Tiffani Thiessen din „Beverly Hills 90210”, de nerecunoscut, la 50 de ani. Cum a fost surprinsă pe străzile din Los Angeles / Foto

.

Tiffani Thiessen (50 ani) a devenit cunoscută la începutul anilor 1990, când a obținut roluri importante în serialele de succes „Salvați de clopoțel” și Beverly Hills 90210. Frumoasa actriță care întorcea toate capetele atunci când ieșea pe stradă, acum trece neobservată. Deși arată în continuare foarte bine, actrița pare să își fi pierdut strălucirea de altădată.

Cum arată Tiffani Thiessen din Beverly Hills 90210, la 50 de ani

Tiffani Thiessen a fost văzută zilele trecute la cumpărături, la un supermarket din Encino, un cartier din Los Angeles. Îmbrăcată într-o geacă neagră, un top cu dungi și blugi negri, și o șapcă pe cap, actrița trece neobservată. Dacă pe vremuri întreaga lume s-ar fi înghesuit să îi ceară autograful sau să facă o poză cu ea, acum se poate plimba liniștită pe străzi.

Deși era admirată pentru aspectul ei fizic, Tiffani a recunoscut, în urmă cu ceva timp, că a simțit mereu o anumită presiune cu privire la ceea ce spuneau cei din jur despre felul în care arăta, astfel că făcea tot posibilul să fie impecabilă, la fieare apariție publică.

Acum, actrița care a jucat-o pe Valerie Malone în Beverly Hills 90210 spune că nu vrea să intervină asupra procesului natural de îmbătrânire, îmbrățișându-și vârsta cu toate aspectele ei.

Tiffani Thiessen: „Procesul de îmbătrânire are loc natural”

„Cred că oamenii pur și simplu spun lucruri, știi? Poate se așteaptă să arăt într-un anumit fel, da. Dar vreau să spun: procesul de îmbătrânire are loc natural, așa cum are el loc. Pur și simplu nu este realist să ai astfel de așteptări”, a explicat Tiffani Thiessen într-un podcast.

Thiessen a explicat, în cadrul aceluiași podcast, că se simte mult mai în largul ei- să îmbătrânească, decât acum 10 ani.

Citește și: Oana Ioniță a câștigat lupta cu Florin Budnaru. Ce au decis magistrații cu privire la fiul lor, Maxim

Citește și: Lino Golden și iubita se pregătesc de nuntă. Delia vrea să fie o mireasă atipică: “Rochie scurtă, ca de balerină, cu niște cizme înalte”/ Exclusiv

„Când împlineam 40 de ani, simțeam că am avut mai multă presiune personală asupra mea pentru a arăta cât mai bine”, a spus Thiessen.

Astăzi, ea a reușit să își schimbe mentalitatea și să scape de presiunea pe care o simțea din partea oamenilor asupra aspectului ei exterior.

„La 50 de ani mă simt încrezătoare în faptul că știu că fac tot ce pot. Încerc să fiu un exemplu de bun simț al sinelui pentru a-i arăta fiicei mele că am grijă de mine, merg la sală. Mă simt mult mai în largul meu decât acum 10 ani”, a precizat Tiffani Thiessen.

Actrița a scris două cărți de bucate

Actrița este, de asemenea, o mare susținătoare a alimentației conștiente, aceasta scriind două cărți de bucate, „Pull Up A Chair” și „Here we go again”.

„Să nu mai irosim mâncarea, oameni buni!”, a scris ea, la un moment dat, pe Instagram.

În vara anului trecut, Tiffani Thiessen a împărtășit modalități inovatoare de a reutiliza alimentele, inclusiv pâinea și legumele.

Citește și: Irina Fodor a plecat la Asia Express 2024. Soțul Răzvan a condus-o la aeroport. Când încep filmările sezonului 7

Citește și: Ce mașină de lux conduce Bianca Drăgușanu. Bolidul valorează peste 250.000 de euro. Cum arată interiorul automobilului

De asemenea, actrița din Beverly Hills 90210 a scris o carte pentru copii, intitulată „You’re Missing It!”.

Thiessen spune că a crescut folosind resturi alimentare pentru că „părinții mei aveau un buget limitat, iar mama mea a fost cu adevărat cea care mi-a arătat cum să salvez mâncarea pe parcursul săptămânii”.

Aceasta consideră că fanii vor adora conceptul noii ei cărți: bugetul și sustenabiliatea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată acum Tiffani Thiessen, Valerie din Beverly Hills 90210

Sursă foto: Profimedia, Shutterstock, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton