Vestea care i-a schimbat viața lui Theo Rose: „Lui Anghel îi dăduseră lacrimile” / Video

.

Theo Rose a devenit mamă în luna iunie a anului trecut, iar de atunci viața ei s-a schimbat complet. Cu o carieră în plină ascensiune, artista își împarte timpul între fiul ei și al lui Anghel Damian și proiectele în care este implicată. Acum, cântăreața a dezvăluit cum a reacționat când a aflat că este însărcinată.

Theo se afla într-o vacanță în Thailanda împreună cu Anghel Damian, sora ei, Raluca Diaconu, și stilista ei, Lucy Faur, când a început să prezinte simptome specifice unei femei însărcinate. Deși inițial nu a vrut să creadă, în cele din urmă a decis să își facă un test de sarcină.

Cum a aflat Theo Rose că este însărcinată

Invitată în podcastul Anamariei Prodan, Theo Rose a vorbit pentru prima dată despre momentul în care a aflat că este însrăcinată. Artista în vârstă de 26 de ani a dezvăluit cum a reacționat Anghel Damian când a văzut testul și a realizat că urmează să devină tată.

„Prima dată, spun sincer, a fost o spaimă. Tot timpul mi-am dorit copii. Aș fi făcut chiar și mai devreme dacă s-ar fi întâmplat, nu aș fi avut o problemă, doar că e altceva atunci când realizezi că ți se întâmplă, că e adevărat și că e pentru prima dată. A fost ca o glumă atunci când am aflat”, a afirmat Theo Rose.

Solista a mărturisit că se afla în vacanță în Thailanda atunci când a aflat că este însărcinată și a avut nevoie de puțin timp pentru a realiza ce i se întâmplă.

„Eram în Thailanda cu Anghel cu Lucy Faur, cu stilista mea, și cu sora mea mai mare. Eram foarte sensibilă la mirosurile alea ce sunt la ei acolo. Eu nu aș fi bănuit că se întâmplă asta. Mâncam foarte bine, ceea ce la mine de obicei nu se întâmplă pentru că mă stresez și sunt slabă de fel pentru că nu mă alimentez cum trebuie. Și stilista mea a început să facă glume: «hai, fată, tu ești gravidă, nu îmi spui tu mie», iar eu i-am zis atunci „ce ai fată, ai înnebunit, mușcă-te de limbă, ce ai? cum să fiu? nu sunt”. «Tu ești gravidă, ascultă la mine, nu are cum, nu există. Prea te plângi că nu vrei aia, nici aia»”, a povestit Theo Rose.

Citește și: Anghel Damian, fotografie rară, înduioșătoare cu fiul său. Theo Rose a surprins momentul și l-a făcut public

Citește și: Theo Rose, lovită de burnout: „Tot zic că am obosit, dar nu sunt în stare să schimb nimic”

Citește și: Theo Rose a spus de ce nu dezvăluie chipul fiului ei, Sasha: „Vi l-aș arăta și acum” / Video

Citește și: Cum arată concurentele de la Survivor România All Stars nemachiate. Elena Ionescu, infecție din cauza machiajului / Galerie foto

Cum a reacționat Anghel Damian când a aflat că va deveni tată

În cele din urmă, aceasta a decis să își facă un test de sarcină, care s-a dovedit a fi pozitiv.

„Într-una din zile am făcut o excursie pe o insulă și acolo tot a făcut mișto de mine până l-am rugat pe Anghel „ia oprește să luăm niște teste de sarcină, să vedem, e sau nu e”. Am luat testele de sarcină, l-am făcut pe primul, în două secunde erau deja două linii”, a dezvăluit artista.

Theo Rose a mărturisit că a avut nevoie de puțin timp pentru a-și da seama ce simte în legătură cu această veste.

„Am avut un gol în stomac, nu am știut cum să mă simt în legătură cu asta. Am avut nevoie de câteva ore, am stat un pic în piscină singură să mă gândesc cum mă simt eu în legătură cu asta. Dacă sunt pregătită, cum o să fie, ce o să fie, să îmi fac un scenariu. Până mi-am dat seama că lucrurile trebuie lăsate să se întâmple”, a precizat ea.

Pe de altă parte, Anghel Damian a fost încântat și emoționat de veste.

„Anghel, în schimb, a fost mult mai luminos în legătură cu situația lui. Îi dăduseră lacrimile când am ieșit cu testul. Doar că nu a îndrăznit să se exteriorizeze pentru că nu știa cum mă simt eu. Așa că mi-a dat puțin timp să mă gândesc. Nu era ca și cum aș fi făcut ceva, nu aș fi făcut întrerupere de sarcină, era o chestie doar de interior, să îmi revin”, a mai spus ea.

Micul Sasha Ioan are acum 8 luni, iar Theo spune că nu își imaginează viața fără el. Aceasta a precizat, la un moment dat, că simte că băiețelul a fost întotdeauna cu ea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Theo Rose și Anghel Damian

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton