Theo Rose, dezvăluiri despre fiul ei și al lui Anghel Damian. Cu cine seamănă Sasha: „E o asemănare extraordinară”

.

Theo Rose a devenit mamă în urmă cu trei luni, iar de atunci face tot posibilul să se dedice atât creșterii fiului ei, cât și carierei sale. Deși nu a arătat până acum chipul micuțului, artista a dezvăluit acum cu cine seamănă Sasha.

Îndrăgita cântăreață în vârstă de 26 de ani se bucură din plin de maternitate, cu toate că a revenit deja atât pe scenă, cât și pe platourile de filmare. Aceasta își ține mereu fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei și postează deseori clipuri pe Instagram cu bebelușul ei și al lui Anghel Damian.

Theo Rose, dezvăluiri despre fiul ei

Theo Rose este mândra mămică a unui băiețel de trei luni, pe care l-a numit Sasha Ioan. Artista, care preferă să nu posteze în spațiul public imagini cu chipul fiului ei, a dezvăluit acum cu cine seamănă micuțul.

„Sasha seamănă cu tatăl lui. Cel mai mult. E o asemănare extraordinară. Am fost un pic geloasă așa când a deschis prima dată ochii și am văzut că sunt ochii lui și eu trăgeam speranțe că poate, poate. Cred că a luat nasul de la mine. Este un copil superb, ca taică-su”, a declarat Theo Rose pentru Ego.ro.

Pe de altă parte, artista speră că Sasha va moșteni o parte din caracterul bunicului matern, Ioan Diaconu.

„Iar de la tata trebuie să vedem, în timp, cât a luat. El face tot felul de fețe, este foarte expresiv, dar să vedem. Eu aștept să vorbească acolo, să ne dăm seama exact dacă seamănă și cu tata sau nu ”, a mai spus Theo.

Citește și: Theo Rose, dezvăluiri despre noul sezon al emisiunii „Vocea României”: „Nu o să vă vină să credeți” / Video

Citește și: Cum arăta Theo Rose înainte să devină celebră. S-a lansat în muzică la 4 ani, sub îndrumarea surorii ei

Cum este în rolul de mamă

Theo Rose joacă acum rolul vieții ei, cel de mamă. Deși spune că nu a simțit niciun fel de stres după naștere, artista mărturisește că a avut emoții în primele zile când a ajuns acasă cu bebelușul ei nou-născut.

„Eu nu am fost stresată după naștere. Deloc. Cred că au fost primele două nopți, cu băița, cu toate cele, pentru că plângea copilul. Nici el nu știa care sunt senzațiile, ce trebuie să simtă la băiță. Și mă stresam”, a afirmat cântăreața.

„Nu știam dacă îl doare, dacă îi fac eu ceva rău. Până când m-a luat mama așa cu binișorul, mi-a explicat cum trebuie să fac, să-l țin de mână, să vorbesc cu el, îl obișnuiesc mai întâi cu apa. Faptul că mama m-a relaxat cumva în privința tuturor lucrurilor pe care trebuie să le fac pentru Sasha, după au rămas așa”, a precizat ea.

În prezent, Theo Rose s-a întors la filmări dar și la concerte și asta pentru că beneficiază de ajutorul bunicilor, dar și al unei bone.

„Sunt foarte relaxată acum. Ne descurcăm cu absolut toate cele. El este foarte cuminte și cred că de asta sunt așa de relaxată. Nu am probleme cu copilul. E foarte liniștit, nu plânge fără motiv niciodată. Funcționează după ceas”, a completat Theo Rose.

Citește și: Care este numele complet al lui Horia Brenciu? Reacția avută de Theo Rose când a aflat: „Vorbești serios?” / Video

Citește și: Theo Rose, imagini înduioșătoare din primele zile de viață ale fiului ei: „Acesta este adevărul nostru” / Video

Theo Rose a revenit rapid la silueta de dinainte de sarcină

Deși a născut de puțin timp, Theo Rose arată mai bine ca un fotomodel. Artista a revenit rapid la silueta pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată. Însă, aceasta spune că i-ar fi plăcut să păstreze câteva kilograme.

„Eu am revenit la setările din fabrică foarte rapid. Cu tot ce implică: stres și toate cele. Adică asta îmi este firea. Nu pot să mă îngraș. Am tras speranțe, am tot avut speranțe că poate o să rămân undeva la 55 de kilograme după naștere. Am lăsat 10 kilograme direct pe masă, am plecat din spital cu 49 de kilograme. Păi ce am făcut?”, a declarat Theo Rose pentru sursa citată anterior.

Artista spune că i-ar fi plăcut să aibă câteva kilograme în plus, însă nu reușește deloc să se îngrașe.

„Să știi că nici foarte slabă nu este bine să fii. Le-am tot spus fetelor care îmi zic că mai bine slabă decât cu forme. Să știi că este și asta o problemă, să te chinui să te îngrași. E exact invers. Tot problemă e. Că nu mă simt bine că nu sunt zdravănă”, a explicat Theo Rose.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Theo Rose

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton