Theo Rose, dezvăluiri din culisele Vocea României. Ce se întâmplă cu concurenții, în spatele camerelor: „E un exercițiu” / Video

.

Theo Rose a explicat ce înseamnă experiența participării la Vocea României a unui viitor artist. Cântăreața face echipă cu Horia Brenciu în ediția din acest an a emisiunii de talente. Aceasta a precizat că, pentru orice tânăr își dorește o carieră în muzică, este un lucru benefic să urce pe scena acestui show.

În conextul în care tot mai mulți tineri își doresc să participe la Vocea României, în încercarea de a se face afirmați în lumea muzicală din România, Theo Rose a dezvăluit de ce, din punctul meu de vedere, o astfel de experiență poate fi un plus pentru orice viitor artist.

Theo Rose, despre beneficiile concurenților de la Vocea României

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, Theo Rose a răspuns cu sinceritate tuturor curiozităților avute de fanii ei. Printre aceștia s-a aflat o persoană care a fost curioasă să afle cum vede colega de scaun a lui Horia Brenciu „experiența de la Vocea României pentru un viitor artist”.

Astfel, Theo a precizat că participarea unui tânăr la aceasta emisiune îl poate ajuta să vadă cât este de pregătit pentru a se lansa în acest domeniu.

„Luându-ne după teoria că un artist trebuie să aibă voce, interpretare, piese, prezență scenică, imagine, discurs, Vocea României e un cadru ideal în care să te poți testa, să vezi cât de pregătit ești pentru a fi artist. Cred că e un exercițiu bine de făcut. Dar sigur că poți ajunge acolo unde îți dorești și fără experiența asta”, a afirmat Theo Rose.

Totodată, ea a mărturisit că în acest sezon foarte mulți concurfenți s-au bucurat de tot ceea ce le-a oferit Vocea României, de toate pregătirile din spatele scenei.

„M-am bucurat că sezonul ăsta au venit foarte mulți tineri care s-au bucurat de proces, care au profitat de tot ce le-a oferit Vocea României ca resurse pentru că, în general la concerte nu e nimeni să te îmbrace, să te încalțe, să te machieze, nu-ți spune nimeni pe scenă numele tău la ecrane în spate, e nevoie de un buget mare ca să ajungi să faci toate lucrurile astea. Așa că e un context care îți educă idealurile (participarea la Vocea României)”, a precizat Theo Rose.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Johnny Bădulescu, dezvăluiri din culisele Vocea României: „Mental am căzut un pic” / Exclusiv

Citește și: Gina Pistol, adevărul despre relația cu părinții ei: „S-a rupt legătura noastră emoțională” / Video

Începe etapa KO-urile la Vocea României

Ultima etapă de la Vocea României, înainte de edițiile LIVE, începe în seara aceasta, de la 20:30. Concurenții sunt pregătiți pentru KO, iar antrenorii au de făcut alegeri importante. Emoții, lacrimi și multă muzică – așa va arăta ediția din această seară.

„Așa de tare mă bucur că e ultima etapă în care mai am un cuvânt de spus. E greu să-ți asumi viitorul unor oameni talentați și prefer, sincer, să aleagă publicul”, va spune Irina Rimes. 

Fiecare antrenor va avea câte trei momente de KO, iar la finalul serii vor trebui să aleagă câte un concurent din fiecare.

Citește și: Cine este David Goldcher, iubitul Irinei Rimes. Antrenoarea de la „Vocea României” l-a întâlnit „în drum spre Franța”

Citește și: Vlad Musta, concurent Vocea României, despre Irina Rimes: „Mi-a trezit niște amintiri care m-au făcut să…” / Exclusiv

„Mă doare stomacul când vorbesc cu tine. Îmi place mult de tine. Tu habar n-ai câte poți să faci în viața asta și sunt convinsă că dacă aici nu te-ai descurcat tot timpul la nivelul maxim la care ai putea, este pentru că tu, până acum, n-ai fost obișnuit să speri foarte mult, dar eu cred că de azi înainte ar trebui să înveți”, îi va spune Theo Rose unui concurent din echipa ei. 

„Cel mai greu la concursul ăsta este să dai afară oameni pentru care te-ai luptat”, va afirma Irina Rimes, în urma unei decizii grele pe care va trebui să o ia.

Nici ceilalți antrenori nu o vor ajuta să se hotărască.

„Nu știu cu cine m-aș duce mai departe în locul tău. Toți sunt perfecți pentru finală”, îi va spune Horia Brenciu.

„Doamne, a fost un moment de pe altă planetă!”, va exclama Pavel Bartoș, în urma unui moment din echipa Smiley.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Theo Rose

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton