Tratamentele estetice la care apelează Andreea Berecleanu pentru un ten ferm și hidratat: „Lucrez structura pielii” / Video exclusiv

.

Andreea Berecleanu ne ține la curent cu ceea ce se petrece în lume în fiecare săptămână, de luni până joi, de la ora 18:00, la Prima TV. La evenimentul Prima Fest, jurnalista ne-a spus care sunt tratamentele estetice care o ajută să-și mențină tenul ferm și hidratat, fără intervenții estetice chirurgicale, nici măcar minim-invazive, cum sunt injectabilele.

Deși admite că nu bea suficientă apă, prezentatoarea TV reușește să-și mențină tenul hidratat cu ajutorul intervențiilor non-invazive. Este vorba despre o serie de tratamente cosmetice menite să-i curețe și hidrateze pielea, astfel încât să aibă un ten luminos și lipsit de imperfecțiuni. În plus, jurnalista alternează produsele din rutina ei de îngrijire a pielii periodic, pentru ca acestea să aibă rezultatele dorite.

Care sunt tratamentele estetice pe care le face Andreea Berecleanu pentru un ten ferm și hidratat: „Eu nu beau suficiente lichide”

Andreea Berecleanu a împlinit 48 de ani în martie 2023. La această vârstă, jurnalista are în continuare un ten curat și luminos, în ciuda faptului că nu se hidratează suficient, potrivit chiar ei. Pentru a-și păstra expresivitatea, prezentatoarea TV evită intervențiile minim-invazive, respectiv injectabilele precum Botoxul sau acidul hialuronic. Pentru UNICA.ro, jurnalista a spus ce tratamente estetice preferă.

Ai apelat la intervenții estetice de prevenție până acum?

Cu siguranță, non-invazive, da. Sunt tratamentele non-invazive, care țin de zona de cosmetologie, apoi cele minim-invazive care țin de injectabile, să zicem. Eu am o expresivitate destul de evidentă și atunci evit să apelez (n.red.: la injectabile) pentru că mie nu mi se potrivesc. Și-atunci lucrez foarte mult pe structura pielii, pe ten. Tenul mi se pare foarte important, având în vedere că eu nu beau suficiente lichide, respectiv apă. Beau cafea, de exemplu, sau ceaiuri, dar nu beau apă foarte multă. Și-atunci trebuie să fac proceduri cum sunt cele de microneedling, cu micro ace. Nu neapărat PRP, nu neapărat cu plasmă proprie, cu sânge propriu, ci cu diferite substanțe care să hidrateze tenul și să-i dea fermitate.

Citește și: Fiica Andreei Berecleanu împlinește 22 de ani. Ce relație are Eva Zaharescu cu știrista: „Este tulburător de frumoasă”

Citește și: Andreea Berecleanu și Constantin Stan, peripeții în Islanda. „Spectacolul” care i-a fascinat pe cei doi

Ce produse conține rutina ta de îngrijire a pielii?

Sunt tot felul de creme pe care le folosesc, peelinguri ușoare, creme pe care le schimb regulat, să zicem la un an și jumătate, doi, apoi revin. Alternez cu alte game și revin dacă știu că ceva mi-a făcut bine. După o perioadă de 2-3 ani revin la gamele pe care le-am folosit.

Ce mănâncă jurnalista pentru o siluetă suplă și un somn odihnitor

Cum arată meniul tău dintr-o zi acum?

Este în funcție de cum sunt drumurile. Sunt o persoană foarte activă. Lucrez foarte mult pe zona de comunicare. Apoi după-amiaza este dedicată televiziunii și muncii de redacție. Încerc să mănânc la prânz, e foarte important, chiar dacă nu se întâmplă la o oră fixă. Poate fi ora 13, 14, chiar 15, în funcție de ședințele pe care le am peste zi, dar nu sar peste masa de prânz. Seara încerc să am o masă mai lejeră. Dacă la prânz mănânc pește, mănânc mult pește și multe fructe de mare, multe salate, seara mănânc iaurt ori alternez. Dacă la prânz îmi fac o omletă, mănânc seara pește. În orice caz, lucruri destul de lejere. Nu neapărat pentru o dietă în sine, pentru a nu acumula kg, cât pentru un somn ușor.

Citește și: Andreea Berecleanu și Constantin Stan, romantici în Italia. Ce a sedus-o pe vedetă / Foto

Citește și: Cum arăta Andreea Berecleanu la începutul carierei sale: „Știu cât am fost de privilegiată”

Programul încărcat îți permite să faci și mișcare?

Îmi permite să fac sport acasă, este un lucru pe care-l fac deja de mai mulți ani, pentru că am avut niște probleme, niște hernii. Fac niște exerciții pentru coloană. Mă ajută treaba asta. E suficient dacă fac măcar o dată pe zi, ideal ar fi de două ori pe zi câte un sfert de oră. Și mă plimb foarte mult în aer liber. Pot să merg foarte mulți km, chiar dacă se presupune că, dacă nu faci jogging sau dacă nu alergi pe bandă, nu ai antrenament. Am o rezistență foarte bună în picioare pentru că am făcut mulți ani schi și alte tipuri de sporturi, cam toate, și atunci memoria a rămas la nivelul musculaturii.

Foto: Captură video; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton