Theo Rose și Anghel Damian, primele declarații după ce s-au logodit. Cum arată inelul: „Are niște versuri gravate”

.

Anghel Damian (32 ani) și Theo Rose (26 ani) au participat pentru prima dată împreună la un podcast, unde au vorbit despre relația lor. Cei doi au povestit cum a început povestea lor de dragoste și au dezvăluit cum au făcut față opiniei publice în momentul în care s-a aflat de relația lor, dar și despre momentele lor de romanstism. Artista a dezvăluit cum obișnuiește iubitul ei să o surprindă în fiecare dimineață, dar și care dintre ei este mai afectuos în cuplu. Declarația cu care au surprins cel mai mult a fost cea referitoare la logodna lor, artista spunând că iubitul ei a cerut-o de soție.

Cum a cucerit-o Anghel Damian pe Theo Rose

Theo Rose a mai vorbit în trecut despre relația ei cu Anghel Damian, dar până acum niciodată nu au apărut împreună la o emisiune sau un podcast. De această dată, ei au acceptat invitația de a merge împreună în podcastul „Fain și Simplu” realizat de Mihai Morar, unde a vorbit deschis despre familia lor.

Cu această ocazie, cântăreața a dezvăluit cum a reușit să o cucerească Anghel Damian, care i-a făcut o impresie bună încă din prima clipă în care l-a văzut.

„Anghel, pentru mine, din prima de la casting, a fost… m-a lovit din prima fulgerul ăsta, am simțit o admirație. A fost pentru prima dată când am văzut un bărbat tânăr, dar bărbat. Era cu mult peste orice mai cunoscusem eu, apropiat de vârsta mea. Era superior, fără să se dea așa, fără să vrea să fie așa, era foarte elegant, foarte cald, știa să te facă să faci lucrul ăla fără să te simți jenat, stâjenit de faptul că ai greșit ceva. Pentru că eu nu cred că am avut o probă extraordinară, doar că a văzut potențial. Și atunci am plecat de acolo exact cu gândul ăsta: cât de tare. Era o admirație pentru că în sfârșit cunoscusem pe cineva care m-a făcut pe mine să fac niște lucruri și m-a tratat așa cum mi-aș fi dorit dintotdeauna să fiu tratată, fără să mă simt penibil”, a povestit Theo Rose.

Aceasta a mărturisit că în acel moment nu s-a gândit la o posibilă relație cu Anghel Damian, dar întotdeauna a fost fascinată de el.

„N-am îndrăznit să gândesc mai departe și nici în continuare. Au mai fost întâlniri rare când discutam pe text, primeam indicații. Inițial am zis „mi L-a scos Dumnezeu pe omul ăsta în cale”. Îmi doream de foarte mult timp să fac ceva în zona asta de actorie, dar nu țineam cu orice preț”, a mai spus ea.

Citește și: Cum arată apartamentul lui Theo Rose și Anghel Damian: „Un lucru minunat la casa noastră” / Galerie foto

Citește și: Reacția Adelei Popescu după ce s-a speculat că este însărcinată cu al patrulea copil. Mihaela Rădulescu: „Așa arată fericirea” / Foto&Video

Cum au resimțit cometariile publicului, după ce s-a aflat de relația lor

Mihai Morar i-a întrebat pe Theo Rose și Anghel Damian cum au simțit comentariile făcute de întreaga lume, după ce s-a aflat de relația lor. Regizorul a mărturisit că nu a fost deloc ușor, însă, venind dintr-o familie de artiști, a știut cum să gestioneze lucrurile și să o facă și pe iubita lui să treacă mai ușor peste acea perioadă.

„Emoțional nu a fost ușor. Pe de altă parte, când știi foarte limpede că ăsta e locul unde vrei să fii, ești în stare să renunți la anumite părți ale existenței tale care nu acceptă această transformare a ta. Ești în stare să modifici alte părții ale existenței tale care ar tebui să se pună în acord cu această nouă formulă existențială și evident că sunt foarte multe lucruri concrete și practice și de interacțiuni umane care adaugă acestui proces. Că dintr-o dată ești cu cineva care e din cu totul altă lume. Și eu am fost privit un intrus probabil, în lumea ei, și ea a fost privită ca o intrusă în lumea mea, dar în situațiile astea nu ai ce să faci. Nu ai cum să schimbi nici părerea lumii, nici raportarea lor, oricât ai încerca să explici. Ești într-o poziție defensivă în care n-ar trebui să fii. Ce să-și explici, dragostea? Sau m-am îndrăgostit? Nu ai ce să explici, e o chestiune de sine stătătoare și e sufiecient de puternică cât să reziste unor șocuri exterioare. Și ce poși să faci e să-ți vezi de viață înainte”, a explicat Anghel Damian.

Pe de altă parte, regizorul serialului „Clanul” a dezvăluit că a fost și el puțin afectat de tot ce s-a spus.

„Bineînțeles că sunt anumite lucruri care te ating la un moment dat că nu ești imun. Oricât de mult aș fi vrut să fiu imun la părerea lumii, undeva acolo te atinge. Pentru că ai impresia că versiunea ta sau povestea ta nu e spusă. Totdeauna lumea vine cu o poveste de acasă, ce vor ei să creadă despre. Probabil asta a fost cel mai greu, te trezești dintr-o dată într-o judecată publică, dintr-o dată viața ta nu mai e a ta, e o viață a poporului sau a comentatorilor care știu mai bine decât oricine. Și oricât te-ai pregăti pentru traba asta, până nu vine valul ăla și te izbește nu știi cum e”, a mai spus el.

Theo Rose se luptă cu anxietatea

Theo Rose a afirmat, în urmă cu ceva timp, că suferă de anxietate, care o afectează de multe ori și în timpul concertelor. Aceasta a dezvăluit acum când au început aceste stări.

„Din copilărie. Am simțit să îmi impresionez părinții, să-i distrez ca să le distrag atenția de la discuții, de la certuri, că au avut și ei discuții. Trei copii plus un trai greu. Am simțit că trebuie să-i mulțumesc, să-i fac mândrii, să-mi depășesc condiția pentru că nu știu dacă-mi dădea cineva șanse atunci când eram mică. Dar multă vreme am fost într-o continuă demonstrație”, a spus artista.

De asemenea, Theo a precizat că, luând contact cu scena de la o vârstă fragedă, a conștientizat rapid resposabilitățile pe care aceasta le atrage după sine.

„Am conștientizat de mică ce responsabilitate am dacă sunt pe scenă. Eu am avut emoții de la primul concert, am încurcat două cântece între ele, am cântat versurile uneia pe melodia alteia. Am înțeles că să fii pe scenă înseamnă mai mult decât o disctrație, e o responsabilitate de fapt”, a mai spus ea.

Citește și: De ce l-a evitat Theo Rose pe iubitul ei, Anghel Damian, după ce l-a cunoscut. „Era o chestie din ochi” / Video

Citește și: Theo Rose și-a făcut prima intervenție estetică la 26 de ani. „Prea nu se concentra nimeni când voia să se uite în ochii mei” / Foto

Anghel Damian, mesaje de dragoste pentru Theo Rose

Tot în timpul podcastului „Fain și SImplu”, Theo Rose a dezvăluit că Anghel este cel mai afectuos în cuplu și că, de multe ori, i-a lăsat mesaje de dragoste, scrise pe șervețele, dimineața, înainte de a pleca la filmări.

„El mi-a scris mult timp pe șervețele pentru că nu găsea foi în casă și atunci scria pe șervețele, înainte să plece la filmări, îmi lăsa acolo câte un mesaj de dragoste. Scria cât de mult mă iubește și cât de fascinat e de ce trăim și doar lucruri frumoase. Le-am păstrat. Toate șervețelele sunt păstrate. Ferească Dumnezeu să rămână vreodată în pană de hârtie sau altceva că avem, am o pungă întreagă”, a povestit artista.

De asemenea, cântăreața a afirmat că ține un jurnal în care scrie povestea de dragoste pe care o trăiește cu Anghel Damian.

„Eu scriu într-un jurnal pentru Sasha și acolo și transcriu din conversațiile noastre pentru că probabil că se vor pierde tot ce s-a vorbit pe WhatsApp, sunt niște lucruri extraordinare pe care le recitesc. Și am nevoie să le recitesc pentru că asta mă reîndrăgostește și mai mult. A fost minunat și s-au spus niște lucruri pe care eu nu mă vedeam spunându-le vreodată. Scopul jurnalului a fost să fie în paralel povestea noastră până la apariția lui și apoi povestea noastră cu el”, a precizat Theo Rose.

Theo Rose și Anghel Damian s-au logodit

Theo Rose a povestit cum Anghel Damian a cerut-o de soție și cum arată inelul pe care i l-a oferit, în urmă cu ceva timp. Cum cei doi sunt discreți atunci când vine vorba de relația lor, nimeni nu a știut până acum că regizorul și artista s-au logodit.

Întrebată care a fost cel ami frumos cadou pe care l-a făcut în ultima vreme, Theo a răspuns: „Dragoste, iubire”. Însă, ea a preferat să dezvăluie care este cel mai special cadou pe care l-a primit de la iubitul ei.

„Anghel mi-a făcut un cadou care pentru mine înseamnă mult și a venit într-un gest de ziua noastră, că noi ne serbăm la câteva ore distanță, un inel lat, pe care erau gravate niște versuri în limba franceză. Era însoțit de o cerere de a ne petrece restul vieții împreună”, a afirmat Theo Rose, completată de Anghel: „Era un poem în franceză”.

Tot atunci, artista a subliniat faptul că a acceptat cererea lui Anghel Damian.

Cât despre nuntă, Anghel Damian a spus că își dorește ca evenimentul să fie unul intim și restrâns.

„Eu îmi doresc o chestie extrem de restrânsă. Nu vreau să fie petrecerea aia cu 500 de oameni. Mi-aș dori la un moment dat să fie și asta, dar mi se pare că sunt două lucruri care se exclud una pe cealaltă: momentul ăsta de intimitate care trebuie să existe, să fie pur intim, și după care, cumva să împărtășești această bucurie cu lumea”, a afirmat el.

În același timp, Theo Rose a precizat că își doresc să se căsătorească, dar încă nu au avut timp să vorbească despfre acest lucru pentru a pune lucrurile la punct.

Cuplul are deja un copil, un fiu pe care l-au numit Sasha Ioan și spun că își doresc încă doi.

„Anghel a zis la un moment dat că cinci, formula noastră va fi de cinci: adică trei copii și noi doi. Și i-am scris lui Sasha, dacă mai ai doi frați, să știi că s-a împlinit profeția lui tac-tu”, a zis Theo Rose.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Theo Rose și Anghel Damian

Sursă foto: Captură video, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton