Theo Rose, primele imagini cu fiul ei și al lui Anghel Damian: „În sfârșit, am înțeles și noi cum se simte bucuria asta de părinți!”

.

Theo Rose a devenit mamă miercuri, 14 iunie, după ce l-a adus pe lume pe micul Sasha Ioan. Bebelușul s-a născut prin cezariană, iar artista spune că operația a decurs ușor, fără complicații.

Cântăreața a postat pe rețelele de socializare și primele imagini cu fiul ei nou-născut, dar și cu iubitul ei Anghel Damian, care îl ține în brațe pe Sasha.

Theo Rose, primele imagini cu bebelușul

Fericită peste măsură că în sfârșit a devenit mamă, Theo Rose le-a mulțumit tuturor pentru cuvintele frumoase și încurajările primite.

„Multumesc tuturor pentru ganduri si mesaje! Sa va bucure Dumnezeu la fel cum ne-a bucurat si pe noi sa vedem cati oameni ne sunt alaturi! Pe scurt, desi va urma si mai pe larg cand ne linistim si adaptam mai bine, a fost o nastere ok, deloc mai cu moț decat alte nasteri. A fost o nastere prin cezariana in cele din urma, desi am fost mai ingrozita de operatie decat de nasterea naturala, am avut incredere in dna. Dr Coravu care mi-a inspirat siguranta si liniste pe tot parcursul sarcinii si a avut dreptate. A fost o operatie pe care am parcurs-o linistit, fara panica sau frica si le multumesc tuturor doamnelor asistente si doamnelor dr. care au luat parte la nasterea noastra”, a scris Theo Rose pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Theo Rose, prima apariție la TV la câteva ore după ce a născut. Cum se simte iubita lui Anghel Damian

Citește și: Codin Maticiuc și George Ivașcu, mesaj pentru fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian: „Bun venit în Clan!” / Video

Tot aici, ea a postat și primele fotografii cu micul Sasha, despre care a spus că deja mănâncă la sân.

„Pana si refacerea se intampla frumos, cu foarte putina durere momentan. Sasha a reusit din prima sa manance de la san, a stiut ce are de facut. E frumusel tare, zdravan, 3 800g si 54 cm. Dumnezeu stie cum a stat bietul copil in garsoniera confort 2 pe care i-am putut-o eu oferi, dar ii multumim ca ne-a ascultat rugaciunile si e sanatos”, a completat artista.

Theo, despre Anghel Damian

Theo Rose a spus câteva cuvinte și despre iubitul ei, Anghel Damian. Artista a mărturisit că se simte binecuvântată că îl are în viața ei și că este tatăl copilului său.

Citește și: Ce o să scrie în certificatul de naștere al fiului lui Theo Rose și Anghel Damian. Dezvăluirea făcută de tatăl artistei

Citește și: Ce cadou a primit Theo Rose de la mama lui Anghel Damian, după ce a născut: „E din Africa de Sud!”

„In sfarsit, am inteles si noi cum se simte bucuria asta de parinti. Va multumesc pentru tot ce ati impartasit cu mine in timpul sarcinii. M-ati ajutat sa inteleg ca ce traiesc si gandesc e cat se poate de normal”, a mai spus Theo Rose.

„Despre Anghel vreau sa spun doar ca e o mare binecuvantare in viata mea iar Sasha e foarte norocos ca s-a nascut din asa un om minunat. Dumnezeu sa-l tina sanatos! Si pe noi toti”, a încheiat artista mesajul.

Theo Rose a rămas însărcinată la doar câteva luni de relație cu Anghel Damian. Deși au vorbit despre o cununie civilă înainte ca bebelușul să vină pe lume, cei doi nu au ajuns încă în fața ofițerului stării civile.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată Sasha Ioan, fiul lui Theo Rose și Anghel Damian

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton