Theo Rose, dezvăluiri despre noul sezon al emisiunii „Vocea României”: „Nu o să vă vină să credeți” / Video

.

Theo Rose face echipă anul acesta la „Vocea României” cu Horia Brenciu. Cei doi împart scaunul dublu și își doresc ca cea mai bună voce să se afle în echipa lor.

Audițiile pe nevăzute s-au încheiat, iar acum competiția se află la nivelul duelurilor, atât căpitanii cât și concurenții lucrând din greu pentru a face cele mai frumoase momente ale show-ului de talente.

Theo Rose, detalii din culisele „Vocea României”

Cel mai nou sezon al emisiunii „Vocea României” se filmează zilele acestea, iar Theo Rose le-a dat fanilor ei câteva detalii despre concurenții pe care ea și Horia Brenciu i-au convins să se alăture echipei lor. Artista susține că ea și Horia au descoperit unele dintre cele mai bune voci ale competiției, iar acum repetă non stop pentru etapa duelurilor.

„Continuăm zilele de repetiție pentru „Vocea României”. Am pregătit niște momente, avem niște voci. Când o să auziți o să încremeniți, nu o să vină să credeți ce voci au venit sezonul ăsta la Vocea României. Bașca și în echipa noastră. Am făcut niște momente de… nu ne mai oprim din repetat”, a afirmat Theo Rose pe Instastory.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Theo Rose, detalii din culisele „Vocea României”, sezonul 11. S-a reîntors la muncă la doar o lună după ce a născut

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian și-au botezat fiul în secret. Declarațiile tatălui artistei: „Ne-am bucurat tare mult”

Și Horia Breciu a făcut o scurtă postare pe Facebook, cu privire la filmările pentru „Vocea României”. Artistul a postat câteva imagini în care apare alături de fiica lui mai mare, Andreea, care se află și ea pe platourile de filmare ale emisiunii concurs.

„Și luni începe cu o filmare, alături de Andreea, fiică-mea cea mare! ❤️ S-aveți o zi plină de rime și bucurii!”, a scris Horia Brenciu pe rețeaua de socializare.

Theo Rose a revenit din concediul de maternitate, la o lună după ce a născut

La doar o lună după ce a născut, Theo Rose a decis să revină pe platourile de filmare, dar și pe scenă. Artista în vârstă de 26 de ani l-a adus pe lume pe primul ei copil, Sasha Ioan, pe începutul lunii iunie. Acum, cântăreața filmează zilnic atât pentru serialul „Clanul”, cât și pentru „Vocea României”. Între filmări, aceasta mai are câte un concert, iar seara se bucură de clipele pe care le petrece alături de micuțul ei și al lui Anghel Damian.

Citește și: Care este numele complet al lui Horia Brenciu? Reacția avută de Theo Rose când a aflat: „Vorbești serios?” / Video

Citește și: Theo Rose a slăbit spectaculos după ce a născut! Câte kilograme a pierdut artista

Săptămâna trecută, Theo le-a povestit admiratorilor ei cât este de ocupată de când a revenit din concediul de maternitate.

„Sper că ați avut o duminică liniștită. Eu, de la 8 dimineața am filmat pentru Clanul la Penitenciarul Rahova. Abia acum am terminat. Au trecut, deci, 12 ore, a fost extraordinar. Și mi-a sărit și somnul fix acum când mă duc acasă. Dar e bine. Când mă duc mai stau și eu cu băiatul meu. Și mâine e din nou zi de filmare, nu la Clanul, ci la Vocea României. O să mă mai întâlnesc cu copilul meu când o avea 18 ani. La emisiunea aia unde cheamă părinții ăia care sunt plecați în străinătate”, a spus atunci Theo Rose.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Theo Rose

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton