Tily Niculae, perioadă grea alături de unul dintre copiii ei: „Mi se pare că vorbesc despre povestea altcuiva”

.

Tily Niculae a declarat că trece prin cea mai grea perioadă din viața ei. Actrița a împărtășit o parte din gândurile și trăirile pe care le are comunității sale online.

Tily Niculae mărturisește că nu știe dacă va avea vreodată puterea să povestească prin ce a trecut cu unul dintre copiii ei. Actrița este mama a doi copii, o fiică și un fiu, Sofia și Radu, din căsnicia cu Dragoș Popescu.

Tily Niculae trece printr-una dintre cele mai dificile perioade din viața ei. „Nu știu dacă voi avea vreodată puterea să vă povestesc”

În mediul online, Tily Niculae a scris că, pentru prima oară, simte că trece printr-o perioadă cu adevărat grea. Pentru copiii ei însă, actrița rămâne pozitivă. Tily este recunoscătoare pentru cei care o apreciază și o urmăresc în mediul online și care au observat că nu este întocmai bine în această perioadă.

„Este pentru prima oară când simt că am o perioadă grea. Nu știu dacă voi avea vreodată puterea să vă povestesc prin ce am trecut alături de unul dintre copiii noștri. Momentan mi se pare că vorbesc despre povestea altcuiva. Știu, cred, chiar cred că numai ancorarea în realitate și acceptarea mă va ajuta să fiu bine. Să le fiu «bine». Însă momentan nu mai fac ceea ce trebuie. Fac ceea ce simt. Și o să fac… atât cât simt! Vă mulțumesc pentru că «ați simțit» că ceva nu este #therightway (n.red.: bine). Nu este, dar tot eu am învățat că nimic nu rămâne definitiv”, a scris Tily Niculae pe Instagram.

Citește și: Tily Niculae, declarații cu ochii în lacrimi: „Am pierdut trei copilași! Și nu am purtat doliu”

Citește și: Tily Niculae, studentă la 36 de ani: „Sunt atât de entuziasmată”

Copiii lui Tily Niculae, un nou an școlar și de grădiniță

În doar câteva ore de la publicare, postarea lui Tily are sute de aprecieri și zeci de comentarii de susținere. Printre acestea se numără și unul scris de Livia Graur, prezentatoarea știrilor Prima TV: „O să fie bine”. Ultimele fotografii cu Sofia și Radu de pe contul de Instagram al mamei lor sunt din prima zi de școală și grădiniță.

„Hai cu «DOAMNE AJUTĂ!» Să fie un an școlar cu bucurii, liniște și cât mai puține răceli spre deloc. Nu știu cum se face, dar jur că… an de an, sunt la fel de emoționată! Am trăit o experiență minunată când am fost la grădiniță și la școală. Și acum simt mirosul de parfum al educatoarei mele și văd în fața ochilor unghiile impecabile ale învățătoarei. Am avut real parte de iubire și atenție. Copiilor noștri le transmit bucuria aceasta și se simte. Aseară erau amândoi super entuziasmați. Despărțirea a fost 1, 2, 3 bye! Fără lacrimi. Poate doar ale mele. De bucurie fiindcă am timp să plec la repetiții! Yupppyyyyy! V-am lăsat pozele să facă dovada vie că toți eram pe vibe”, scria Tily Niculae atunci, în mediul online.

Citește și: Motivul pentru care Tily Niculae refuză să mai joace în seriale

Citește și: Tily Niculae și familia ei, profund afectați de pandemia de COVID-19

Cu ce probleme de sănătate s-au confruntat copiii lui Tily Niculae

În 2016, fiica lui Tily Niculae a fost diagnosticată cu șalazion, o inflamație cronică și o formațiune chistică, ce corespunde creșterii în volum a unor glande din interiorul pleoapelor. Până în 2020, Sofia a suferit trei operații.

„Vreau să vă întăresc încă o dată ideea. Poate nu realizați cât de importantă este sănătatea și cât de important este să avem grijă de noi. (…) Uneori este nevoie de intervenție chirurgicală, anestezie generală și intubare. Sofia a fost la a treia intervenție din 2016. Sper să fie și ultima! Vă mulțumesc pentru mesaje! I le voi transmite”, a transmis Tily Niculae atunci, la Insta Story.

Citește și: Fiul lui Tily Niculae a suferit o arsură de gradul 2. „Radu se recuperează foarte bine”

Citește și: Tily Niculae, la un pas de divorț: „Este diferența asta de vârstă”

Tily Niculae a devenit mamă pentru a doua oară în timpul pandemiei de COVID-19. Mai târziu, actrița, soțul ei și copiii lor au contractat toți cu noul coronavirus. Cel mai afectat a fost fiul lui Tily, Radu, care, în urma tratamentului cu antibiotic, a dezvoltat sindromul intestinului permeabil și inflamatoriu. Pentru a ține afecțiunea sub control, Radu a urmat un tratament cu suplimente pentru a-i reface flora bacteriană.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton