Totul se schimbă pe Insula Iubirii, la primul bonfire. Noi personaje apar în peisaj

.

Primul bonfire aduce schimbări importante pe Insula Iubirii. Noi personaje apar în peisaj, iar imaginile prezentate concurenților vor fi greu de suportat. Cel mai dur test de fidelitate începe să își pună amprenta asupra tuturor celor aflați pe insulă, după ce Andrei a găsit o metodă de a-și exprima sentimentele pentru o ispită, crezând că nimeni nu va afla intențiile lui.

Noi personaje care schimbă jocul apar pe Insula Iubirii

Primul bonfire, dar şi primele date-uri la care participanţii celui mai dur test de fidelitate au ieşit cu ispitele alese chiar de partenerii lor le-a demonstrat, o dată în plus, că Insula naşte sentimente pe care nici nu şi-ar fi imaginat că le pot avea, arată adevăruri complet neaşteptate şi scoate la iveală noi drumuri, la fel de neînchipuite.

În seara aceasta, o nouă ceremonie a focului le va aduce imagini greu de suportat. Cel mai aşteptat şi, deopotrivă, cel mai dur bonfire va schimba totul la Insula Iubirii, iar noi personaje misterioase îşi vor face apariţia, aruncând totul în aer.

După ce fetele au trăit la intensitate maximă prima ceremonie a focului, au urmat emoţii de neînchipuit în rândul băieţilor din cuplu. Petrecerile din fiecare vilă au scos la iveală interacţiuni tot mai periculoase şi apropieri cu multe conotaţii, iar un prim gest şocant a fost deja făcut în vila băieţilor.

Andrei a găsit o cale ingenioasă de a-i transmite trăirile sale Diandrei, crezând că astfel, gândurile lui nu se vor face auzite în cealaltă vilă, însă Insula a demonstrat din nou că nimic nu rămâne fără ecou şi nicio acţiune fără consecinţe. 

Citește și: Lista completă a interdicțiilor impuse de Daiana lui Rareș la Insula Iubirii: „Exagerează enorm”

Citește și: Când și cum a aflat Bianca Mitroi de la Insula Iubirii că Robert Braia i-a aruncat motanii de la balcon. Imagini cu cele două animăluţe: „Am fost sub şoc”

Cine sunt concurenții pentru care totul se schimbă

În seara aceasta, cel mai aşteptat şi cel mai dur bonfire le va demonstra concurenţilor că ceea ce au văzut până acum este doar începutul. Marile revelaţii, dar şi cele mai dure şocuri abia acum urmează, într-o nouă ceremonie a focului care le va aduce participanţilor imagini greu de suportat.

Cine sunt concurenţii pentru care cel mai dur test de fidelitate va arunca totul în aer şi cine sunt noile personaje care îşi vor face apariţia pe Insulă, lăsând loc multor temeri şi interpretări, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii astăzi şi mâine, de la 20.30, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY. 

Citește și: Reacția lui Cornel Luchian de la „Insula Iubirii”, după ce s-a spus că și-ar fi bătut soția. „Are niște apucături!”

Citește și: Marcel Andrei, ispita de la „Insula Iubirii”, a lucrat cinci ani în armată. Cum arăta înainte, fără barbă și fără tatuaje

Doi concurenți s-au căsătorit și urmează să aibă un copil

Deși emisiunea se află pe post, iar concurenții nu ar fi avut voie să dezvăluie ce s-a întâmplat cu relațiile lor după show, un cuplu a anunțat că s-a căsătorit și urmează să aibă și un copil. Este vorba despre Iustina și Cornel, care au publicat pe TikTok imagini de la nuntă.

Îmbrăcată într-o rochie de mireasă mulată, Iustina și-a expus și burtica de gravidă. Cei doi aveau programată nunta pentru luna iunie, aceasta având loc, deși potrivit imaginilor difuzate până acum la televizor, bărbatul s-ar fi apropiat de ispita Maria.

Nu se știe dacă Iustina era deja însărcinată când a ajuns pe insulă sau ar fi rămas însărcinată în timp ce era în Thailanda.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus primele imagini cu Iustina însărcinată

Sursă foto: Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton