mama lor. Prințul George se grăbește apoi spre cameră și întreabă: „Filmează?”, în timp ce Louis și Cahrlotte se apropie și spun „Bună”.

William și Kate sunt văzuți într-o serie de îmbrățișări tandre în videoclip – iar Prințul de Wales demonstrează, de asemenea, că este un tată grijuliu. Aproape de sfârșitul videoclipului, el este văzut venind în salvarea fiicei Charlotte, care ar avea o omidă în păr. Din fericire, în timp ce familia joacă un joc de cărți, William folosește una dintre cărți pentru a atrage creatura din părul fiicei sale. Când insecta este în siguranță pe cartea de joc, William îi o îndreaptă către fiica lui, care scoate un țipăt jucăuș.

La un moment dat, Kate Middleton și Prințul William apar stând pe o pătură, în pădure, iar Prințul de Wales o sărută pe obraz pe soția lui, acesta fiind un moment de afecțiune pe care de obicei nu îl au în public.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imaginile pe care le-ai ratat în clipul emoționant al lui Kate Middleton

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton