Theo Rose a vorbit deschis despre relația cu Alex Leonte: „Despărțirea a fost în beneficiul amândurora” / Video

.

Theo Rose a format timp de mai bine de 4 ani un cuplu cu Alex Leonte. Fosta pereche s-a despărțit în 2022, fără să anunțe acest lucru. Mai târziu, cântăreața a început o relație cu Anghel Damian, actualul ei partener, fără să se afișeze public cu acesta. În iulie anul trecut, Theo și Anghel au fost fotografiați de paparazzi împreună. Fiindcă nu anunțase că s-a despărțit de Alex, publicul a crezut că solista și-a înșelat fostul partener. Recent, Theo a vorbit despre despărțirea de Alex și despre reacțiile care au urmat.

De aproximativ un an, Theo Rose formează un cuplu cu Anghel Damian. Theo și Anghel au devenit părinți pentru prima oară vara aceasta. Perechea are un fiu, Sasha Ioan, născut pe 14 iulie 2023. Invitată în podcastul „Te Ascult”, găzduit de Ilinca Vandici, Theo Rose a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Alex Leonte, dar și despre reacțiile negative care au urmat după despărțirea lor.

Ce spune Theo Rose despre relația cu Alex Leonte: „Eu sunt fericită și sunt foarte bine”

Theo Rose și Anghel Damian s-au cunoscut la castingul artistei pentru rolul Verei din serialul „Clanul”. Nu s-au văzut o perioadă de timp, iar mai târziu au reluat legătura la repetiții, în timpul cărora relația lor profesională a devenit una de cuplu.

„L-am așteptat. Mă uitam la el și aveam impresia că îl cunosc. Am încercat eu să fug de situația asta. E un sentiment straniu, încerci să negi, din frica de a nu fi cumva o imagine distorsionată, dar n-a fost așa. Nu mi-a venit să cred că merit și asta. Mi s-au întâmplat foarte multe lucruri bune în ultima vreme”, a declarat Theo Rose, în podcastul Ilincăi Vandici.

Citește și: Cum arăta Theo Rose înainte să devină celebră. S-a lansat în muzică la 4 ani, sub îndrumarea surorii ei

Citește și: De ce au mutat-o producătorii Vocea României pe Theo Rose cu Horia Brenciu. Secretul din spatele deciziei de la Pro TV

Theo Rose: „Despărțirea a fost în beneficiul amândurora”

În continuarea discuției, Theo a spus că relația ei cu Alex Leonte a fost un lucru foarte bun care i s-a întâmplat.

„Chiar și fosta relație a fost un lucru foarte bun care mi s-a întâmplat. Noi n-am avut niciun fel de problemă. Suntem ok în continuare. Chiar și despărțirea a fost, așa cum am mai spus, în beneficiul amândurora. Dacă te uiți la viețile noastre acum, și el e fericit și e bine, și eu sunt fericită și sunt foarte bine”, a declarat Theo Rose, pentru sursa citată.

Citește și: Theo Rose, copleșită de responsabilități. Cu ce se confruntă antrenoarea de la „Vocea României”: „Nu mai pot” / Video

Citește și: Theo Rose, detalii din culisele „Vocea României”, sezonul 11. S-a reîntors la muncă la doar o lună după ce a născut

Theo Rose: „M-a durut că oamenii s-au îndoit de faptul că n-aș fi fost corectă”

Pentru că a ales să fie discretă în ceea ce privește viața personală, Theo Rose a sfârșit prin a fi condamnată că nu a procedat corect față de fostul iubit, lucru care, a mai spus ea, a durut-o.

„M-a durut că oamenii s-au îndoit de faptul că n-aș fi fost corectă într-un aspect atât de important al vieții mele. Asta cred că m-a durut. Eu le-am dat acces la cine sunt eu cu adevărat, la cine am fost eu tot timpul. Poate unii dintre ei s-au îndoit de faptul că aș fi acționat după cum eu le-am arătat că sunt. Cred că, pe de altă parte, au rămas lângă mine oamenii care au fost siguri de cine sunt”, a mai declarat solista.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton