Top 5 cupluri din filmele celebre de la Hollywood care se urau, de fapt, în viaţa reală

.

În lumea strălucitoare a Hollywood-ului, chimia pe ecran este adesea văzută ca un indicator al relațiilor din viața reală dintre actori. Cu toate acestea, nu de puține ori, magia de pe ecran ascunde tensiuni profunde și conflicte în culise. Care sunt cele cinci dintre cele mai celebre cupluri din filmele de la Hollywood care, în ciuda aparențelor, se urau în viața reală.

Top 5 cupluri din filmele celebre de la Hollywood care se urau, de fapt, în viaţa reală

Există o linie subţire între dargoste şi ură. Iar cuplurile celebre din filmele de la Hollywood dovedesc cu vârf şi îndesat acest aspect.

Jennifer Grey și Patrick Swayze – „Dirty Dancing” (1987)

„Dirty Dancing” este un film iconic din anii ’80, iar povestea de dragoste dintre Baby și Johnny a captivat inimile spectatorilor din întreaga lume. Cu toate acestea, relația din spatele camerelor de filmat dintre Jennifer Grey și Patrick Swayze era departe de a fi armonioasă.

Grey a mărturisit în memoriile sale că a rugat studioul să nu-l distribuie pe Swayze, având experiențe neplăcute cu el pe platoul filmului „Red Dawn”. Tensiunea dintre cei doi a fost evidentă pe platoul de filmare, unde Grey intra adesea în stări prostești care forțau refacerea scenelor, iar Swayze devenea nerăbdător și frustrat.

În ciuda acestor conflicte, chimia lor pe ecran a rămas incontestabilă și a contribuit la succesul durabil al filmului.

Citeşte şi: Cum arată Jennifer Grey în rochia din „Dirty Dancing”, după 30 de ani de la apariția filmului

Nina Dobrev și Paul Wesley – „The Vampire Diaries” (2009-2017)

Fanii „The Vampire Diaries” au fost șocați să afle că Nina Dobrev și Paul Wesley, care jucau rolurile îndrăgostiților Elena și Stefan, nu se suportau la începutul serialului. Dobrev a dezvăluit că, în primele cinci luni de filmări, ea și Wesley se urau reciproc. Deși respectul profesional exista, antipatia personală era greu de ascuns.

Citeşte şi: Nina Dobrev din „The Vampire Diaries”, în spital cu răni multiple în urma unui accident: „Va fi o recuperare lungă”

Cu toate acestea, de-a lungul timpului, cei doi au reușit să treacă peste diferențe și au devenit prieteni apropiați. Ironia sorții face ca relația lor reală să urmeze un traseu similar cu cel al personajelor lor, cu un început tumultuos care s-a transformat treptat într-o prietenie strânsă.

Julia Roberts și Nick Nolte – „I Love Trouble” (1994)

Filmul „I Love Trouble” a fost marcat de tensiuni intense între Julia Roberts și Nick Nolte. Cei doi actori au interpretat reporteri rivali care, în cele din urmă, se îndrăgostesc, dar în spatele camerelor, relația lor era orice altceva decât romantică.

Conform surselor de pe platou, Roberts și Nolte nu se suportau și se certau neîncetat. Roberts a descris comportamentul lui Nolte ca fiind respingător, iar Nolte a răspuns că Roberts nu este o persoană drăguță. Animozitatea lor a fost atât de puternică încât uneori jucau mai mult cu stand-in-urile decât unul cu celălalt. Această dinamică a transformat filmul într-o provocare deosebită pentru echipa de producție.

Citeşte şi: Julia Roberts, ravisantă la 56 de ani. 7 trucuri de frumusețe ale vedetei care chiar funcționează

Ryan Gosling și Rachel McAdams – „The Notebook” (2004)

„The Notebook” rămâne unul dintre cele mai romantice filme din istoria recentă, dar puțini știu că Ryan Gosling și Rachel McAdams au avut un început dificil pe platoul de filmare. Regizorul Nick Cassavetes a dezvăluit că cei doi actori nu se înțelegeau deloc la început și Gosling a cerut chiar să fie înlocuită McAdams. După o confruntare aprinsă, au reușit să depășească divergențele, iar chimia lor pe ecran a devenit legendară.

În mod surprinzător, după finalizarea filmului, Gosling și McAdams au început să se întâlnească în viața reală, confirmând că uneori, tensiunea inițială poate ascunde o atracție profundă.

Citeşte şi: S-a căsătorit Eva Mendes cu Ryan Gosling? Fotografia care i-a făcut pe fani să speculeze mariajul

Lauren Graham și Scott Patterson – „Gilmore Girls” (2000-2007)

„Gilmore Girls” este un alt exemplu de serial în care tensiunile din culise au contribuit la dinamica fascinantă a personajelor. Lauren Graham și Scott Patterson, care au jucat rolurile Lorelai Gilmore și Luke Danes, nu s-au înțeles prea bine în afara ecranului.

Într-un interviu din 2005, potrivit businessinsider.com, Lauren Graham a recunoscut că, deși personajele lor aveau o chimie excelentă, relația lor personală era mult mai rece. Cu toate acestea, această tensiune a adăugat un strat de autenticitate relației lor pe ecran, făcând-o mai complexă și mai reală pentru fani.

Cele cinci cupluri menţionate mai sus, demonstrează că tensiunile şi conflictele din spatele camerelor nu împiedică neapărat crearea unor performanțe memorabile și a unor povești de dragoste iconice pe ecran

Dimpotrivă, în unele cazuri, aceste tensiuni pot chiar să alimenteze performanțele actorilor, adăugând un plus de autenticitate și intensitate relațiilor pe care le portretizează. În ciuda diferențelor personale, acești actori au reușit să ofere publicului povești de neuitat, demonstrând profesionalism.

Sursa foto: Captură video şi profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton