Theo Rose, dezvăluiri despre nunta cu Anghel Damian. Când va avea loc evenimentul

.

Theo Rose (26 ani) a dezvăluit că urmează să se căsătorească civil cu iubitul ei, Anghel Damian. Artista a afirmat că vor ajunge foarte curând în fața ofițerului stării civile, însă petrecerea nu va avea loc acum.

Theo Rose, dezvăluiri despre nunta cu Anghel Damian

Theo Rose a fost invitată în podcastul „Un podcast mișto cu Bursucu”, unde a povestit despre nunta cu Anghel Damian. Artista a precizat că nu mai este mult până ce va deveni soția regizorului, după ce anul trecut s-au logodit în secret.

„Nici n-am vorbit despre nuntă. Plănuim să ne logodim civil, curând, după care să mergem la Biserică, dar petrecerea nu știu când o dăm. Că petrecerea o să fie ceva separat de ritual. Ideea de pertecere e mult mai departe de noi față de momentul în care ne cununăm civil. (…) Vreau să invit toți oamenii care știu că s-ar bucura pentru noi”, a declarat Theo Rose în podcastul lui Bursucu.

De asemenea, cântăreața a explicat și de ce nu poartă inelul de logodnă primit de la Anghel Damian. Aceasta a dezvăluit că iubitul ei a cerut-o de soție de ziua ei de naștere, moment în care i-a oferit un inel pe care erau scrise câteva cuvinte în limba franceză. Acum, artista a spus că nu obișnuiește să poarte bijuteria pentru că este foarte lată și incomodă.

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian, primele declarații după ce s-au logodit. Cum arată inelul: „Are niște versuri gravate”

Citește și: Fashion inspiration: Sacoul, articolul vestimentar vedetă al primăverii. Toate femeile stilate îl poartă. Inspiră-te de la Lidia Buble, Alexia Eram și Theo Rose!

Cum reacționază Theo Rose și Anghel Damian atunci când au o ceartă

La fel ca în orice cuplu, și între Anghel Damian și Theo Rose există momente de neînțelegeri. Artista spune că, de obicei, atunci când se ceartă, unul dintre ei ajunge să iasă din cameră.

„Ne-am cizelat până ne-am găsit noi doi. Am avut timp să mai învățăm din alte greșeli făcute în alte părți. Atunci când debutează cearta suntem amândoi aprinși. Pare că el bate în retragere, pare că el cedează, da nu cedează până la final. Terminăm cearta, ori pleacă el, ori plec eu, în altă cameră, ori închide gura și se abține. Ultima dată îmi amintesc că m-am dus eu și l-am luat în brațe. Dar a făcut și el chestia asta. Adică nu e o regulă, nu a fost ceva discutat dinainte. Dar nu dormim supărați”, a explicat Theo Rose.

Citește și: Dan Negru, scandalizat de prețul cu care se vinde o pereche de adidași „murdari”: „Nu pricep nefirescul devenit firesc și nici urâtul devenit frumos”

Citește și: De ce l-a evitat Theo Rose pe iubitul ei, Anghel Damian, după ce l-a cunoscut. „Era o chestie din ochi” / Video

Ce poreclă avea Theo Rose în copilărie

Întrebată de Bursucu dacă a avut vreodată porecle, Theo Rose a mărturisit că familia ei i-a pus câteva, în copilărie.

„Beșică. Tataie făcea mișto de mine. Să râdă un pic de mine”, a spus ea amuzată.

„Am fost beșică, ciupercă, am fost din astea. Eu am primit porecle din partea familiei. Mai departe nu-mi amintesc să fi avut”, a mai zis artista.

Totodată, ea a dezvăluit că numele de scenă i-a fost ales de o prietenă de-a foștilor ei manageri. Cântăreața a precizat că, până să ajungă la Theo Rose, a avut mai multe opțiuni.

„Toate animalele, plantele și arborii erau lângă numele meu”, a zis ea râzând.

Ce cadouri îi face mama lui Anghel Damian

Theo Rose a dezvăluit că toată familia lui Anghel Damian este vorbitoare de limba franceză. Aceasta a precizat că viitoarea ei soacră locuiește la Paris și îi aduce deseori cărți scrise în limba franceză. Însă, spre amuzamentul lui Bursucu, artista a mărturisit că ea nu cunoaște această limbă.

„În familia lui Anghel toată lumea e vorbitoare de franceză. Anghel a făcut școala în franceză. Mama lui trăiește la Paris mare parte din timp. Vine odată la două săptămâni în țară să-și vadă copiii și pe Sasha. Și tatăl lui e vorbitor de limba franceză. Mama lui îmi și aduce cărți în franceză”, a povestit Theo Rose amuzată de situație.

Cum și Anghel i-a inscripționat câteva cuvinte în limba franceză pe inelul de logodnă, artista este decisă să o învețe.

„Eu din luna aprilie mă apuc la meditații la limba franceză. Să fiu a naibii dacă în câteva luni de zile, să zic trei, știi ce-i fac Irinei Rimes la Vocea României? Că vorbește foarte bine Irina franceză”, a spus Theo Rose.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Theo Rose

Sursă foto: Captură video, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton