Tiberiu Dobrică, actor în serialul Groapa: „Dacă cineva se gândește că banii sunt un motiv este greșit”/ Exclusiv

.

Tiberiu Dobrică, unul din actorii care joacă în serialul Groapa, care se difuzează în fiecare sâmbătă, de la 20.00, la Pro Tv, ne oferă detalii de pe platourile de filmare.

Tiberiu Dobrică se numără printre actorii ce joacă în Groapa, noul serial de la Pro Tv. Împreună cu actorii care fac parte din distribuția noii producții, Tiberiu a filmat de zor pentru serial și, săptămâni la rând, a făcut naveta la Giurgiu, unde s-a desfășurat mare parte din acțiune.

Tiberiu Dobrică: „Groapa este un proiect de familie pentru mine”

Tiberiu Dobrică spune că a lucrat cu o parte din actori, la alte proiecte în trecut, însă cu unii este pentru prima oară când filmează. Îi place pe set, îi place gașca, chiar și noii actori, „boboci”.

Tiberiu, cum este Groapa pentru tine? Ce ți-a plăcut cel mai mult pe set?

Groapa este un proiect de familie pentru mine. Toți am reușit să ne formăm ca echipă, prin asta vreau să spun că fiecare vine cu câte o contribuție și o idee. Ce mi-a plăcut cel mai mult și îmi place în continuare este energia și devotamentul cu care vine fiecare, zilnic.

Citește și:  Teona Stavarachi a îmbrăcat rochia de mireasă în primul episod din „Groapa”. Ce s-a întâmplat în timpul secvențelor / Exclusiv

Citește și: Daniel Nuță, protagonistul din serialul Groapa, dezvăluie de ce nu l-au vrut părinții actor: „Presiunea a fost foarte mare” / Exclusiv

Citește și: Cum se înțelege Adina de la Heaven cu mama iubitului ei arab, Glance: “Soacra mea este mai mare decât mine cu 6 ani”/ Exclusiv

Cum lucrezi cu echipa de producție, regizorii? Îi cunoșteai, ați mai avut proiecte comun?

Cu echipa de producție și cu regizorii mă înțeleg bine. De fiecare dată când există o problemă din partea mea sau a lor, imediat se discută, și găsim cu toții o soluție eficientă. Este prima oară când lucrez cu ei, însă cu alte persoane din echipa Groapa am mai avut tangențe în alte proiecte, inclusiv în Las Fierbinți.

„Este o onoare pentru mine să lucrez cu persoane care au o experiență de-o viață în acest domeniu”

Ai ocazia să lucrezi atât cu actori cu multă experiență, dar și cu unii la început de drum. Ai învățat ceva de la colegii de set până acum?

Este o onoare pentru mine să lucrez cu persoane care au o experiență de-o viață în acest domeniu, chit că vorbim despre actori sau despre cei din spatele camerelor de filmat. Cât despre cei de la început de drum, mă entuziasmează foarte mult dedicarea depusă. Cu toții avem ceva de învățat în această meserie, deoarece noi avem o vorbă: “În actorie, se fură meserie!”

Ce alte tipuri de proiecte ți-ai dori să mai adaugi pe lista ta de acum înainte?

Îmi doresc proiecte din toate categoriile: film, serial, teatru. Tot ce am ocazia să creez într-un proiect este un plus pentru portofoliul meu și evident al fiecărui actor.

Tiberiu Dobrică: „Dacă cineva se gândește că banii sunt un motiv care mă face să continui în acest domeniu, este greșit”

Ce-ți place cel mai mult în activitatea ta? Ce te face să continui în acest domeniu?

Îmi place să fac artă. Îmi place să mă transpun în pielea personajelor sub indicațiile regizorale, dar și să aduc o parte din mine. Sunt un mare fan al autenticității, asta pot spune clar. Cu siguranță dacă cineva se gândește că banii sunt un motiv care mă face să continui în acest domeniu, este greșit. Singurul motiv care mă face să continui este iubirea pe care o am față de artă.

Actoria este visul meu de mic copil. Faptul că reușesc să trezesc în public diverse emoții și îi aduc în punctul în care să trăiască în același moment cu mine, este cea mai mare realizare și împlinire pentru mine. Atunci simt că mi-am facut treaba cum trebuie și mă face să continui…

Sursa foto: PR Pro TV, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton