Ţinute spectaculoase la petrecerea aniversară VIVA! Cum s-au îmbrăcat vedetele la eveniment / Foto & Video

.

Pe 19 iunie 2024, revista VIVA! a sărbătorit aniversarea de 25 de ani printr-o petrecere spectaculoasă, desfășurată într-un cadru unic. Cu un concept inedit intitulat „Stunning Silver Gala 25” și un dress code bine impus, „Metalic Vibes”, vedetele din România au transformat covorul roșu într-un adevărat podium de modă. Celebritățile din toate domeniile și-au etalat ținutele impresionante, reflectând eleganță, rafinament și creativitate. Cum s-au îmbrăcat vedetele din România la evenimentul monden?

Cum s-au îmbrăcat vedetele la petrecerea aniversară VIVA!

Evenimentul VIVA! 2024 nu a fost doar o aniversare, ci și o gală cu decernare de premii pentru cele mai longevive cariere din televiziune, cei mai mari artiști și cele mai iubite vedete. Ilinca Vandici a fost gazda evenimentului, iar atmosfera a fost întreținută de Damian Drăghici și DJ Dulka.

Printre vedetele are au pășit pe covorul roșu și au atras toate privirile se numără Adelina Pestrițu, Bianca Drăguşanu, Monica Bîrlădeanu, proaspăţii însurăţei Ana Maria Pop și Daniel Pavel, Vlad Gherman şi Oana Moşneagu, Elena Gheorghe, Loredana Groza, Cristina Spătar, Nicole Cherry, Codruţa Filip şi Valentin Safira, Dan Negru, Denise Rifai, Antonia şi multe alte celebrităţi.

Bianca Drăgușanu a venit la eveniment cu o rochie sexy, decoltată, în timp ce Gabi Bădălău și-a prezentat noua iubită pe covorul roșu. Fiul lui Nicolae Bădălău a dezvăluit că blonda are un alt iubit de jumătate de an, informație pe care el a aflat-o recent.

”Chiar nu mă interesează subiectul. Dacă vrei vorbim de rochie, care este foarte grea, are vreo 15 kilograme, a fost cusută manual. Am toate motivele din lume să fiu fericită. Nu este adevărat, dacă aveam iubit eram cu el aici. Disperarea dintr-un om sau nesiguranța vorbește. Nu mă interesează să discut declarațiile unui om care sunt tendențioase și nu le înțeleg”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars, în momentul în care a fost intervievată cu privire la afirmațiile făcute de fostul iubit, Gabi Bădălău.

Citeşte şi: Nicole Cherry, dezvăluiri despre nunta cu Florin Popa: „Îmi doresc foarte mult în afara țării” / Exclusiv

Citeşte şi: Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, ironizată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir: „Ce n-am înțeles e a câta oară s-au despărțit”

Dress code-ul impus pentru această ocazie specială, „Metalic Vibes”, a fost interpretat cu creativitate și stil de către toate vedetele prezente. Tematica „Stunning Silver Gala 25” a transformat covorul roșu într-o mare de ținute strălucitoare, argintii și metalice, reflectând perfect strălucirea și eleganța evenimentului.

Fiecare invitat a adus un element unic în outfit-ul său, de la rochii lungi și elegante până la salopete îndrăznețe și rochii mini cu decupaje provocatoare, demonstrând încă o dată că moda este o formă de exprimare personală și artistică.

Printre celebrităţile care au făcut declaraţii de stil la evenimentul monden se numără şi Adelina Pestriţu care a ales să poarte o rochie lungă, roz pal, cu umeri căzuți, care i-a subliniat eleganța naturală. Rochia strălucitoare a fost completată de bijuterii discrete și un machiaj sofisticat, transformând-o într-una dintre cele mai remarcabile apariții ale serii.

Citeşte şi: Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie după ce a renunțat la implanturile mamare

Un cuplu care a atras atenţia tuturor a fost format din Ana Maria Pop şi Daniel Pavel. Ana Maria Pop a impresionat cu o salopetă neagră, strălucitoare, cu un decolteu adânc, care i-a pus în valoare silueta, iar soţul ei, Daniel Pavel, a optat pentru un costum negru elegant, completat de un colier subtil și pantofi albi, creând un look modern și stylish.

Citeşte şi: Detalii neștiute despre nunta lui Daniel Pavel cu Ana Maria Pop: “Trei camioane de flori și kilograme de pene”. Imagini din culisele evenimentului / Exclusiv

Prezentatoarea evenimentului, Ilinca Vandici a purtat o rochie mini, argintie, cu decupaje îndrăznețe, care i-au subliniat formele. Designul rochiei, cu detalii strălucitoare și accesoriul statement de la talie a adăugat un plus de glamour apariției sale, atrăgând toate privirile.

Citeşte şi: Teo Trandafir și Ilinca Vandici, despre provocările maternității: „Trebuie să le accepți cu un pic de blândețe” / Exclusiv

Printre celelalte vedete care au pășit pe covorul roșu și au respectat dress code-ul „Metalic Vibes” se numără şi Monica Bîrlădeanu: care a optat pentru o rochie lungă, argintie, cu detalii metalice care i-au accentuat rafinamentul. Machiajul și coafura au completat perfect look-ul, conferindu-i un aer sofisticat.

Citeşte şi: Monica Bîrlădeanu, prima declarație despre relația cu Valeriu Gheorghiță: „Partenerul meu e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație”

Elena Gheorghe a purtat şi ea o ținută metalică îndrăzneață, compusă dintr-o rochie strălucitoare, perfect potrivită pentru tema evenimentului. Accesoriile și coafura au adăugat un plus de eleganță, transformând-o într-una dintre cele mai spectaculoase apariții ale serii.

Citeşte şi: „Încerc să stau mai mult lângă copii și soț”. Ce decizie a luat Elena Gheorghe după ce a sărbătorit 20 de ani de carieră la Sala Palatului/ Exclusiv

Loredana, o intrare memorabilă la petrecerea aniversară Viva!

Loredana și-a făcut intrarea la decernarea premiilor revistei Viva! ca o adevărată divă, reușind să capteze atenția tuturor. Artista a strălucit la propriu și la figurat într-o rochie metalică mini, decoltată, completată de accesorii argintii, alese cu grijă pentru a se potrivi tematicii evenimentului.

Citeşte şi: Ce face Loredana cu hainele pe care nu le mai poartă? „Sunt ținute unicat!” / Exclusiv

Momentul apariției sale, coborând din mașină însoțită de doi bodyguarzi, a fost filmat și a devenit rapid viral, toată lumea catalogând-o drept o divă în adevăratul sens al cuvântului. Eleganța și prezența ei impunătoare au fost apreciate, Loredana reușind să impresioneze încă o dată prin stilul său inconfundabil.

Vedetele au respectat dress code-ul „Metalic Vibes” și au adus strălucire și glamour pe covorul roșu, fiecare reușind să impresioneze prin alegerile vestimentare.

Muzica a fost la înălțime, cu Damian Drăghici oferind un show de zile mari, urmat de DJ Dulka, care a menținut energia și buna dispoziție pe parcursul întregii seri. Invitații s-au bucurat de momente de neuitat, socializând și dansând, iar momentele de decernare a premiilor au adăugat un plus de emoție și recunoaștere pentru vedetele prezente.

Sursă foto: Instagram, Facebook și VIVA!

Vezi subiectele la proba la matematică la Evaluare Naţională 2024, iar de la ora 13.00, rezolvarea subiectelor la matematică – Evaluare Naţională 2024!

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton