Tiffani Thiessen, neschimbată la 30 de ani de când a jucat în „Beverley Hills 90210”. Care e secretul actriței

.

Vă mai aduceți aminte de Tiffani Amber Thiessen, actrița care făcea furori în anii ’90 cu aparițiile ei în serialele “Salvați de clopoțel” (în rolul lui Kelly) sau “Beverley Hills 90210” (Valerie Malone)?

În prezent are 49 de ani, este căsătorită din 2005 cu Brady Smith și împreună au doi copii – o fetiță, Harper Renn (13 ani) și un băiat, Holt Fisher (8 ani).

Tiffani Thiessen și secretul ei pentru un ten fără riduri

Tiffani Thiessen se menține de ani buni într-o formă excelentă și se pare că trecerea anilor nu și-a pus amprenta asupra ei. Chipul actriței este și astăzi la fel de luminos și radiant ca acum 30 de ani când o urmăream în serialele preferate. Oare care să fie secretul ei?

În urmă cu câțiva ani, Tiffani povestea că are o rutină zilnică de îngrijire a feței, care o ajută să-și mențină tenul curat, catifelat și, cel mai important, fără riduri.

“Am fost învățată de la o vârstă foarte fragedă ca îndată ce termin cu filmările să mă spăl pe față. Mi-am îngrijit pielea în funcție de etapele vieții prin care am trecut. În adolescență nu îmi păsa prea tare de îngrijirea tenului. La 20 de ani, nu trebuia să-mi fac griji cu privire la crema antirid și toate lucrurile pe care le folosesc acum la 47 de ani, așa că au existat moduri diferite cu privire la îngrijirea pielii.” – a spus Tuffany, citată de Glamour.

Actrița a recunoscut că nu are mereu suficient timp pentru a se îngriji.

„În unele zile este mai greu să petreci acele 20 de minute în plus noaptea, pentru a te îngriji, când ești epuizat și tot ce vrei este să te târăști în pat.” – a adăugat actrița.

„Am avut întotdeauna probleme cu greutatea!”

De-a lungul anilor, Tiffani a avut fluctuații de greutate și după cele două nașteri a fost nevoită să slăbească rapid pentru diferite roluri.

Citeşte şi: Cum arată astăzi actorii din serialul „Beverly Hills 90210”. Cu greu îl mai recunoști pe Jason Priestley

Citeşte şi: Donna din serialul „Beverly Hills, 90210” divorțează după 18 ani de mariaj. Cum a anunțat Dean divorțul de Tori Spelling

Citeşte şi: Încă o lovitură pentru Brenda din serialul Beverly Hills, 90210! Actrița Shannen Doherty divorțează și de cel de-al treilea soț

Citeşte şi: Cancerul actriței Shannen Doherty s-a extins la creier. Anunțul sfâșietor al celebrei Brenda din „Beverly Hills, 90210″

„Am avut întotdeauna probleme cu greutatea. Am fluctuat în toate etapele vieții, la adolescență, apoi ca femeie adultă și mai apoi după ce am născut. Am fost una dintre acele femei care nu puteau slăbi alăptând. Din nu știu ce motiv, corpul meu avea nevoie de grăsime suplimentară”  – a mai precizat ea.

Cu privire la filozofia ei generală despre îmbătrânire, Thiessen încearcă să îmbrățișeze această idee cu grație. „Depinde de zi”, spune ea. „Sunt momente când mă uit la poze vechi, apoi mă privesc acum și îmi spun: ‘Oh, wow! Am riduri, dar am trăit o viață uimitoare!

Am grijă de mine și fac lucruri despre care știu că vor aduce beneficii înfățișării mele. Dar am grijă și la ce se petrece în interior. Pentru că asta se reflectă în exterior, nu?” – a mai precizat actrița.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton