Theo Rose, poză adorabilă cu Anghel Damian. Ce spune antrenoarea de la „Vocea României” despre succesul ei: „Asta e partea tragică”

.

Theo Rose parcurge una dintre cele mai frumoase și aglomerate perioade din viața ei. Recent, în mediul online, antrenoarea de la „Vocea României” a postat o poză adorabilă cu iubitul ei, Anghel Damian, și un mesaj profund despre succesul ei.

Deși resimte oboseala venită la pachet cu responsabilitățile rolurilor de părinte și artist, Theo Rose se consideră o „privilegiată a sorții”. În descrierea ultimei postări de pe Instagram, artista a făcut o analogie interesantă despre oportunitățile pe care viața i le-a scos în cale.

Theo Rose, poză adorabilă cu Anghel Damian. De ce se consideră artista o „privilegiată a sorții”?

„Eu sunt o privilegiată a sorții. Clar, prost să fii să nu te urci într-un tren care oprește la poarta ta, deși tu n-ai cale ferată la poartă. Nu râdeți! Sunt și care nu se urcă. Unii nu se urcă pentru că le ia prea mult să se dumirească dacă e psihoză sau nu, alții pentru că au rău de tren, alții pentru că spun că trenul e pentru săraci. Ei nu-nțeleg că, atâta timp cât e trafic, și Lamborghini-ul tot la coadă stă. Trenul are cale liberă”, așa și-a început Theo Rose postarea de pe Instagram.

Descrierea a însoțit un carusel cu imagini care redau mici frânturi din viața ei din ultima perioadă. Postarea făcută de Theo Rose include imagini de la filmările serialului „Clanul” și emisiunii „Vocea României”, de la ședințe foto și concerte, și un moment adorabil cu Anghel Damian.

Theo Rose și Anghel Damian s-au cunoscut la castingul artistei pentru rolul Verei din serialul „Clanul”. Nu s-au văzut o perioadă de timp după aceea, iar mai târziu au reluat legătura la repetiții, în timpul cărora relația lor profesională a devenit una de cuplu. În continuarea mesajului de pe Instagram, artista vorbește și despre întâlnirile importante din viața ei.

„Acuma, mai e și trenul în care nimerești. Cu cine pici pe tren. Că și întâlnirile astea sunt importante, deși ai zice că o discuție în tren e doar ca să mai treacă timpul. Ehh… Și unii coboară când ajung la treaba lor, urcă alții și tot așa”, a mai scris Theo Rose.

Citește și: Theo Rose, lovită de burnout: „Tot zic că am obosit, dar nu sunt în stare să schimb nimic”

Citește și: Theo Rose a spus de ce nu dezvăluie chipul fiului ei, Sasha: „Vi l-aș arăta și acum” / Video

Cum a reacționat Anamaria Prodan la postarea lui Theo Rose

În final, artista a punctat un lucru dur, respectiv consecințele pe care alegerile și contextul în care ne aflăm le pot avea asupra altor oameni.

„Si mai e partea când trenul care te duce pe tine dă peste câte un om. Asta e partea tragică. Atunci nu știi cum să te simți. Conta oare dacă nu te mai urcai?! Sau măcar dacă ai fi coborât nițel mai devreme… sau oricum ar fi mers altcineva în locul tău până la capăt?! Nu știu… Mă duc cu ăsta că pare că mă duce bine. Și o să mă rog pentru cei pe care i-a lovit. Că trenul n-are mamă, n-are tată. Nu știe cum e. Urcați?”, a încheiat Theo Rose.

Mesajul antrenoarei de la Vocea României a stârnit numeroase reacții admirative. Urmăritorii artistei au apreciat analogia ei și modul „subtil, unic și frumos” în care a scris.

„Draga mea frumoasă și deșteaptă. Întotdeauna trebuie să urcăm.. chiar dacă trebuie să coborâm câteodată la prima este obligatoriu să urcăm în următorul imediat!!! Niciodată să nu rămânem pe peron! Întotdeauna numai în tren, să stăm… în mișcare“, a comentat Anamaria Prodan.

Foto: Instagram/Theo Rose

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton