Theo Rose, prinsă între concerte și filmările de la „Clanul” și „Vocea României”: „O să mă mai întâlnesc cu copilul meu când o avea 18 ani” / Video

.

Theo Rose a revenit pe platourile de filmare la o lună după ce a devenit pentru prima dată mamă. Artista în vârstă de 25 de ani încearcă să se împartă între carieră și viața de mamă, însă ultima perioadă a fost atât de încărcată pe plan profesional încât nu reușește să își petreacă atât de mult timp cu Sasha pe cât și-ar dori.

Cântăreața se află în mijlocul filmărilor la serialul „Clanul”, dar și la cel mai nou sezon al emisiunii „Vocea României”, unde face echipă cu Horia Brenciu. Între filmări, Theo mai are și câte un concert.

Theo Rose, între filmări și viața de mamă

Theo Rose le-a povestit urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare cum încearcă să petreacă puțin timp și cu fiul ei, Sasha Ioan, în timp ce zilnic trebuie să ajungă la filmări. Duminică, artista a petrecut 12 ore la Penitenciarul Rahova, unde a filmat câteva secvențe pentru „Clanul”.

„Sper că ați avut o duminică liniștită. Eu, de la 8 dimineața am filmat pentru Clanul la Penitenciarul Rahova. Abia acum am terminat. Au trecut, deci, 12 ore, a fost extraordinar. Și mi-a sărit și somnul fix acum când mă duc acasă. Dar e bine. Când mă duc mai stau și eu cu băiatul meu. Și mâine e din nou zi de filmare, nu la Clanul, ci la Vocea României. O să mă mai întâlnesc cu copilul meu când o avea 18 ani. La emisiunea aia unde cheamă părinții ăia care sunt plecați în străinătate”, a spus Theo Rose, care conducea spre casă.

Din fericire, filmările pentru blind-uri sunt pentru ultima sută de metri și mai urmează doar etapa de dueluri la Vocea României, astfel că programul artistei se va elibera puțin.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Theo Rose a slăbit spectaculos după ce a născut! Câte kilograme a pierdut artista

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian și-au botezat fiul în secret. Declarațiile tatălui artistei: „Ne-am bucurat tare mult”

Despre experiența la penitenciar

Theo Rose s-a declarat surprinsă de felul în care a fost întâmpinată de bărbații care își ispășesc pedepsele la Penitenciarul Rahova, unde a filmat pentru serialul „Clanul”.

„O să râdeți, dar am avut surpriza ca la penitenciar la Rahova să fiu foarte frumos primită. Strigau băieții, deținuții, de la geamuri, „The Rose, te iubim! Să-ți trăiască băiețelul! Salută-l pe Anghel acasă. Ce mai faci? Ești cea mai tare! Și am stat cu ei de vorbă pe la geamuri. Nici nu vedeam de unde vorbesc că au gratiile alea. Dar băieții cu care am vorbit eu, foarte cu bun simț. Toți suntem speriați de penitenciar. Avem impresia când ajungem acolo, că ajungem într-o junglă”, a spus cântăreața pe Instagram.

Totodată, ea a recunoscut că, dintr-o anumită parte a închisorii se auzeau sunete ciudate.

„Într-adevăr, erau aripi de unde se auzeau chestii ciudate și înjurături și blesteme și toate cele. Dar locul unde am filmat noi a fost super ok și chiar m-am distrat cu băieții”, a mai povestit Theo Rose.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Care este numele complet al lui Horia Brenciu? Reacția avută de Theo Rose când a aflat: „Vorbești serios?” / Video

Citește și: Theo Rose, imagini înduioșătoare din primele zile de viață ale fiului ei: „Acesta este adevărul nostru” / Video

Micul Sasha, pe platourile de filmare

Sasha a cunoscut deja platourile de filmare de la „Vocea României”. și Asta pentru că tatăl micuțului, Anghel Damian, l-a dus să o vadă pe mama sa în rolul de jurat, alături de Horia Brenciu.

„Practic, astăzi îmi închei perioada de lăuzie. Este prima oară când plec de acasă atâtea ore. Ca să nu am așa mari emoții, o să vină după-amiază și el (n.red.: fiul ei, Sasha Ioan) cu tatăl lui. O să-l aducă să vadă și el, să fie și el integrat, să ne obișnuim cu ideea că va fi copilul prezent în majoritatea locurilor în care voi fi la muncă”, a continuat afirmat Theo Rose în ziua în care s-a întors la filmări.

Artista își alăptează fiul, astfel că nu pleacă nicăieri fără pompele pentru sâni, pentru a se asigura că fiul ei nu pierde nicio masă.

„Sunt cu pompele după mine. Parcă vezi că cer să luăm pauză zicând: «Țâșnește!». O să mă cheme să le pun și în cafea. Eu am luat o gură, să văd ce gust are, ce bea copilul, și e bun”, a mai povestit Theo Rose.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Theo Rose

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton