Tori Spelling, de la casele scumpe la viața într-o rulotă cu cinci copii. Cum a ajuns actrița să aibă probleme financiare

.

Tori Spelling are probleme financiare după despărțirea de Dean Mc Dermott. În plus, actrița susține că vila pe care o deține în California a fost invadată de mucegai, iar asta a forțat-o să își mute copiii într-un motel mai ieftin, apoi într-o rulotă.

Deși se pare că Spelling face tot posibilul pentru ca lucrurile să se redreseze și să aibă grijă de cei cinci copii, surse au declarat pentru Entertainment Tonight că Donna din serialul „Beverly Hills, 90210” întâmpină dificultăți în a găsi un loc unde să locuiască, iar asta din cauza situației ei financiare, care nu este una grozavă.

Tori Spelling și lupta ei cu problemele financiare

Tori a mai avut probleme financiare și în trecut. În ciuda faptului că a crescut într-o familie foarte bogată și a câștigat bani buni în perioada în care juca în seriale de top sau era vedetă într-un reality TV, actrița a dezvăluit, în 2013, că nu i-a stat niciodată în putere să facă niște economii.

„Google dădea că valorez 15 milioane de dolari”, a scris ea în cartea ei de memorii, „Spelling It Like It Is”. 15 milioane de dolari! Nu am avut un milion”, spunea ea.

„Am avut niște venituri de ici și colo, dar nicio economie în afară de conturile noastre de pensii”, adăuga Tori Spelling.

Prăbușirea a venit după mortea lui Aaron Spelling, tatăl ei

Diva s-a născut într-o familie bogată și a dus o viață de lux. În ciuda faptului că a crescut într-un mega-conac poreclit „The Manor”, vedeta nu a avut niciodată o relație grozavă cu mama ei, Candy Spelling „Chiar și când eram tânără… era complicat”, a spus Tori în 2008.

De fapt, problemele au ieșit la iveală după ce tatăl actriței, Aaron Spelling, a murit în 2006. La momentul morții sale, Tori nu era în relații bune cu niciunul dintre părinții ei, aceștia nefiind de acord cu relația ei cu McDermott. Potrivit lui Candy, legătura lor tensionată a fost de fapt cea care l-a „ucis” pe legendarul producător.

„Fiica mea a decis într-o zi să nu mai vorbească în primă fază cu soțul meu, cu mine și cu fiul meu, și așa a continuat în ultimii patru sau cinci ani”, a declarat Candy în 2009.

„Și a fost trist. De fapt, asta mi-a ucis soțul. Pur și simplu nu a mai vrut să trăiască după aceea. Tocmai făcuse tot ce putea face pentru fiica lui, iar ea nu și-a dorit să fie lângă el odată ce el nu a mai putut face nimic pentru ea”, mărturisea soția lui Spelling.

„Beverly Hills, 90210” i-a adus bani și faimă

În ciuda faptului a fost sprijinită financiar de părinții ei, Tori și-a câștigat faima în anii ’90, când a fost distribuită în rolul Donnei în „Beverly Hills, 90210” , serial produs de tatăl ei.

Pe parcursul celor 10 ani de serial, actrița a avut o viață de poveste, dar asta s-a schimbat rapid odată ce serialul nu a mai fost difuzat. Pentru a scăpa de datorii, moștenitoarea a lansat un reality show , „Tori și Dean Inn Love”, în 2007 și a publicat mai multe cărți despre viața ei.

Citeşte și: Tori Spelling, dietă drastică pentru a-şi recuceri soţul. A ajuns piele şi os!

Lupta pentru averea lui Spelling

Lucrurile s-au înrăutățit între Tori și Candy după ce Aaron i-a lăsat soției sale o avere de 600 de milioane de dolari. Între timp, vedeta și fratele ei, Randy Spelling, au primit doar 800.000 de dolari după citirea testamentului.

„Cred că o parte din mine spera că va fi diferit”, a spus Tori pentru ABC. „Dar m-am urât pentru că speram asta, pentru că nu voiam să profit, nu voiam să fiu acea fată care avea nevoie sau își dorea banii tatălui”, adăuga ea.

Tori Speling și-a iertat târziu mama

Cu toate acestea, frații s-au simțit disprețuiți că mama lor nu le-a dat niciodată mai mult decât moștenirea lor inițială. Din acest motiv, Toti și mama ei nu și-au mai vorbit aproape 10 ani.

Cu toate acestea, în 2016, Candy a dezvăluit că și-a ajutat fiica să-și plătească o parte din datorii
„Am ajutat-o, îi plătesc toate facturile acum”, a spus ea pentru TMZ atunci.

În ciuda faptului că au îngropat securea, Candy a fost criticată recent pentru că nu și-a ajutat fiica și nepoții în problema lor actuală cu locuința.

Citeşte și: Donna din serialul „Beverly Hills, 90210” divorțează după 18 ani de mariaj. Cum a anunțat Dean divorțul de Tori Spelling

Citeşte și: Boala cu care a fost diagnosticată fiica actriței Tori Spelling: „Simptomele sunt similare cu cele ale unui accident vascular cerebral”

Citeşte și: Tori Spelling, pe punctul de a-și pierde un ochi din cauza lentilelor de contact. Actrița și-a speriat fanii cu ultima apariție publică

Tori a cheltuit întotdeauna mai mult decât câștiga

Tori nu s-a ferit niciodată să fie sinceră cu privire la obiceiurile sale generoase de a cheltuieli, cu care s-a obișnuit în copilărie. De fapt, se presupune că a primit o moștenire atât de mică pentru că părinții ei au crezut că nu are stăpânirea de sine pentru a gestiona ceva mai mult.

În ciuda propriului ei succes, Tori nu a putut să își finanțeze din din salariul obținut stilul de viață extravagant , care a inclus numeroase case de milioane de dolari, mașini străine, petreceri și vacanțe costisitoare,

„Nu este un mister de ce am probleme cu banii. Am crescut bogată. Chiar și atunci când încerc să îmbrățișez un stil de viață mai simplu, nu pot să renunț la gusturile mele scumpe”, preciza Spelling.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton