Theo Rose, imagini înduioșătoare din primele zile de viață ale fiului ei: „Acesta este adevărul nostru” / Video

.

Theo Rose a realizat un videoclip emoționant cu cele mai importante momente din viața fiului ei, Sasha Ioan, realizate în primele zile de câdn acesta a venit pe lume. Pe fundal se aude artista, cântând piesa „Nu mă mai despart de tine” a Doinei Spătaru.

În montajul video, care cuprinde câteva momente emoționante pentru proaspăta mămică și iubitul ei, Anghel Damian, micul Sasha este surprins când își cunoaște bunicii, dar și mătușa care, la un moment dat plânge de fericire.

Theo Rose, imagini emoționante cu fiul ei, Sasha Ioan

Theo Rose a devenit mamă în urmă cu două săptămâni și s-a declarat îndrăgostită de bebelușul care a intrat în viața ei și a lui Anghel Damian. Artista a realizat mai multe filmulețe cu cele mai importante momente de când Sasha a venit pe lume, iar acum le-a unit pe toate într-un colaj, pe care l-a postat apoi pe Instagram.

În imagini apare și artista, frumos aranjată, în timp ce interpretează piesa „Nu mă mai despart de tine” a Doinei Spătaru.

De asemenea, cântăreața l-a surprins în clip și pe Anghel Damian, în cele mai drăgălașe momente alături de fiul lui.

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian, în ipostaze din ce în ce mai tandre de când sunt părinți. Cum s-au filmat cei doi

Citește și: Theo Rose a chemat un preot pentru Sasha, la nici o săptămână de la naștere. De ce a făcut acest lucru

„Acest cântec este al Doinei Spătaru. L-am iubit atât de tare că am așteptat cel mai fericit moment din viața mea ca să-l pun ca fundal. Așadar, Sasha – Ioan și primele lui momente de viață, în atenția celor care s-au bucurat de bucuria noastră. Mulțumim, Doamne, pentru tot! Iar vouă, tuturor, vă dorim ce trăim noi”, a scris Theo Rose pe rețeaua de socializare.

„Acest clip a fost montat de mine. Momentele ca acesta sunt de fapt cel mai simplu de redat în imagini dacă ele spun un adevăr. Acesta este adevărul nostru. Singurul”, a menționat artista.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Ce semnificație are numele ales de artistă pentru bebeluș

Theo Rose, care a postat și o imagine înduioșătoare în care fiul ei o ține de mână, a ales un nume special pentru acesta.

Primul prenume al micuțului, Sasha, provine din grecescul Alexandros, care înseamnă „protector al bărbaților sau al oamenilor”, „războinic”.

Citește și: Theo Rose, imagine emoționantă cu fiul și bunica ei: „Am uitat să vă arăt”

Citește și: Theo Rose, prima noapte acasă cu Anghel Damian și fiul lor, Sasha. Cu ce se confruntă artista / Video

Cel de al doilea prenume, Ioan vine din ebraică și înseamnă „Dumnezeu a avut milă”. Acesta este unul dintre cele mai frecvent întâlnite nume la creștini și amintește de iubirea Mântuitorului pentru oameni.

Theo Rose a rămas însărcinată la câteva luni de relație cu Anghel Damian. Deși a spus, la un moment dat, că se gândesc să se cunune civil înainte de venirea pe lume a bebelușului, cei doi încă nu au ajuns la starea civilă.

Invitat într-un podcast, Anghel Damian spunea că intenționează să se însoare cu iubita lui, însă va fi ceva spontan.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Sasha, fiul lui Theo Rose și Anghel Damian

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton