Theo Rose, trăirile unei mame. Prin ce perioadă trece acum Sasha: „Mă ia cu călduri” / Video

.

Theo Rose a adevenit mamă la începutul lunii iunie, iar de atunci face tot posibilul să petreacă cât mai mult timp cu fiul ei și al lui Anghel Damian, Sasha. Ajuns la aproape patru luni, bebelușul se confruntă deja cu una dintre problemele primelor luni de viață: saliva abundentă.

Artista a povestit pe Instagram cât de tare se sperie în momentele în care fiul ei salivează atât de tare încât ajunge să se înece.

Theo Rose: „Mi-e frică, mă ia cu călduri”

Proaspăta mămică experimentează odată cu Sasha fiecare pas al copilăriei. Micuțul, care pe 14 septembrie va face trei luni, deja îi reușește să își sperie mama. Acesta a început să saliveze foarte tare, iar Theo se sperie când vede că se îneacă cu saliva.

„Vai de capul meu, la noi e perioada cu saliva, când o descoperă și o scuipă pe toată și la un moment dat am impresia că vomită de la cât de mult scuipă din gură. Și se îneacă cu ea și mi-e frică, mă ia cu călduri”, a afirmat Theo Rose într-un InstaStory.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Acestea nu sunt singurele probleme cu care se confruntă artista după naștere. Deși a revenit rapid la kilogramele de dinainte de a rămâne însărcinată, cântăreața a dezvăluit că a rămas cu vergeturi și celulită.

„N-am eu timp de sală, n-am eu timp de sport acum, deocamdată, deci e clar că momentan, lupta mea împotriva urmărilor de după naștere e minimă. De slabă, sunt slabă, se vede, dar am rămas și eu cu celulită, vergeturi pe care totuși le-am tratat”, a povestit iubita lui Anghel Damian pe rețeaua de socializare.

Citește și: Theo Rose, dezvăluiri despre fiul ei și al lui Anghel Damian. Cu cine seamănă Sasha: „E o asemănare extraordinară”

Citește și: Care sunt condițiile pe care au fost nevoiți să le accepte Theo Rose și Anghel Damian pentru a-și putea cununa prietenii / Video

Citește și: Theo Rose, despre urmările nașterii. „Lucrăm la ele!” Cu ce se confruntă de când a devenit mamă

Citește și: Cum arăta Theo Rose înainte să devină celebră. S-a lansat în muzică la 4 ani, sub îndrumarea surorii ei

Artista, lăudată de George Mihăiță

În urmă cu ceva timp, Theo Rose a dezvăluit că și-a dorit să studieze actoria, însă a ratat admiterea la Facultate, după ce a întârziat la examen. Însă aceasta a reușit să își vadă visul cu ochii în momentul în care a primit un rol în serialul „Clanul”, de pe Pro TV.

Potrivit lui George Mihăiță, cel care îl interpretează pe „Tătuțu”, Theo își învață lecția de acasă și vine pregătită la filmări.

„Cu Theo Rose lucrez de la egal la egal, ca actor. Am mai multă experiență, dar talentul ei nativ o face să realizeze lucruri incredibile. Ea e foarte credibilă și în rol, și în viața de toate zilele. E născută artistă, nu numai actriță. M-am apropiat de ea, fiind fiica mea, automat. Am repetat mult cu ea, dar puține indicații i-am dat”, a mărturisit marele actor pentru Fanatik.

„Venea cu lecția știută de acasă. Ea, într-un fel, e ca mine. Știe de acasă când privește, unde privește, de ce privește. Face totul organic. Știe cum să dea o replică, cum să împartă replica, cum să asculte. Este extraordinară”, a mai spus George Mihăiță.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Theo Rose

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton