Theo Rose și Anghel Damian, părinți în primul an de relație. Ce o sperie pe artistă: „E și înfiorător” / Video

.

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu din 2022. După doar câteva luni de relație, Theo și Anghel au aflat că vor deveni părinți. Fiul lor, Sasha Ioan, s-a născut în iulie anul acesta. Recent, artista a povestit cum a evoluat relația dintre ea și Anghel de când au devenit părinți.

Theo Rose trăiește una dintre cele mai frumoase și, totodată, aglomerate perioade din viața ei. Artista se împarte între viața de familie și cea profesională cu o energie incredibilă, fără a renunța la niciuna dintre pasiunile ei. Pe Theo o vedem în fiecare săptămână la „Vocea României” și în serialul „Clanul”, o ascultăm pe YouTube și în concerte live, și o admirăm pe rețelele sociale, unde nu știm când mai are timp să fie prezentă.

Theo Rose, fascinată de Anghel Damian. Cum s-a schimbat relația lor de cuplu de când au devenit părinți

Invitată în podcastul „Te Ascult”, găzduit de Ilinca Vandici, Theo Rose a spus cum s-a schimbat relația dintre ea și Anghel Damian de când au devenit părinții lui Sasha. Cuplul și-a confirmat relația în vara anului trecut, după ce paparazzi Cancan i-au surprins pe 29 iulie la plimbare în București, îmbrățișându-se și sărutându-se. Anterior, Anghel a format un cuplu cu actrița Lia Bugnar, iar Theo cu Alex Leonte.

„Pe mine mă fascinează (n.red.: Anghel). E un om care mă fascinează. Îmi place să petrec timp cu el, să îl ascult vorbind despre absolut orice, învăț încontinuu. Faptul că a venit în viața noastră ceva la fel de nou pentru amândoi (n.red.: Sasha) ne-a echilibrat un pic. Ne uităm unul la altul și nu ne vine să credem că am făcut asta, că s-a întâmplat așa repede. Chiar și emoția asta frumoasă, fericirea asta, e și ea greu de dus, atunci când e prea plin. E frumoasă relația noastră, e mai frumoasă decât înainte. Eu am trăit sarcina fiind îndrăgostită de Anghel. Nu am avut un moment de declin în relație. Suntem încă la începutul relației noastre. Ca nivel de intensitate am tot crescut”, a declarat Theo Rose.

Citește și: Cum arăta Theo Rose înainte să devină celebră. S-a lansat în muzică la 4 ani, sub îndrumarea surorii ei

Citește și: De ce au mutat-o producătorii Vocea României pe Theo Rose cu Horia Brenciu. Secretul din spatele deciziei de la Pro TV

Citește și: Theo Rose, copleșită de responsabilități. Cu ce se confruntă antrenoarea de la „Vocea României”: „Nu mai pot” / Video

Citește și: Theo Rose, detalii din culisele „Vocea României”, sezonul 11. S-a reîntors la muncă la doar o lună după ce a născut

Theo Rose: „De data asta am fost dați peste cap amândoi”

Cu toate că relația lor a evoluat neașteptat de repede, Theo spune că în niciun moment nu i-a fost teamă. Singurul lucru care o sperie pe artistă este că nu i-a fost frică nicio secundă, că tot ce s-a întâmplat în viața ei în ultimul an a fost o certitudine atât pentru ea, cât și pentru Anghel.

„Asta e chestia care mă sperie. Nu mi-a fost frică nicio secundă. A fost o certitudine ciudată, poate inexplicabilă. Am simțit că asta e ce trebuia să se întâmple, ce trebuia să facem. A fost din partea amândurora. E și înfiorător, te sperie puțin că e chiar așa, dar așa a fost. Am făcut toate lucrurile cu cea mai mare deschidere. Ne-am bucurat unul de altul și ne-am făcut viața repede așa cum amândoi aveam nevoie”, a mai declarat Theo Rose, pentru sursa citată.

Cântăreața bănuiește că motivul pentru care lucrurile au evoluat atât de rapid între ea și Anghel a fost că, de fapt, s-au aștept mult, în adâncul sufletului. „Prea a fost așa. Nu sunt genul care să se arunce, să se ambaleze așa dintr-odată, să se înhame la un drum imprevizibil. Sunt o tipă cu picioarele pe pământ. De data asta am fost dați peste cap amândoi. Așa a vrut Dumnezeu, poate ne-am făcut-o noi cu mâna noastră. O să vedem. Sunt entuziasmată de viața mea!”, a mai declarat Theo Rose.

Foto: Captură YouTube, Instagram/Theo Rose

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton