Top 10 vedete de la Hollywood care se poartă oribil cu fanii lor. Ce star i-a spus unei admiratoare că este „o balenă eşuată”

.

Unele celebrităţi îşi iubesc admiratorii şi ar face orice – bine, aproape orice – ca să îi facă fericiţi, în timp ce altele se află la polul opus şi nu le pasă deloc de fanii lor. Câteva vedete de la Hollywood, precum Justin Bieber care şi-a scuipat fanii – la propriu, au avut un comportament animalic faţă de oamenii care i-au susţinut ca să ajungă în topul starurilor din lumea întreagă.

Top 10 vedete de la Hollywood care se poartă oribil cu fanii lor

Într-o lume în care celebritățile sunt idolatrizate și admirate, ar trebui să ne așteptăm ca acestea să trateze fanii cu respect și recunoștință. Cu toate acestea, unele vedete de la Hollywood par să nu împărtășească această viziune și se comportă în mod necorespunzător față de cei care îi susțin. Ce vedete s-au remarcat prin comportamentul lor oribil față de fani.

Cameron Diaz

Cameron Diaz poate fi o prezență incredibil de fermecătoare pe ecran, așa cum a demonstrat în filmele precum „The Mask” și „There’s Something About Mary.” Cu toate acestea, în afara camerei, Diaz nu este la fel de prietenoasă. Această actriță este cunoscută pentru faptul că își disprețuiește fanii și că este reticentă în a face poze cu ei sau a semna autografe.

La premiera comediei sale din 2014, „Sex Tape,” Diaz ar fi refuzat să pozeze cu fanii ei, spunând: „Dacă fac asta pentru tine, va trebui să o fac pentru toți ceilalți.”, potrivit watchmojo.com.

Poate că acesta este motivul pentru care revista Autograph Collector a numit-o cel mai prost semnatar de autografe de la Hollywood în 2006.

Citeşte şi: Cameron Diaz, din nou mamă la 51 de ani. Ce nume inedit a ales pentru băiețelul ei. „Este minunat!”

Lea Michele

În rolul Rachel Berry din „Glee,” Lea Michele interpretează o divă narcisistă care se pune constant pe ea înaintea altora. Se pare că această atitudine se reflectă și în viața reală.

O tânără fană s-a apropiat de Michele pe platoul de filmare și i-a cerut un autograf. Michele doar a trecut pe lângă ea, în timp ce un asistent de producție a susținut că actrița nu avea timp, făcând-o pe admiratoarea sa să izbucnească în lacrimi.

Această fană s-a întâmplat să fie actrița în devenire Hailee Steinfeld, care mai târziu a obținut o nominalizare la Oscar pentru rolul din „True Grit.” Se pare că Michele și Steinfeld s-au împăcat între timp, deoarece s-au îmbrățișat la Premiile SAG din 2011.

Citeşte şi: Sfâşietor: Lea Michele, în lacrimi după Cory Monteith la Teen Choice Awards

Tobey Maguire

Pe marele ecran, Tobey Maguire este cel mai cunoscut pentru rolul său ca prietenosul Spider-Man. În realitate, însă, Maguire nu este întotdeauna deosebit de prietenos. De fapt, uneori are mai multe în comun cu alter-ego-ul întunecat al lui Spidey. În 2007, Maguire și-a folosit reflexele rapide pentru a lovi o cameră foto din mâna unui fan. Acest lucru este deosebit de ironic, având în vedere că Peter Parker este fotograf și își câștigă existența vânzând poze cu Spider-Man.

Citeşte şi: Interviu: Tobey Maguire, despre rolul din MARELE GATSBY

Britney Spears

Deși mass-media și publicul au fost destul de cruzi cu Britney Spears în trecut, acest lucru nu îi dă dreptul să fie nepoliticoasă cu fanii. În 2014, unii dintre cei mai înfocaţi fani ai lui Spears au plătit o sumă colosală de 2.500 de dolari pentru o întâlnire VIP. Atunci când Spears în sfârșit a apărut, fiecare fan a petrecut aproximativ trei secunde cu ea. Fanii au fost sfătuiți să nu o îmbrățișeze sau să o atingă, ceea ce a făcut ca experiența să fie una stânjenitoare. Acesta nu este singurul moment în care prințesa pop ar fi dezamăgit fanii.

Citeşte şi: Britney Spears susține că s-a sărutat cu Ben Affleck. Imaginea pe care solista a făcut-o publică

Bruce Willis

Acest actor știe câte ceva despre interpretarea personajelor dure, dar chiar și atunci când camerele nu filmează, el este cunoscut pentru faptul că este morocănos. Kevin Smith, care a fost odată un mare fan al lui Bruce Willis, și-a schimbat părerea după ce l-a regizat în „Cop Out.”

Lucrul cu Willis s-a dovedit a fi extrem de dificil pentru Smith, care l-a numit „cel mai nefericit, mai amar și mai răutăcios emo-bitch pe care l-am întâlnit vreodată la orice loc de muncă.” Pe lângă colegii săi de breaslă, Willis s-a certat și cu fanii obișnuiți. Când câțiva copii l-au recunoscut la un food court dintr-un mall, starul din „Die Hard” ar fi țipat la ei.

Citeşte şi: Tallulah, fiica lui Bruce Willis, spune că boala actorului este „foarte agresivă și foarte rară”. „Mă zbat între prezent și trecut!”

Chris Brown

Nu este un secret că Chris Brown nu este cel mai amabil tip de pe planetă, mai ales după ce a pledat vinovat pentru agresarea Rihannei în 2009. În 2013, a fost arestat la Washington DC pentru că ar fi lovit un bărbat. Această bătaie ar fi avut loc când străinul a intrat în timp ce Chris Brown se poza cu câteva doamne. Rapperul l-a lovit pe bărbat în față, ajungând din nou în închisoare. Prin diferitele sale certuri și crize, Brown a înstrăinat mulți fani.

Citeşte şi: Chris Brown a dat-o în judecată, pentru defăimare, pe femeia care l-a acuzat de viol

Kanye West

Kanye West este legendar pentru comportamentul său lipsit de respect și bizar. Pe lângă faptul că se ceartă cu fotografii, West deseori își ignoră fanii loiali. Era departe de a fi entuziasmat când câțiva băieți au încercat să-și facă un selfie cu el la Super Bowl.

Citeşte şi: Bianca Censori și Kanye West, apariție de senzație la Muzeul de Științe din California. Cum s-au îmbrăcat controversatele vedete

Într-unul dintre cele mai proaste momente ale sale, West și-a certat fanii pentru că nu s-au ridicat în picioare în timpul unui concert, fără să realizeze că erau în scaune cu rotile. West, de asemenea, nu se sfiește să dea afară fanii care îi întrerup concertele – un comportament straniu, dat fiind că chiar al a întrerupt multe spectacole live ale altor artişti.

Justin Bieber

Comportamentul lui Justin Bieber a fost subiect de presă de-a lungul anilor. Odată a comparat o femeie cu forme cu o „balenă eșuată,” iar acest comportament nepoliticos este doar unul dintre multele.

Starul pop și-a dezamăgit fanii și în timpul concertelor, întârziind, părăsind scena și amenințându-i ca le va sparge telefoanele. Vorbind despre asta, odată a luat telefonul unui fan și l-a băgat în pantaloni.

Citeşte şi: Justin Biber și-a vândut catalogul muzical pentru 200 milioane dolari. Este cea mai mare vânzare a unui artist din generația lui

Kim Kardashian

Kim Kardashian este frecvent clasificată ca o fată rea care este idolatrizată și venerată în ciuda faptului că este neprietenoasă cu alții. Potrivit surselor, Kardashian și-a numit publicul „creduli,” „imbecili proști,” „nimeni plictisitori” și „oameni patetici fără vieți proprii.” La fel ca și celelalte celebrități de aici, această vedetă de reality TV deseori își disprețuiește fanii și refuză să facă poze cu ei.

Citeşte şi: Kim Kardashian, dezvăluiri despre lupta „dureroasă” cu psoriazisul: „Nu știu ce se întâmplă”

Ariana Grande

Ariana Grande își ignoră constant fanii și permite să fie fotografiată doar din partea ei bună. Există acuzații că odată ar fi spus că îşi doreşte ca fanii ei să moară.

Vedeta pop a stârnit un val de controverse în 2015 când a intrat într-o patiserie, a lins câteva produse de patiserie fără să plătească și a declarat că urăște America. Incidentul i-a ofensat pe americani și pe „Arianatori”, ca să nu mai vorbim de iubitorii de gogoși de pretutindeni. Grande și-a exprimat ulterior regretul pe Internet. Iar pentru că acesta nu a fost singurul moment în care Grande şi-a cerut scuze faţă de fani, mulţi cred că vorbele ei sunt total nesincere.

Citeşte şi: Ariana Grande formează un cuplu cu un bărbat căsătorit, la scurt timp de la separarea de Dalton Gomez

Sursa foto: Facebook, Instagram, profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton