Tom Cruise a primit amenințări cu moartea. Ce măsură a luat actorul

.

Tom Cruise (60 ani) a primit amenințări cu moartea din partea unui fost angajat. Actorul a fost nevoit să ia măsuri pentru a-și proteja viața.

Celebrul actor a angajat o firmă de securitate după ce el și directorul Christopher McQuarrie (53 ani) au primit mai multe amenințări cu moartea din partea unui angajat ce a fost concediat.

 Bărbatul ce a lansat amenințările este un producător de cascadorii ce a fost concediat, potrivit The Sun.

„Tom și Chris încă lucrează la Misiune Imposibilă 8, filmările având loc mai mult în Marea Britanie, dar lucrurile au devenit neplăcute cu un fost membru al echipei și nu vor să își asume niciun risc”, a declarat o sursă din interiorul echipei de producție.

Disputa a început după ce bărbatului i s-a spus că nu mai sunt necesare serviciile lui, ceea ce a condus la proteste furioase.

Acesta fusese angajat pentru a căuta locații pentru casadorii, printre care și o scenă importantă ce implica un tren, însă planurile sale nu au fost implementate în film.

Tom Cruise „este obișnuit să aibă mereu echipa de securitate în jurul lui din cauza famei sale, dar pentru Chris este ceva nou și nimeni nu își asumă niciun risc”, a mai spus sursa.

Totuși, se pare că „cei implicați în  filmări sunt încrezători că totul va fi bine și că este doar un fost membru supărat al staff-ului”.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Tom Cruise.

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton