Tragedia care a lovit familia lui Robert De Niro. Actorul plânge pierderea nepotului de 19 ani

.

Momente triste pentru Robert De Niro! Nepotul actorului, Leandro De Niro Rodriquez, a murit la 19 ani. Leandro era fiul Drenei, în vârstă de 51 de ani, fiica adoptată de actor, și al artistului Carlos Rodriguez.

Marcată de acest moment, Drena a ținut să îi aducă un omagiu fiului său pe o rețea de socializare. Fiica actorului nu a dezvăluit cauza morții, dar a împărtășit o poză cu fiul ei, care a apărut în filmul A Star is Born, și a scris în dreptul fotografiei. „Mi-aș dori ca dragostea să te fi salvat”.

Citeşte și: Robert de Niro a devenit din nou tată la 79 de ani. Cu ce se ocupă ceilalți copii ai actorului

Citeşte și: Al Pacino a devenit tată la 83 de ani. Iubita lui cu 54 de ani mai tânără a născut un băiat

Citeşte și: Pierce Brosnan, apariție de senzație la un eveniment alături de băieții pe care îi are cu Keely Shaye Smith

„Nu știu cum să trăiesc fără tine”

Fiica celebrului actor traversează cel mai dramatic moment din viață. „Îngerul meu frumos şi dulce. Te-am iubit și te iubesc dincolo de cuvinte, încă de când te-am simțit în burta mea. Ai fost tot ce a fost pur și real în viața mea. Îmi doresc să fiu cu tine acum. Îmi doresc să fi fost cu tine.

Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să împărtășesc dragostea și lumina pe care mi le-ai adus odată ce am devenit mama ta. Ai fost atât de iubit și apreciat și îmi doresc ca dragostea să te fi salvat. Îmi pare atât de rău. Să te odihnești în pace, dragul meu fiu”, a fost mesajul transmis de Drena De Niro.

Robert De Niro a fost căsătorit cu mama Drenei

Când Robert și Abott s-au căsătorit în aprilie 1976, starul a adoptat-o pe fiica actriței, Drena, dintr-o relație anterioară. Micuța, care s-a născut în 1971, a luat la acea vreme numele de familie al tatălui ei vitreg. Nu numai că a pășit pe urmele lui Robert de-a lungul anilor – cu filme precum „Great Expectations” și „Joy” – dar a lucrat și ca model și DJ. În plus, ea a creat compania de producție Daredevil Films and Television.

De Niro s-a despărțit de mama Drenei în 1988, dar starul a rămas în viața ei. Drena l-a făcut pe Robert bunic în 2003, când ea și iubitul de atunci, Carlos Rodriguez, l-au întâmpinat pe Leandro.

Citeşte și: Al Pacino își petrece timpul cu fosta logodnică, în timp ce iubita de 29 de ani se pregătește să îl facă tată

Citeşte și: Robert De Niro, primele declarații după despărțirea de Grace Hightower

Leandro și-a urmat bunicul în lumea cinematografiei

Drena, care locuiește în prezent la New York, și-a îndreptat atenția de atunci către regie și este, de asemenea, o practicantă de arte marțiale.

Leandro a urmat urmele carierei mamei și bunicului său, obținând roluri mici în filmele A Star Is Born din 2018 și Cabaret Maxime și The Collection din 2005.

Robert De Niro are șapte copii

În mai, actorul din producția Goodfellas a confirmat că iubita lui Tiffany Chen a născut recent al șaptelea copil, o fetiță pe care au numit-o Gia.

Actorul are șapte copii cu patru femei – câte doi cu Diahnne Abbott, Toukie Smith și Grace Hightower, precum și unul cu Tiffant Chen. Starul din „Taxi Driver” spune că e când iubitor” și când sever cu puii lui.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton