Ținutele lui Kate Middleton de la Wimbledon. Prințesa de Wales, așteptată să înmâneze trofeul anul acesta

.

De când s-a măritat cu Prințul William în anul 2011, Kate Middleton a fost nelipsită de la Wimbledon. Cu fiecare apariție la unul dintre cele mai mari turneuri de tenis ce se desfășoară anual la Londra, Prințesa de Wales a surprins cu alegerile sale. Vezi cum s-au schimbat alegerile vestimentare ale soției lui William cu fiecare apariție publică în loja regală.

Ținutele lui Kate Middleton la Wimbledon, din 2011 până în prezent

De la rochii scurte, la midii sau lungi, în diferite culori și modele, Kate Middleton a optat pentru cele mai frumoase ținute cu fiecare apariție în loja regală de la Wimbledon. 24 de ținute a avut per total, aceasta fiind prezentă aproape în fiecare an la turneul de tenis, exceptând 2013 când era însărcinată cu Prințul George, și 2020, când a fost pandemia de Covid-19.

Kate Middleton a participat pentru prima dată la Wimbledon în 2011, la câteva luni după ce s-a căsătorit cu Prințul William și a devenit ducesă de Cambridge. Atunci, Catherine a ales o rochie fără mâneci, albă, creată de Temperley London. Rochia avea trei niveluri de volane plisate și bretele, iar pe spate un design circular unic de decupaj. Kate a combinat rochia cu un clutch Stuart Weitzman Muse, cercei cu safir, o brățară de aur cu inițiala „C”.

Anul următor, în 2012, Prințesa de Wales a avut două apariții în loja regală, la Wimbledon. Pentru prima ei apariție a anului, în ziua a noua a turneului, ea a urmărit sferturile de finală de simplu pentru bărbați. Ea a repurtat o rochie crem inspirată de marinari, concepută de Sarah Burton de la Alexander McQueen.

Pippa a însoțit-o pe Kate la al doilea meci de la Wimbledon din 2012. Cele două surori l-au urmărit pe Andy Murray jucând împotriva lui Roger Federer în finala de simplu masculin. Atunci, Catherine a purtat o rochie Joseph Vanessa, pe care a combinat-o cu un sacou de la același designer.

În 2014, Kate Middleton a revenit la Wimbledon, după ce în 2013 medicii au sfătuit-o să nu participe, întrucât urma să-l aducă pe lume pe Prințul George. Pentru meciul de tenis, ea a ales o rochie albă marca Zimmermann.

Cea de-a doua rochie purtată de Prințesa de Wales la Wimbledon în 2014 a fost creată de Jonathan Saunders.

Citește și: Kate Middleton, îngrijorată că Prințul George va moșteni hobby-ul periculos al tatălui său. Prințul de Wales a luat o decizie supărătoare pentru soția lui

Citește și: Cuvintele pe care Kate Middleton și Prințesa Charlotte nu le vor rosti niciodată. „Ciudățeniile” lingvistice ale familiei regale

Prima rochie nouă, purtată la Wimbledon în 2015

Kate a participat o dată la Wimbledon în 2015, pentru a-l urmări pe Andy Murray cum joacă în sferturile de finală. Deși era a șasea oară când stătea în loja regală, a fost prima dată cînd Catherine a ales să poarte o rochie nouă.

Culoarea a fost și ea o abatere de la normă. Kate purtase mai ales alb și crem până în acel moment. Ăn 2015, Prințesa de Wales a ales  rochie roșie cu mâneci scurte de la L.K. Bennett.

Și-a completat look-ul cu pantofi Jimmy Choo Gilbert Pumps de culoare nud și ochelari de soare pliabili Ray-Ban Wayfarer.

În 2016, Kate Middleton a participat pentru prima dată la o semifinală feminină. Atunci, soția Prințului William a îmbrăcat o altă rochie cu care a fost văzut-o într-un tuneru din 2014, la Sydney. Ea a ales rochia Roksanda Ryedale în galben/alb.

La finala masculină din acel an, Kate a decis să poarte o rochie Alexander McQueen cu imprimeu complex.

În anul 2017, Prințesa Catherine a participat pentru prima dată la deschiderea turneului Wimbledon. A fost prima ei vizită oficială în calitate de nou-numit Patron Regal al All England Lawn Tennis and Croquet Club, un rol deținut anterior de Regina Elisabeta.

Cu această ocazie, ea a purtat o rochie albă, cu buline negre de la Dolce & Gabbana. A ales să-și completeze ținuta cu sandale de piele de la Office, cercei Oscar de la Renta, ochelari de soare Bvlgari și geantă Victoria Beckham.

În 2017, William și Kate l-au văzut pe Roger Federer câștigând al optulea său titlu la Wimbledon. Cu această ocazie, ducesa de atunci a ales o rochie albă evazată de Catherine Walker, care avea un imprimeu frumos de flori de-a lungul tivului.

Citește și: Cele mai frumoase rochii de vară purtate de Kate Middleton. Cum a ales Prințesa de Wales să apară în public pe perioada sezonului cald

Citește și: Poșeta preferată a lui Kate Middleton. Prințesa de Wales deține accesoriul în mai multe nuanțe

Kate, alături de Meghan Markle la turneul de tenis

În 2018, Kate a participat pentru prima dată la Wimbledon împreună cu cumnata ei, Meghan Markle. Cele două au urmărit-o pe Serena Williams jucând finala feminină. A fost și prima dată când perechea a făcut o apariție publică fără soții lor.

Cu această ocazie, Kate a purtat o rochie personalizată Jenny Packham cu detalii cu volane la umăr și un imprimeu negru cu buline ce aducea cu mingile de tenis.

Kate a ales o rochie galbenă Dolce & Gabbana pentru a doua ei apariție în loja regală, în 2018. Atunci l-a urmărit pe Novak Djokovic jucând împotriva lui Kevin Anderson în finala masculină.

Kate a participat la Wimbledon de trei ori în 2019. Pentru prima ei apariție, în rolul ei de patron al All England Lawn Tennis and Croquet Club, a vizitat terenurile de antrenament înainte de a viziona câteva meciuri. Prințesa a ales o rochie albă marca Suzannah, accesorizată cu o curea neagră cu fundă Alexander McQueen.

Kate a participat la al doilea meci al anului cu sora ei Pippa și cumnata Meghan. Cele trei au văzut-o pe Simona Halep învingând-o pe Serena Williams în finala feminină. Kate a ales o rochie verde de lungime medie de la Dolce & Gabanna.

Pentru a treia vizită la Wimbledon din 2019, Prințesa Catherine a ales o rochie bleu, semnată Emilia Wickstead.

În 2020, din cauza pandemiei de Covid-19, turneul de tenis de la Wimbledon nu s-a desfășurat.

Anul următor, Kate Middletona revenit la celebrul turneu de tenis, dar nu cu o rochie, ci cu un ansamblu. Prințesa a purtat o bluză albă, o fustă bleumarin cu buline albe creată de Alessandra Rich și un sacou bleumarin marca Smythe. La finala feminină a ales din nou o rochie, verde, creată de Emilia Wickstead, iar pentru finala masculină a optat pentru o rochie roz cu centură de la Beulah London.

Ultimele apariții ale Prințesei de Wales

Kate și-a făcut debutul la Wimbledon în ziua a noua a Campionatului din 2022. Ea a optat pentru rochia ei albastru azuriu cu buline de Alessandra Rich‚ văzută pentru prima dată la Big Lunch în weekendul jubileului reginei.

Soția lui William a participat la finala feminină din 2022 îmbrăcată într-o rochie galbenă creată de Roksanda, iar la finala masculină a ales o rochie bleumarin cu buline albe și fundă creată de Alessandra Rich.

În 2023, Prințesa Catherine a participat de trei ori la Wimbledon. În ziua deschiderii, aceasta a purtat un blazer verde mentă de la Balmain, asortat cu o fustă maxi plisată.

Pentru a doua apariție la Wimbledon din 2023, Prințesa a ales din nou verdele! Pentru finala feminină, ea a purtat o rochie de culoare lime de la Self-Portrait.

Kate Middleton a ales o rochie verde smarald de Roland Mouret pentru finala campionatului de la Wimbledon din 2023.

Kate Middleton, așteptată la Wimbledon și anul acesta

Deși până acum Prințesa de Wales nu și-a făcut deloc apariția la turneul de tenis din acest an, toată lumea o așteptaă cu sufletul la gură la finalele din acest weekend.

O prietenă de-a Prințesei a declarat pentru The Daily Beast că prințesa speră să participe la Wimbledon, dar depinde de distanța dintre tratamentul ei cu chimioterapie și ziua finalelor.

„Nu este un secret pentru nimeni că i-ar plăcea foarte mult să fie acolo, dar când faci chimioterapie, așa cum a spus ea însăși, există zile bune și zile proaste”, a spus sursa.

„Depinde mult de momentul tratamentelor. A ajuns la Trooping the Colour, așa că dacă poate ajunge la Wimbledon, o va face”, a precizat aceasta.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus ținutele purtate de Kate MIddleton la Wimbledon, de-a lungul anilor.

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton