Theo Rose, dezvăluire surprinzătoare: „Am alergia săracului”. Cum se manifestă / Video

.

O prezență constantă în mediul online, Theo Rose obișnuiește să le facă admiratorilor săi diverse confesiuni. Și de data aceasta, cu umorul caracteristic, artista a făcut o dezvăluire cu adevărat uimitoare. Vedeta a ajuns la concluzia că suferă de o alergie cu totul aparte.

Theo Rose, pe numele ei adevărat Theodora Maria Diaconu, își bucură deseori publicul cu detalii din viața ei privată. Comunicând cu fanii ei pe InstaStory, artista în vârstă de 26 de ani le povestește acestora atât despre clipele petrecute pe scenă, pe platourile de filmare, dar și despre evenimente importante din viața ei.

Theo Rose, mărturisire surprinzătoare: „Am alergia săracului”

De data aceasta, Theo a revenit în mediul online pentru a le spune urmăritorilor ei că a descoperit că se confruntă cu o alergie. Însă una ceva mai neobișnuită, despre care nu multă lume a auzit: alergia săracului.

Cum se manifestă această alergie, a explicat tot cântăreața. Aceasta a afirmat că și-a comandat ceva de mâncare, după ce a stat nemâncată o zi întreagă. După ce s-a bucurat din plin de preparate, a început să strănute obsesiv, moment în care a realizat că suferă de această alergie neobișnuită. Potrivit lui Theo Rose, organismul ei nu poate tolera prea multă mâncare.

„Am o chestie, mi-e foame, n-am mâncat până la ora asta și acum mi-am comandat. Ce am mâncat? Zacuscă de vinete, cartofi cu brânză și pâine d-aia caldă, și am mâncat. Am mâncat mai mult decât trebuia să mănânc. A fost atât de bun de am mâncat mult, mult. După ce am mâncat am început să strănut obsesiv, de 20 de ori, dar rău”, a povestit artista pe Instagram.

„Mi s-a mai întâmplat asta. Tot după ce am mâncat mai mult decât aveam nevoie. Concluzia mea este că am alergia săracului. Adică corpul meu nu înțelege această senzașia de sațietate, nu o poate tolera”, a explicat Theo Rose.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Tatăl lui Anghel Damian, primele declarații despre relația fiului său cu Theo Rose: „Am preferat să-i observ de la distanță”

Citește și: Theo Rose a vorbit deschis despre relația cu Alex Leonte: „Despărțirea a fost în beneficiul amândurora” / Video

Citește și: Theo Rose, copleșită de responsabilități. Cu ce se confruntă antrenoarea de la „Vocea României”: „Nu mai pot” / Video

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian, părinți în primul an de relație. Ce o sperie pe artistă: „E și înfiorător” / Video

Artista, fascinată de Anghel Damian

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de aproape doi ani și au împreună și un fiu, Sasha, în vârstă de 4 luni. Invitată în podcastul Ilincăi Vandici, „Te ascult”, artista a vorbit deschis despre sentimentele pe care le are față de iubitul ei.

„Pe mine mă fascinează (n.red.: Anghel). E un om care mă fascinează. Îmi place să petrec timp cu el, să îl ascult vorbind despre absolut orice, învăț încontinuu. Faptul că a venit în viața noastră ceva la fel de nou pentru amândoi (n.red.: Sasha) ne-a echilibrat un pic. Ne uităm unul la altul și nu ne vine să credem că am făcut asta, că s-a întâmplat așa repede. Chiar și emoția asta frumoasă, fericirea asta, e și ea greu de dus, atunci când e prea plin. E frumoasă relația noastră, e mai frumoasă decât înainte. Eu am trăit sarcina fiind îndrăgostită de Anghel. Nu am avut un moment de declin în relație. Suntem încă la începutul relației noastre. Ca nivel de intensitate am tot crescut”, a povestit cântăreața.

Potrivit lui Theo Rose, motivul pentru care lucrurile au evoluat atât de rapid între ea și Anghel a fost că, de fapt, s-au aștept mult, în adâncul sufletului.

„Prea a fost așa. Nu sunt genul care să se arunce, să se ambaleze așa dintr-odată, să se înhame la un drum imprevizibil. Sunt o tipă cu picioarele pe pământ. De data asta am fost dați peste cap amândoi. Așa a vrut Dumnezeu, poate ne-am făcut-o noi cu mâna noastră. O să vedem. Sunt entuziasmată de viața mea!”, a mai spus iubita lui Anghel Damian.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Theo Rose

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton