Theo Rose și Anghel Damian și-au botezat fiul în secret. Declarațiile tatălui artistei: „Ne-am bucurat tare mult”

.

Theo Rose și Anghel Damian și-au botezat fiul, pe Sasha Ioan, sâmbătă, 22 iulie, la o lună și o săptămână de când a venit pe lume. Cei doi au dorit să țină acest eveniment departe de ochii curioșilor, astfel că nu au anunțat nimic despre botez și nici nu au postat imagini pe rețelele de socializare.

Singura fotografie pe care artista a pus-o pe Instagram, a fost o imagine cu o pereche de botoșei pe care era imprimat numele micuțului. Acum, la câteva zile de la marele eveniment, tatăl lui Theo a confirmat zvonul și a vorbit despre cum a decurs acea zi.

Theo Rose și Anghel Damian și-au botezat fiul în secret

Theo Rose și iubitul ei, regizorul Anghel Damian, au ales să sărbătorească alături de familie creștinarea primului lor copil. Deși artista este o prezență activă pe rețelele de socializare, a preferat să țină pentru ea acest moment important din viața lui Sasha, și să nu împărtășească cu urmăritorii ei imagini de la botez.

Pe de altă parte, tatăl cântăreței, Ioan Diaconu, a povestit că acest eveniment a fost unul important pentru familia lor.

„A avut loc botezul sâmbătă. Este un prilej de bucurie, ne-am bucurat tare mult, este primul nepoțel. Ne-am bucurat cu toții de acest sentiment, a fost minunat. Nu pot să spun că am avut emoții, pentru că sunt oameni cu experiență și știm că acesta este ritualul și ne-am bucurat, emoții au fost când s-a născut. Acum să dea Dumnezeu să fim sănătoși cu toții să putem să îl facem mare”, a declarat tatăl lui Theo Rose pentru Playtech.

Citește și: Theo Rose, detalii din culisele „Vocea României”, sezonul 11. S-a reîntors la muncă la doar o lună după ce a născut

Citește și: Theo Rose a slăbit spectaculos după ce a născut! Câte kilograme a pierdut artista

De ce au decis să îl boteze atât de repede pe micul Sasha

Deși Sasha are doar o lună și 10 zile, acesta a fost deja botezat. Însă nu proiectele lui Theo Rose, care a revenit deja la filmările pentru „Vocea României”, au fost cele care au făcut ca acest eveniment să aibă loc atât de repede. Se pare că cele două bunici au convenit cu preotul să îl aducă mai repede pe bebluș în fața lui Dumnezeu.

„Nu neapărat de chestia asta, dar așa au hotărât cele două bunici, că așa e bine să facă, așa au vorbit și cu preotul și a fost foarte bine, copilul are o lună și 10 zile, e zdravăn. Nașa a fost Raluca, sora mai mare a lui Theo, fiica noastră cea mare. Theo nu a cântat la petrecere, a fost o petrecere restrânsă cu prietenii și cu familia”, a explicat Ioan Diaconu.

Citește și: Theo Rose, imagini înduioșătoare din primele zile de viață ale fiului ei: „Acesta este adevărul nostru” / Video

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian, în ipostaze din ce în ce mai tandre de când sunt părinți. Cum s-au filmat cei doi

Theo Rose a revenit pe platourile de filmare

Theo Rose a stat în concediul de maternitate doar o lună, aceasta revenind deja pe platourile de filmare. Aceasta face echipă cu Horia Brenciu la filmările show-ului de talente „Vocea României”.

„Practic, astăzi îmi închei perioada de lăuzie. Este prima oară când plec de acasă atâtea ore. Ca să nu am așa mari emoții, o să vină după-amiază și el (n.red.: fiul ei, Sasha Ioan) cu tatăl lui. O să-l aducă să vadă și el, să fie și el integrat, să ne obișnuim cu ideea că va fi copilul prezent în majoritatea locurilor în care voi fi la muncă”, a declarat Theo Rose în emisiunea „La Măruță”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Theo Rose și Anghel Damian

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton