Trecutul scandalos al casei în care Kate Middleton se recuperează după operație. „Nu este un loc ideal”

.

Kate Middleton a revenit acasă după operația abdominală suferită. Acum, Prințesa de Wales urmează să își continue recuperarea în casa sa de pe domeiul Windsor, Adelaide Cottage, o casă care are în spate un trecut scandalos.

Prințul William și familia sa au părăsit Kensington Palace în favoarea acestei case micuțe aflată în inima domeniului Windsor, în vara anului 2022. Modesta casă are un interior modern, dar un trecut pe care familia regală britanică l-ar vrea uitat.

Kate Middleton se recuperează în Adelaide Cottage din Windsor

După două săptămâni petrecute în spital, Kate Middleton a revenit acasă, unde o așteptau soțul și cei trei copii ai săi. Prințesa își va continua recuperarea după operația abdominală în casa sa, urmând să revină la obligațiile regale după Paște.

„Prințesa de Wales s-a întors acasă, la Windsor, pentru a-și continua recuperarea de după operație. Face progrese bune. Prințul și Prințesa doresc să mulțumească întregii echipe de la London Clinic, în special asistentelor dedicate, pentru grija pe care i-au purtat-o. Familia Wales continuă să fie recunoscătoare pentru toate mesajele pe care le-au primit din întreaga lume”, se arată într-un scurt comunicat al Palatului Kensington.

Acum, Kate va rămâne în casa familiei, Adelaide Cottage din Windsor. Această proprietate este foarte aproape de Castelul Windsor, dar și de școala Prințului George, a Prințesei Charlotte și a Prințului Louis, Lambrook.

Citește și: Ce se întâmplă în spatele ușilor închise între Prințul William și Kate Middleton: „Au certuri groaznice”

Citește și: Operația despre care Kate Middleton nu vorbește niciodată. Ea și Prințul William au aceeași cicatrice / Foto

Adelaide Cottage a fost construită în 1831 ca refugiu pentru soția lui William al IV-lea, regina Adelaide. De asemenea, aceasta era cunoscută ca fiind casa preferată a Reginei Victoria, aceasta obișnuind să ia acolo micul dejun.

Potrivit Mirror.co.uk, Adeilaide Cottage a suferit renovații majore în anul 2015. Se spune că William și Kate și-au dorit această proprietate întrucât nu necesita prea multă muncă, după ce au decis să lase Londra în urmă.

Casa în care Prințesa Margaret și-a trăit povestea interzisă de dragoste

Un expert regal a avertizat că proprietatea ar putea să nu fie „locul ideal” pentru ca Kate să își continue recuperarea. Fostul corespondent regal al BBC, Michael Cole, a dezvăluit un detaliu mai puțin cunoscut despre Adelaide Cottage.

„Nu este un loc ideal. Un fost chiriaș al Adeilaide Cottage a fost doamna Rosemary Townsend, soția căpitanului Peter Tonwsend, care a avut o aventură cu Prințesa Margaret”, a afirmat Cole.

„Iar ea a scris în memoriile ei că a fost cel mai rece loc pe care l-a întâlnit în toată viața ei. Așa că poate nu este cel mai bun loc pentru a te recupera, mai ales în această iarnă rece”, a precizat el.

Citește și: Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick, o iubire ca în filme. Cum s-au cunoscut după tragedia în care el a accidentat mortal două femei

Citește și: Cum s-au cunoscut, de fapt, Prințul William și Kate Middleton. Imagini de colecție din tinerețea lor. „Ne-am distrat foarte tare!”

În ultimii ani, Adelaide Cottage a fost folosită pentru personalul regal și prietenii de familie. Însă proprietatea este renumită pentru că a facilitat una dintre cele mai scandaloase povești de dragoste regale din toate timpurile.

Unul dintre cei mai faimoși rezidenți a fost marea iubire a Prințesei Margaret, căpitanul Peter Townsend. Acesta a fost un pilot al RAF, iar mai târziu căpital al regelui George al VI-lea, precum și un bărbat căsătorit ce avea doi copii. Relația lui cu Margaret a stârnit controverse din cauza diferenței de vârstă dintre ei, 16 ani, dar și a faptului că el era divorțat.

Perechea s-a logodit în aprilie 1953, însă dragostea lor a fost condamnată de Legea căsătoriei regale din 1772. La acea vreme niciun membru al familiei regale nu avea voie să se căsătorească cu o persoană divorțată cât timp fostul soț era în viață.

Cum arată Adelaide Cottage la interior

Deși pare a fi o locuință modestă după standardele regale, se spune că interiorul ei are câteva caracteristici impresionante, precum un șemineu greco-egiptean din marmură.

Dormitorul matrimonial este considerat a fi o adevărată operă de artă deoarece are un tavan acoperit cu delfini aurii și decorațiuni speciale de frânghie realizate din material luat de pe iachtul regal Royal George. Cu toate acestea, cabana are doar patru dormitoare, unul pentru cuplu și câte unul pentru cei trei copii ai lor.

Asta înseamnă că familia nu are personal care locuiește acolo, spre deosebire de Palatul Kensington, unde angajații, precum și bona copiilor, erau tot timpul cu ei.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Adelaide Cottage, casa în care locuiesc Kate Middleton și Prințul William

Sursă foto: Captură Youtube, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton